• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Aslı Kalaç ve diğerleri arasında fark var evet ama diğerlerinden niye çok oynadı ozaman bariz değil mi çünkü kadro da o oyuncular yoksa zorunlu 4. ortan Aslı oynayacak.Neden Stuut oynuyor çünkü Hollandanın asları yok.Elde somut örnek var geçen sene hepsi gitti Stuut sahaya bile giremedi somut örnek var zaten.Timmerman 5 aydır topa dokunmamasına rağmen gelip as oynuyorsa evet yetmiyor ortaları.Dediğimiz gibi halla niye uzattığını anlamıyorum.Forumu niye dolduruyoruz aynı mesajlarla 1 maç oynar Timmerman dedin 1 maç oynarsa ben gerçekten çıkıp derim evet haklıymışsın kardeşim ha 2 maç ve daha fazla oynarsa o zamanda sen lütfen yaz uzatmaya gerek yok 4 gün kaldı artık 4 gün sonra herşeyi görücez.

Eda Erdem VNL oynamak istese emin olun orda da oynardı. Eda'nın kararı tamamen dinlenebilme amaçlıydı. Zehra ise Timmerman konumunda değil. Zehra 50 maç oynamasın sonraki gün Aslı'nın önünde kadroya yazılan ilk isim olur. Aynısı Timmerman için geçerli olamaz. Zehra daha önce kariyeriyle kendini kanıtlamış oyuncu. Seviye olarak Aslı'nın inanılmaz derecede önünde. Timmerman ise 50 maç oynamasın 51. maç oynamamalı gibi bir argüman sunabiliriz. Çünkü kariyerinde başarısını geçtim genel olarak elit bir oyuncu değil pozisyonu için. Türk orta oyunculardan iyi olsa yine bir nebze Hollanda'nın en iyi ortası gibi düşünebilirdim ancak maalesef o da yok. Türk orta oyuncularımızın da gerisinde.

Bu arada şunu da ilave edeyim. Eskiden diyorduk ya hani orta oyuncu ülkesiyiz diye. Son senelerde o da kalmadı. Orta oyuncu çıkaramıyoruz Milli Takımda. İşte Timmerman bu kadar dar yerli orta oyuncu havuzunda orta oyuncularımıza bile kesiliyor. Stuut veya bir başka Hollandalı orta oyuncuya kesilmesine şaşırmamak gerek. Ayçin veya Yasemin çok iyi orta oyuncular gibi de bahsetmeyelim lütfen. İkisinin de geçen sene yeterli katkıyı vermediğini biliyoruz.

Uzatan ben değilim. Danesi örneğiniz kadar aşırı tuhaf bir örnek verdiniz. En azından verdiğiniz örnek Kurtagic mi Danesi mi gibi bir karşılaştırmalı soru olsa onu da anlayabilirdim. Seviye olarak birbirine yakın oyunculardan hangisinin tercih edileceği konusunda herkesin farklı fikri olabilir lakin seviye olarak uçurum varsa daha düşük seviyede bir oyuncuyu tercih eden her kimse onu pek ciddiye alamam. O yüzden verdiğiniz örneği garipsedim.

Eda Erdem VNL oynamak istese emin olun orda da oynardı. Eda'nın kararı tamamen dinlenebilme amaçlıydı. Zehra ise Timmerman konumunda değil. Zehra 50 maç oynamasın sonraki gün Aslı'nın önünde kadroya yazılan ilk isim olur. Aynısı Timmerman için geçerli olamaz. Zehra daha önce kariyeriyle kendini kanıtlamış oyuncu. Seviye olarak Aslı'nın inanılmaz derecede önünde. Timmerman ise 50 maç oynamasın 51. maç oynamamalı gibi bir argüman sunabiliriz. Çünkü kariyerinde başarısını geçtim genel olarak elit bir oyuncu değil pozisyonu için. Türk orta oyunculardan iyi olsa yine bir nebze Hollanda'nın en iyi ortası gibi düşünebilirdim ancak maalesef o da yok. Türk orta oyuncularımızın da gerisinde.

