BSL 4. Hafta | Galatasaray Ekmas 62-74 Fenerbahçe Beko

fenerbahçe ilk yarı itibariyle maçı çok takmadı, nasılsa kazanırız havasında oynadılar. maçı takmamalarına rağmen gene de ilk yarıyı 3 sayı farkla önde kapattılar.

Birac en azından hocası Mitrovic gibi Yeboah-Halilovic kazmalarına çok takılı kalmadı, farklı bir şey denedi.
 
2 yabancı ile bu kadar . Gidip 1 uzun 1 kısa ama takımın ihtiyacına uygun adamlar alsınlar,tabi yine gidip menejer arkadaşlarına kıyak geçmezler umarım. Saha'da haliloviç ,yeboah,radebaugh yok gibi birşey.
 
En derli toplu oynadığımız maç ama,

Savunmamız konsantrasyon ve enerji üzerine kurulu, yoksa arkaya adam kaçırıyoruz perdelere takılıyoruz.

Takimda kim sayi atar? Sadık Buğrahan Ismet Walden hatta Göksenin.
Başta 500 K alan J.Martin, Yeboah Radebaugh Halilovic hücumda yok. Atacak kapasite zayıf. Bu yabancılarla bu kadar.
Muhaymin sadece savunmada var çok pasif hücumda.

Jarell Martin ne 4 sün ne 5. şut mekaniğin ağır ayağın yavaş keşke talibi çıksa gitse. Zarar.
Yeboah kısıtlı bir oyuncu. Halilovic bu seviyede artirmiyorlar yediği bloğu.

Enerji kaynaklı savunmayla bir yere kadar gideriz. Çok zor sayı atıyoruz. Boyalı alanı hücumda kullanamıyoruz.

Walden hariç hücumda bu kadar PASİF yabancılarla bu takım iddialı olamıyor olamaz. Piyasası varken başta Jarell Martin ve Yeboah olmak üzere en az 2 yabancıya takım bulunmalı skorer dominant 3 yabancı alınmalı. Teklif varsa Radebaugh ve Halilovic de gidebilir.
 
Bu takımın tavanı bu. BCL de final four bekleyen Turgay Zeytingöz Fenerbahçe ve Efes maçları ölçü olacak işte. Sadece mücadele ederek kazanamayız.
 
Dopingci Hido ya da şike tapelerinde ismi geçen MHK başkanı Ankaralı devre arasında hakemlere telefon falan mı açtı bu rezillik nedir?
 
Neden Göksenin topu karşıya geçiriyor? Bütün hücum ölüyor o topu karşıya taşımaya çalışırken. Koca Galatasaray takımında başka oyuncu mu kalmadı topu taşıyacak?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fenerbahçe'yi bir daha bu şekilde yakalayamayız bu da acı bir gerçek.

Çok basit şekilde Dorsey sakat,Wilbekin cezalı,Hayes'i desen taraftarı taşlayacak sezon başından beri Nba hayali ile yapmaması gereken her şeyi yapıyor.Melih desen savunmada kara delik demek az kalır.

Sezona olabildiğince sağlam kadroyla gireceksin.%100 1 lazım,bakış açısına göre 3 lazım,5 lazım ve 4 lazım.Böyle bir kadro yapılanmasıyla sezona mı girilir ?
 
Samet'in sakatlığı yoksa oyuna almamak oyuncuya hakarettir bir nevi. Takımdan kopsun mutsuz olsun mu isteniyor iyi kötü ayrı konu.

Walden niye top getirmiyor?
 

Üst