Takım hiç zevk vermiyor Galatasaraylı olmasam sıkılır izlemem. Az farkla kaybediyoruz ama ümit de vermiyor takım. Koç bence anlamsız denemeler yapıyor.
Daha sezon yeni başladı sayılır,bakın sezon başı YeGecen yilin finalistleri olsa ne olur? Ikisinden de cacik olmaz. Aynen biz de oldugu gibi.
İroni yapıyorsunuz dimi?Daha sezon yeni başladı sayılır,bakın sezon başı Ye
boah ve Halilovic icin çok kötü laflar edildi ama fena değiller son maçlarda.Diger oyuncular da daha iyi olabilir,hemen enseyi karartmayalim, o gitsin bu gelsin başlamasın.Hoca biraz suratsız, iletişimi pek iyi değil ama ,bu kadroyu o kurdu,en azından biraz daha beklenmeli bence.Ama tabi ki sonuçlar belirleyici olacak.
Sene basindaki troller aklima geldi. Haklisiniz, bekleyelim.Daha sezon yeni başladı sayılır,bakın sezon başı Ye
boah ve Halilovic icin çok kötü laflar edildi ama fena değiller son maçlarda.Diger oyuncular da daha iyi olabilir,hemen enseyi karartmayalim, o gitsin bu gelsin başlamasın.Hoca biraz suratsız, iletişimi pek iyi değil ama ,bu kadroyu o kurdu,en azından biraz daha beklenmeli bence.Ama tabi ki sonuçlar belirleyici olacak.
Şu cümle GS basketbol takımının senelerdir içinde bulunduğu durumu kısaca özetliyor...Kaptanımızın elinde Top bomba gibi duruyor.
İroni mi,o ne demek?Ben fikrimi söylüyorum,başka birinin dediği gibi olmayan paramızı harcamayalım, başımıza iş almayalım. Küme düşeriz korkusu var, kadınlarda düştük ne olduysa o olur düşersekte .Bazılarımız bu işi hayatının merkezine koyuyor,yapmayalım, ben 45 yıldan fazla tribünde maç seyrediyorum,eskiden çok takardim kafaya ama artık sadece olaya spor olarak bakiyorum.Kazanirsak seviniyor,kaybedersek üzülüyorum o kadar.İroni yapıyorsunuz dimi?