Bu arada şunu da ilave edeyim. Eskiden diyorduk ya hani orta oyuncu ülkesiyiz diye. Son senelerde o da kalmadı. Orta oyuncu çıkaramıyoruz Milli Takımda. İşte Timmerman bu kadar dar yerli orta oyuncu havuzunda orta oyuncularımıza bile kesiliyor. Stuut veya bir başka Hollandalı orta oyuncuya kesilmesine şaşırmamak gerek. Ayçin veya Yasemin çok iyi orta oyuncular gibi de bahsetmeyelim lütfen. İkisinin de geçen sene yeterli katkıyı vermediğini biliyoruz.

Uzatan ben değilim. Danesi örneğiniz kadar aşırı tuhaf bir örnek verdiniz. En azından verdiğiniz örnek Kurtagic mi Danesi mi gibi bir karşılaştırmalı soru olsa onu da anlayabilirdim. Seviye olarak birbirine yakın oyunculardan hangisinin tercih edileceği konusunda herkesin farklı fikri olabilir lakin seviye olarak uçurum varsa daha düşük seviyede bir oyuncuyu tercih eden her kimse onu pek ciddiye alamam. O yüzden verdiğiniz
Cidden işsiz misin haftaya görürüz 1 maç oynarsa vallahi özür diliycem 2 maç oynarsa sen çık de. Hani garipsiyorun cidden Dannesi Timmerman arasında nasıl bir fark varsa Zehra Eda Aslı arasında nasıl bir fark varsa nasıl Zehra Eda olmadığı için zorunluluktan Aslı oynuyorsa Stuut da bu yüzden oynuyor. Senin garezin Timmermana biliyoruz zaten kız sakatken yok değil değil geziyor diye kafana göre takıldın.Şimdi sadece Stuuy diyip geçiştirme 3 ortası da daha iyi görüşündesin sen dalga mı geçiyon. Daha fazla yazacağın varsa gel özelden yaz yine diyorum 1 maç oynarsa çıkıp senden cidden özür diliycem 2 maç çıkarsa Timmerman as ozaman çıkıp sen de özür dilersin. Daha fazla yazacağın varsa özelden tane tane anlatayım burda forumu doldurup diğer kullanıcılara rahatsızlık vermek istemiyorum.

“Geçen sezondan sonra Galatasaray olarak büyümeye hazırız. Barbolini benim için büyük bir idol. Onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum. Çok önemli bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Diğer büyük takımlara artık daha yakınız.” “Myriam Sylla kulüp için inanılmaz bir transfer ama lig için de gerçekten harika bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Birkaç gün önce onunla konuştum. O da çok heyecanlı ve buraya gelmek için sabırsızlanıyor. Biz de bir an önce aramıza katılmasını bekliyoruz.” dedi
Alberto Bigerelli

Cidden işsiz misin haftaya görürüz 1 maç oynarsa vallahi özür diliycem 2 maç oynarsa sen çık de. Hani garipsiyorun cidden Dannesi Timmerman arasında nasıl bir fark varsa Zehra Eda Aslı arasında nasıl bir fark varsa nasıl Zehra Eda olmadığı için zorunluluktan Aslı oynuyorsa Stuut da bu yüzden oynuyor. Senin garezin Timmermana biliyoruz zaten kız sakatken yok değil değil geziyor diye kafana göre takıldın.Şimdi sadece Stuuy diyip geçiştirme 3 ortası da daha iyi görüşündesin sen dalga mı geçiyon. Daha fazla yazacağın varsa gel özelden yaz yine diyorum 1 maç oynarsa çıkıp senden cidden özür diliycem 2 maç çıkarsa Timmerman as ozaman çıkıp sen de özür dilersin. Daha fazla yazacağın varsa özelden tane tane anlatayım burda forumu doldurup diğer kullanıcılara rahatsızlık vermek istemiyorum.
Çok yanlış kişiye laf anlatmaya çalışıyorsunuz boşverin deymez zaman harcamaya

