BSL 6. Hafta | Galatasaray Ekmas 75-76 Türk Telekom

Ben böyle hissediyorum. Mantık olarak bakacak olursak zaten Efes'in bizi 30'a yatırması lazımdı ama biz onları 20'ye yatırınca 50 sayılık bir zıtlık oluştu mesela.
 
Takım rezil bir hücum performansı gösteriyor. Özellikle Radebaugh denen kolsuz 2 maçtır boş 3'lükleri atamıyor. Rıdvan Öncel bile bu Radebaugh'tan daha iyi.
 
Jonah Radebaugh'un arka arkaya kaçırdığı boş üçlüklere inanamıyorum. Euroleague oyuncususun sen. Kendine gel yahu!
 
Bu oyunla skor olarak kopmamak başarı. Sadık 5 oynuyor 1.98 lik Yeboah 4 oynuyor. Samet yok. Bost bitik Walden formsuz. Radebaugh sayı atamıyor. Iyi sabır var yönetimde. Olmaz bu takımdan en fazla playoff yapar elenir. Kadroyu dağıtmak daha mantıklı.
 
37 sayının 27 sayısını 3'lükten bulmuş rakip. Dış şutları çıkarsın koca bir hiçler. Bu şans böyle devam etmeyecek illaki. 9 metreden üçlük atıyorlar biz de boş turnikeler kaçırıyoruz.
 
Metropolitans 92, Bost'a 2 aylık deneme sözleşmesi yapıyor begenmiyor gönderiyor biz bu yaştaki ve formsuz oyuncuya 1+1 sözleşme veriyoruz. Çıkmaya kalksan üste para vereceğiz.
Takımın en iyi yabancıları Halilovic ve Yeboah.
 
Cılkını çıkarıyoruz teknik faul alan koç oyuncu kim olursa para cezası verilmeli yeter artık babalarının çiftliği. Gücün yetmiyor, haklı haksız itiraz vs.
 
Son düzenleme:

Üst