BSL 4. Hafta | Galatasaray Ekmas 62-74 Fenerbahçe Beko

Biz kazanmak isteriz ama lakin zor, kazanırsak evet sevinicez gülücez eğlencez peki gelecek senelerimize kim sahip çıkıcak ?bu vasatlık ile kuş taşa taş kuşa çarpar yeneriz.

Seneye bütçe neden 3milyon dolar neden Salonumuz yok neden hala gökşenine makhumuz diye ahlar vahlar ederiz.
 
Kazansan da kaybetsen de yıllardır bir şey değişmiyor abi. Merak etmeyin, kaybedince kimsenin aklı başına gelip radikal kararlar almayacak. Ha kazanıp destan yazınca da yine kimsenin aklına dank etmeyecek. Sadece zafer pozu adı altında fotoğraf yarışına girecek yöneticiler. Yani öyle hayırlı mağlubiyet masallarına pek inanmayın. Hiçbir şey değişmeyecek her şartta.
 
Savunmamız delik deşik, yürüyerek sayı atıyorlar. Hücumda ise topu alan potaya sallıyor, 0 plan var.
 
Bu takımı iyi bir koç bile gelse kurtaramaz. Bu yeni gelecek koça öyle 1 milyon euro fazladan verelim istediği bir iki oyuncuyu alsınlada olacak iş değil.

Martin haricinde yabancıların hepsi değişmeli. Martin değişmesin deme sebebimde Sadık Kabaca belki eski haline dönerde Martin'le ikisi 4 numarayı idare ederler. Tabi öncelik koç ve ekibinde.
 
Koçluk bir şey değil ya, derbi diye taraftarla "barışma" olarak görüyorlardır.

Bu arada Tuğlahan Tuncer boş yere itiraz hakkımızı yedirdi. Safi zarar bu eleman ya.
 
Anlamıyorum. Kadroda olduğuna göre sakatlığı yok. Neden Samet Geyik 1 dakika bile süre almadı ? Neredeyse 15 dakika Sadık ya da Martin pivot oynadı. Bu sürdürülebilir bir durum değil. Şu takımda gözü kapalı oynayacak adam Samet neden süre alamıyor ?

Buğrahan Tuncer çaptan düşmüş durumda. Bu maçlarda alacağı süre 10 dakikayı geçmemeli. Bu maçta da takıma zarar veriyor.
 

Üst