• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Aslı Kalaç ve diğerleri arasında fark var evet ama diğerlerinden niye çok oynadı ozaman bariz değil mi çünkü kadro da o oyuncular yoksa zorunlu 4. ortan Aslı oynayacak.Neden Stuut oynuyor çünkü Hollandanın asları yok.Elde somut örnek var geçen sene hepsi gitti Stuut sahaya bile giremedi somut örnek var zaten.Timmerman 5 aydır topa dokunmamasına rağmen gelip as oynuyorsa evet yetmiyor ortaları.Dediğimiz gibi halla niye uzattığını anlamıyorum.Forumu niye dolduruyoruz aynı mesajlarla 1 maç oynar Timmerman dedin 1 maç oynarsa ben gerçekten çıkıp derim evet haklıymışsın kardeşim ha 2 maç ve daha fazla oynarsa o zamanda sen lütfen yaz uzatmaya gerek yok 4 gün kaldı artık 4 gün sonra herşeyi görücez.

Eda Erdem VNL oynamak istese emin olun orda da oynardı. Eda'nın kararı tamamen dinlenebilme amaçlıydı. Zehra ise Timmerman konumunda değil. Zehra 50 maç oynamasın sonraki gün Aslı'nın önünde kadroya yazılan ilk isim olur. Aynısı Timmerman için geçerli olamaz. Zehra daha önce kariyeriyle kendini kanıtlamış oyuncu. Seviye olarak Aslı'nın inanılmaz derecede önünde. Timmerman ise 50 maç oynamasın 51. maç oynamamalı gibi bir argüman sunabiliriz. Çünkü kariyerinde başarısını geçtim genel olarak elit bir oyuncu değil pozisyonu için. Türk orta oyunculardan iyi olsa yine bir nebze Hollanda'nın en iyi ortası gibi düşünebilirdim ancak maalesef o da yok. Türk orta oyuncularımızın da gerisinde.

Bu arada şunu da ilave edeyim. Eskiden diyorduk ya hani orta oyuncu ülkesiyiz diye. Son senelerde o da kalmadı. Orta oyuncu çıkaramıyoruz Milli Takımda. İşte Timmerman bu kadar dar yerli orta oyuncu havuzunda orta oyuncularımıza bile kesiliyor. Stuut veya bir başka Hollandalı orta oyuncuya kesilmesine şaşırmamak gerek. Ayçin veya Yasemin çok iyi orta oyuncular gibi de bahsetmeyelim lütfen. İkisinin de geçen sene yeterli katkıyı vermediğini biliyoruz.

Uzatan ben değilim. Danesi örneğiniz kadar aşırı tuhaf bir örnek verdiniz. En azından verdiğiniz örnek Kurtagic mi Danesi mi gibi bir karşılaştırmalı soru olsa onu da anlayabilirdim. Seviye olarak birbirine yakın oyunculardan hangisinin tercih edileceği konusunda herkesin farklı fikri olabilir lakin seviye olarak uçurum varsa daha düşük seviyede bir oyuncuyu tercih eden her kimse onu pek ciddiye alamam. O yüzden verdiğiniz örneği garipsedim.

Eda Erdem VNL oynamak istese emin olun orda da oynardı. Eda'nın kararı tamamen dinlenebilme amaçlıydı. Zehra ise Timmerman konumunda değil. Zehra 50 maç oynamasın sonraki gün Aslı'nın önünde kadroya yazılan ilk isim olur. Aynısı Timmerman için geçerli olamaz. Zehra daha önce kariyeriyle kendini kanıtlamış oyuncu. Seviye olarak Aslı'nın inanılmaz derecede önünde. Timmerman ise 50 maç oynamasın 51. maç oynamamalı gibi bir argüman sunabiliriz. Çünkü kariyerinde başarısını geçtim genel olarak elit bir oyuncu değil pozisyonu için. Türk orta oyunculardan iyi olsa yine bir nebze Hollanda'nın en iyi ortası gibi düşünebilirdim ancak maalesef o da yok. Türk orta oyuncularımızın da gerisinde.

Bu arada şunu da ilave edeyim. Eskiden diyorduk ya hani orta oyuncu ülkesiyiz diye. Son senelerde o da kalmadı. Orta oyuncu çıkaramıyoruz Milli Takımda. İşte Timmerman bu kadar dar yerli orta oyuncu havuzunda orta oyuncularımıza bile kesiliyor. Stuut veya bir başka Hollandalı orta oyuncuya kesilmesine şaşırmamak gerek. Ayçin veya Yasemin çok iyi orta oyuncular gibi de bahsetmeyelim lütfen. İkisinin de geçen sene yeterli katkıyı vermediğini biliyoruz.

Uzatan ben değilim. Danesi örneğiniz kadar aşırı tuhaf bir örnek verdiniz. En azından verdiğiniz örnek Kurtagic mi Danesi mi gibi bir karşılaştırmalı soru olsa onu da anlayabilirdim. Seviye olarak birbirine yakın oyunculardan hangisinin tercih edileceği konusunda herkesin farklı fikri olabilir lakin seviye olarak uçurum varsa daha düşük seviyede bir oyuncuyu tercih eden her kimse onu pek ciddiye alamam. O yüzden verdiğiniz
Cidden işsiz misin haftaya görürüz 1 maç oynarsa vallahi özür diliycem 2 maç oynarsa sen çık de. Hani garipsiyorun cidden Dannesi Timmerman arasında nasıl bir fark varsa Zehra Eda Aslı arasında nasıl bir fark varsa nasıl Zehra Eda olmadığı için zorunluluktan Aslı oynuyorsa Stuut da bu yüzden oynuyor. Senin garezin Timmermana biliyoruz zaten kız sakatken yok değil değil geziyor diye kafana göre takıldın.Şimdi sadece Stuuy diyip geçiştirme 3 ortası da daha iyi görüşündesin sen dalga mı geçiyon. Daha fazla yazacağın varsa gel özelden yaz yine diyorum 1 maç oynarsa çıkıp senden cidden özür diliycem 2 maç çıkarsa Timmerman as ozaman çıkıp sen de özür dilersin. Daha fazla yazacağın varsa özelden tane tane anlatayım burda forumu doldurup diğer kullanıcılara rahatsızlık vermek istemiyorum.

Geri