Çok kötü oynuyoruz 2-1 den sonra.
LaFonten 'den Dünya Klasikleri Masal olarak mevcut.
Okan Buruk Masallarini dinlemek görmek istemiyorum.
Ali Samiyende AnkaraGucune karsi Santraforsuz oynicak kadar korkak birinin Derhal görevden alinmasi lazim.
Seferovic,Yusuf,Fransiz bek bu adamlar nasil bu haldeler senin Staff'in bu adamlari hem mental hem fizik olarak hazir hale getirmek zorunda
Yüregin yetmedi Matayi son 5dk kala sokmaya Barani aldin. Dikkatli izleyenler görcektir yedek klübesine 3 giden adam Mataydi ama mata'yı oyuna sokamadin
Hamza Hoca bile senden daha cesaretli top oynatti Senden Galatasaray Hocasi olmaz
Kazanirken yaziyorum !!!
Sen rahat ol kardesim yari prosyonel Top oynadim vede Gomis ciktikdan sonra sen Santraforsuz 15 dk top oynadin.ya maclari takip etmiyosun yada futbolla aran pek yok.
Gomis ve Seferovici ayni anda sahada olup 4-4-2 oynadigimiz macta posizyona bile giremedik. yani cok forvet sokmak oyuna sana posizyon getirecegini anlamina gelmez.
Gomis ciktiktan sonra ayagimiza gol olucak posizyonlarda geldi bu arada
Yusuf ve Yunus yeni sakatliktan ciktilar hazir olmamalari gayet dogal
Mata cogu macta sonradan oyuna girdi ve bekleneni veremedi orta saha düstü o yüzden Matayi sokmamasi gayet dogal. Tebrik ederim okan burugu oyuncu büyük isim diye oyuna sokmuyor faydasi varmi yokmu diye bakiyo
Okan Buruk Lider takimin teknik direktörüdür.
Sen rahat ol kardesim yari prosyonel Top oynadim vede Gomis ciktikdan sonra sen Santraforsuz 15 dk top oynadin.
Maçı gercekten sen izlemis olsan akıllıca bu yaziyi yazmazdin.
Bu oyun senin içine siniyorsa zaten vizyonun ortada =)
Dosttum Ankaragucune karsi oynuyorsun kendi sahandaeee bende onu diyorum iste Santraforsuz oynadigimiz 15 dakikada gol olucak posizyonlar ayagimiza geldi zaten
Mertens Napolide Santrafor olarak oynadi bircok macta. Diger taraftan Baris Alper forvet olarak oynayabilecek meziyetlerede sahip.
Santraforsuz onyamak=korkak oynamak anlamina gelmez bunu anlatmaya calisiyorum
Dosttum Ankaragucune karsi oynuyorsun kendi sahanda
Besiktas macinda Wegorst
Istanbulda Macinda
Bu Mac Emre kilinc golleri atsa lidermisin
Yoksa 5 ci siradamisin gorurduk.
Allah yardimiyla gidiyoruz gecen hafta Barisin Attigi gol allah yardimi
Adamlarin kacirdiklari allah yardimi.
Sen avut kendini kardesim selametle
LaFonten 'den Dünya Klasikleri Masal olarak mevcut.
Okan Buruk Masallarini dinlemek görmek istemiyorum.
Ali Samiyende AnkaraGucune karsi Santraforsuz oynicak kadar korkak birinin Derhal görevden alinmasi lazim.
Seferovic,Yusuf,Fransiz bek bu adamlar nasil bu haldeler senin Staff'in bu adamlari hem mental hem fizik olarak hazir hale getirmek zorunda
Yüregin yetmedi Matayi son 5dk kala sokmaya Barani aldin. Dikkatli izleyenler görcektir yedek klübesine 3 giden adam Mataydi ama mata'yı oyuna sokamadin
Hamza Hoca bile senden daha cesaretli top oynatti Senden Galatasaray Hocasi olmaz
Kazanirken yaziyorum !!!