BSL 4. Hafta | Galatasaray Ekmas 62-74 Fenerbahçe Beko

Geldik yine camianın ve taraftarın büyük çoğunluğunun 40 dakikalığına basketbolu seviyormuş rolü yapacağı müsabakalardan birine. Fakat maçtan sonra prenses kül kedisine, araba yine kabağa dönüşecek.

Kaybedersek; maç sonu yöneticilerin kaçacak delik arayacağı, ortalıkta kimsenin görünmeyeceği, taraftarın “bütçeleri bizden çok yüksek aabiii” diye kendini avutacağı, konuşanların ise “onlar bizim ezeli rakibimiz ama basketbolda biraz şey tabii” diyerek iyice saçmalayacağı,

es kaza galip gelirsek ise; karşılaşma sonunda bu zamana kadar varlığından haberdar olmadığımız tiplerin röportaj vermek ve fotoğraf karelerine girmek için birbirlerini ezeceği, yönetim ve taraftarın “hani bak bir de kadro kötü diyordunuz ama demek ki takım iyi, maç seçiyorlar abiii” diyerek cahilce yorum yapıp rakiple dalga geçmeye çalışacağı, vasıfsız koç ve menajerin “zaten biz zaferden emindik” numaraları sergileyeceği

bir düello bizleri bekliyor. Ruh sağlığım için izlemeyi düşünmüyorum.
 
Fb 30 sayı farkla alır malesef. Umarım gereken istifalar verilir ve ondan sonra gereken takviyeler yapılır. Henüz sezon başında havlu atmayalım.
 
Büyük ihtimalle kazanıp havaya gireceğimizi düşündüğüm maç ilk defa bize yarayacak zamana geldi.. Tekrar ivme kazanmamız için bundan daha güzel bir zaman olamazdı.. Umarım hoca ve oyuncular olayın ciddiyetinin farkına varırlar.. Bazıları için son şans çünkü... fener'in 2 euroleague maçından çıkıp gelecek olması bizim için şans tamam geniş rotasyonları var ama onlarında savunmalarında sıkıntılar var..
 
Son düzenleme:
Kazancaz demek çok isterdim malesef fark yemeden bitsin umudum var.

Takımda yüzler gülmüyor ,oyuncuların hoca ile aralarında gerginlik olduğu çok belli buna yabancılarda dahil
 
30 handikap olacak bir maç, belki kendilerini çok kasmazlarsa 20 civarında fark olur. Bu takımın bırakalım Fenerbahçe'yi, Çemişkezek basketbol kulübü ile baş edebilecek bir gücü ve enerjisi yok. Seyretmeye değmez, dünyanın parasını verip salona gitmenin ise hiçbir anlamı yok. Herşeye rağmen izleyecek olanlara bol sabırlar dilerim...
 
Her derbi öncesi kaybedeceğimizi bilsem de kesin yeneceğiz diye milletle iddialaşırdım, büyük büyük konuşurdum. ilk kez herhangi bir maçımıza bilet alırken karamsarlıkla, umutsuz ve mağlup olacağımızı bile bile satın al tuşuna bastım. acayip gücüme gitti. umarım tam tersi durum olur, takım bizi yanıltır ve fener'i mağlup ederiz ama hiç sanmiyorum.

halbuki Fenerbahçe mevcut halinden daha kötü yakalanamazdı, üstelik çift maç haftasından geliyorlar. dolu tribünler önünde madara ederdin, taraftar da maçlara gelmeye başlardı bu galibiyetle. neyse, ne kadar konuşursak konuşalım kendimizi tekrar ediyoruz. değişen hiçbir şey yok.
 
Kazansan , hadi hadi 30-40 sayı fark atsan ne olacak ? O adamlar yine hedeflerine yürümeye devam edecekler son 15 senede olduğu gibi. Sen ise garip çöplüğüne gerisin geri döneceksin; amaçsız, hedefsiz, plansız, heyecansız... Anca böyle derbiden derbiye esip gürleriz , belki kazanırsak o da...
 
Bu maçı kaybetmek kazanmaktan daha hayırlı bana kalırsa. Zira bir mucize olur da kazanırsak; her şeyin üstü kapanacak, birileri kendini başarılı görecek ve bizim için sezon iyice berbat hale gelecek.

İşin en kötüsü de; biz kaybedince rakip taraftarlar dalga bile geçmiyor artık. Ortada rekabet yok çünkü. Bu durumu sindirip kendine taraftar, yönetici diyenlerle de hiçbir ortak noktamız yok ve olmayacak.
 
Salon Full olucaktır gereken tepki ancak full salonda olur.
Kazanmamız gerçekleri halı altına attırır kaybedersek bazı gerçeklerden kaçamazlar.
 
Salon full çekip herkes kendisini sartlandirarak gelse, 15 bin kişi hep bir ağızdan "yönetim uyuma basketbola sahip çık" dese yeter. ama onun yerine yönetime yönelik olumlu tezahüratlar ve "bu taraftar sizinle gurur duyuyor" temalı sloganlar dinleriz. fener bizi 20'ye yatırır, hakeme küfür İsmail senol'a küfür bide hidayet'e küfür, istiklal marşı ve kapanış olur.
 
Bu koçla, bu vasat yabancılarla, bu ne oynadığı belli olmayan oyuncu grubuyla bu maçı kazanma ihitmalimiz SIFIR.İnşallah ben yanılırım.
 
"Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır.." Jupp Derwall
Hayatımda ilk defa gülücük atarak bitirilen dalga geçme hücumları, son periyotta süre alamayan gençlerin oynadığı ve son top öncesi alınan mola ile biten, şöyle evire çevire içimizden geçilen bir maç olsun istiyorum sonra bu cümle geliyor aklıma... Galatasaraylı olma sebebim toprağın bol olsun pamuk hocam.
 

Üst