BSL 6. Hafta | Galatasaray Ekmas 75-76 Türk Telekom

Hakikaten hakemler rezalet! Mitrovic'in teknik yediği itirazların daha sertini İtoudis hep yapıyor ama teknik yediği çok nadir oluyor... Başkaları kenarda cirit atıyor, Mitrovic sürekli teknik yiyor.
 
Son düzenleme:
Muhaymin'in hücum faul göstermeye çalıştığı pozisyona 5 yaşındaki çocuk hücum faul çalmaz ya.

Hakemlerin ise dengesi yok.Dün Bjk-Manisa maçının son bölümünü izleyenler görmüştür.Taktik faulü çalmayıp en son basket faul çalıyorlardı.

Ufuk Sarıca'da her şeye itiraz ediyor fakat hakemler idare edebildiği kadar ediyorlar.
 
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum Göksenin bir pozisyonda hata yaptı koç uyarınca el kol yaptı hocaya. Buğrahan sende bir şutun girdi diye neden kaldırıp atıyorsun sete oturtsana takımı.


Hapoel maçında Radebaugh da yaptı aynısını. Sene başı sadece yerlilerle bozuk deniyordu ama tüm takımı kaybetmiş neredeyse. Bu yapıdan nasıl bir başarı bekleniyor diyeceğim de Galatasaray Adasında filan şarap gecesi varsa ''yöneticiler'' maçı bile izlemeye gelmemiştir muhtemelen.
 
Selçuk Ernak'ın Enoch ve Wallace'ı kenarda unutması işimize geldi, farkı kapattık. Çok şanslıyız bu rezil oyuna rağmen sadece 3 sayı farkla gerideyiz. Ek olarak çok da kolsusuz.

Radebaugh'u sezon başında övenleri görünce "herhalde ben basketboldan anlamıyorum" demiştim. Şimdi ise haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Bu adamı alacağımıza Rıdvan Öncel'i alsaydık en azından yerliydi.

Son olarak Mitrovic'in şu teknik faul işleri beni tilt etti. Gidip teknik faul yiyip hakemleri baskı altına alsa anlayacağım. Bu eleman teknik yiyince daha da pısıyor.
 

Üst