BSL 6. Hafta | Galatasaray Ekmas 75-76 Türk Telekom

Hapoel maçında Radebaugh da yaptı aynısını. Sene başı sadece yerlilerle bozuk deniyordu ama tüm takımı kaybetmiş neredeyse. Bu yapıdan nasıl bir başarı bekleniyor diyeceğim de Galatasaray Adasında filan şarap gecesi varsa ''yöneticiler'' maçı bile izlemeye gelmemiştir muhtemelen.
Belki karakter olarak öyle biri daha önceki takımlarda maçları izlemediğim için bilemiyorum.
 
Selçuk Ernak'ın Enoch ve Wallace'ı kenarda unutması işimize geldi, farkı kapattık. Çok şanslıyız bu rezil oyuna rağmen sadece 3 sayı farkla gerideyiz. Ek olarak çok da kolsusuz.

Radebaugh'u sezon başında övenleri görünce "herhalde ben basketboldan anlamıyorum" demiştim. Şimdi ise haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Bu adamı alacağımıza Rıdvan Öncel'i alsaydık en azından yerliydi.

Son olarak Mitrovic'in şu teknik faul işleri beni tilt etti. Gidip teknik faul yiyip hakemleri baskı altına alsa anlayacağım. Bu eleman teknik yiyince daha da pısıyor.
Bugünkü teknik faul de haklıydı Sadık üçlük kullanırken faul yapıldı verilmedi Muhaymin'e çalınan teknik faul öncesi hiç uyarı verilmedi.
 
Göksenin´in kaçırdığı boş şuta bakın. İnsan saçını başını yolar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Göksenin hala oyunda. Sadık hala 5 oynuyor. Samet Geyik 1 dakika bile süre almadı. Zvezdan Mitrovic'in maç bitiminde hemen kovulması lazım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bost fizik olarak geri gitmiş olsa da bu haliyle bile sezon başı alınan tüm kısalarımızdan daha akıllı tercihler yapıyor.
 
Hadi sıkı savunma derken rezalet bir savunma... Şu kadar kötü dış şut attığımız maçı kazanmak çok değerli. Haydi Cimbom!
 

Üst