• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 4. Hafta | Galatasaray Ekmas 62-74 Fenerbahçe Beko

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Farklı yenileceğimiz bir maç olacaktır. Öyle de olmasını istiyorum açıkçası. Taraftarın da maça ilgi göstereceğini düşünmüyorum. Sucukçu tayfa da yönetim güzellemelerine devam etsin.

Maça gidecekler Galatasaray düşmanı İsmail Şenol'u da ansın lütfen. Eğer salona gelirse o salonda kalmamalı!
Bu şahsı kimse unutmasın, eğer salona gelme cüretinde bulunursa gereken tepki gösterilsin.

Niye sürekli birilerini düşmanlaştırıyoruz, şubenin hiç derdi yoktu da İsmail Şenol mu tüm sorun onu anlayamadım

Niye sürekli birilerini düşmanlaştırıyoruz, şubenin hiç derdi yoktu da İsmail Şenol mu tüm sorun onu anlayamadım
Sürekli bir düşman çıkarıp ilgiyi başka yöne doğrultmak, son 20 yılda yükselen trend, çokça kullanılan taktik haline geldi. Böylece gerçek sorumlular istediklerini yapmaya devam edebiliyorlar.

Farklı yenileceğimiz bir maç olacaktır. Öyle de olmasını istiyorum açıkçası. Taraftarın da maça ilgi göstereceğini düşünmüyorum. Sucukçu tayfa da yönetim güzellemelerine devam etsin.
Bilet yok su an maca taraftarimiz gidecek her zamanki gibi.

Bize düşman olanı düşmanlaştırırız. Bunun şubenin durumu ile ne alakası var? Sen Galatasaray'ın çıkarlarından çok başka şeyleri düşünüyorsan ayrı tabi.

Galatasaray farklı yenilsin falan hayırdır arkadaşlar derdiniz ne? Takım da tribün de sonuna kadar mücadelesini gösterecektir.

Ayrıca İsmail denen Fener hizmetlisi salona gelirse gerekli tepki gösterilecektir kimsenin şüphesi olmasın. Abdi İpekçi'de ağladığı günleri unutmasın. Onu kollamaya çalışanlar da kendileri bilir.

Umarım takım kazanır ve burdakiler başta olmak üzere morartır sözde Galatasaraylıları!

Hiçbir Galatasaraylı, Galatasaray adının olduğu bir müsabakada kaybedelim temennisinde bulunmamalı.

Saygılar.

Kaybetme ihtimalimiz yüksek gorunebilir ama bu iş rüzgar işi sonunda takımımızda oynayanlar lise oyuncusu değil, seyirci desteği ile kazanabiliriz, yeter ki maça iyi başlayalım.

Maça 24 saatten az bir süre kaldı. Umutsuzluk hakim herkeste ama agresif bir tribunle neden olmasın diyorum. Buğrahan'ın da kendini gösterdiği bir maç olur bence. wilbekin yok, sakatları çok, çift maç haftasından geliyorlar. ortam müsait aslında, takımın hem kendi içinde hemde taraftarla barışma maçı olur inşallah.

Kazanabiliriz demeyi çok isterdim.

Mitrovic'e vertigo teşhisi konulduğundan dolayı takımın başında olamayacakmış.

İlginçmis

Maç sabahı olması sadece bana garip gelmemiştir herhalde.

İki takımın da tüm maçlarını izleyen biri olarak maalesef şansımız yok.Fb çok iyi olduğu için değil biz berbat bir takımız.2017-2018 takımı bile daha derli toplu oynuyordu.Sonuç için 15 fark iyidir.

Hedef maç lig icin Petkim avrupa için Paok maçıydı Fenerbahçe ve Efes değil.

Maçın başında farkı açarsak kazanırız. Onun haricinde kaybetme ihtimalimiz daha yüksek.
Bakalım,hayırlısı.

Bugün Buğrahan'ı iyi izleyin.

Tek avantajımız onların zor ve yorucu bir fikstürden çıkması. İki kadro kalitesi arasınki fark büyük ama.

Geri