Çok yanlış kişiye laf anlatmaya çalışıyorsunuz boşverin deymez zaman harcamaya
Yok garipsediğim şu olaya tamamım.Eğer denseki Timmerman sakatdı 5 aydır maça çıkmadı Stuut VNL boyu zorunluluktan oynadı daha hazır.Bence Stuut Timmermandan daha iyi olacak dense ben okeyim hani oladabilir Timmerman belki çok formsuz gelecek Stuut daha hazır o daha fazla katkı verebilicek ihtimali birazda olsa var tartışmam görüş derim.Ama Timmerman oynayamaz anca 1 maç çıkar 2 olmaz falan bu kadrodaki 3 orta Timmermanı nasıl yedeğe atacak ne yaptılar kariyerlerinde.Louhis Buijens olsa eğer evet Timmerman yedeğe atılırdı 5 aydır maça çıkmıyo kız Louhis Bujiens de Japonya İtalya ligi deneyimleri olan kaliteli ortalar.Ama şuan ki ortaları Timmerman'ı yedeğe atamaz asla diye düşünüyorum.3 gün sonra başlıyor maçlar o zaman belli olacaktır zaten.

Yok garipsediğim şu olaya tamamım.Eğer denseki Timmerman sakatdı 5 aydır maça çıkmadı Stuut VNL boyu zorunluluktan oynadı daha hazır.Bence Stuut Timmermandan daha iyi olacak dense ben okeyim hani oladabilir Timmerman belki çok formsuz gelecek Stuut daha hazır o daha fazla katkı verebilicek ihtimali birazda olsa var tartışmam görüş derim.Ama Timmerman oynayamaz anca 1 maç çıkar 2 olmaz falan bu kadrodaki 3 orta Timmermanı nasıl yedeğe atacak ne yaptılar kariyerlerinde.Louhis Buijens olsa eğer evet Timmerman yedeğe atılırdı 5 aydır maça çıkmıyo kız Louhis Bujiens de Japonya İtalya ligi deneyimleri olan kaliteli ortalar.Ama şuan ki ortaları Timmerman'ı yedeğe atamaz asla diye düşünüyorum.3 gün sonra başlıyor maçlar o zaman belli olacaktır zaten.
O saplantı yapmış timmermanı ne yazsan ikna edemezsin.

Yine söylediğimi anlamamışsınız. 2 maç oynasın diye bir şey demedim. Elbette bu oyuncular maça as başlamasa da sonradan ikili değişiklikle veya normal değişiklikle oyuna girebiliyorlar. 2 maça as başlama şartı koydum. Yoksa bir oyuncu sadece tek sette de oynayabilir bu onun maç boyu oynadığı anlamına gelmiyor Halil bey. Liberolar hariç çoğu oyuncu da maç içinde değişir. Dünkü hazırlık maçı da ekstra oynanmış onu izleyemedim ama daha sonra yayını takip ettiğim kadarıyla o maçta da Timmerman as orta olarak başlayamamış maça. Aslı'nın oynama sebebi yüzünden Stuut oynamıyor. Evet o yüzden kadroya girdi ancak şu anda daha iyi bir oyuncu. Bakın daha formda demiyorum daha iyi bir oyuncu diyorum sözlerim yanlış yere çekilmesin az üstte bahsettiğim şart gibi.

1 maç 2 maç oynama meselesi değil. Kim daha çok as olarak başlayacak maçlara benim iddiam bu yönde.

Siz de kabul edersiniz ki Timmerman alındığında as orta oyuncu olarak alındı. Ayçin'in sezon başındaki yetersiz performansından dolayı ve aslında adını bile anmak istemediğim Hernandez'in rotasyona düşman oluşundan dolayı tek orta gibi oynadı. Ona kalırsa şuanda da Hollanda takımında tek orta değil Halil bey. Stuut, Timmerman, Gerritsen ve Ten Brinke var. Timmerman kesin oynar demek çok iddialı bir laf diğer 3 oyuncu da VNL'de oynamışken. Bir nevi diğer 3 orta oyuncu da Timmerman'a göre daha hazırken ve daha fitken çok iddialı konuştuğunuzu düşünüyorum. Oturup görelim. Bongaerts'in Van Aalen ile %50-50 oynama süresi alacağını düşünüyorum ama Timmerman için çok da umutlu değilim.

1 maçta as olarak oynayabilir ancak Hollanda'nın 3 maçını düşünürsek 2 tanesinde yedek kalması çok muhtemel. Hollanda'nın 1. orta oyuncusunun Britte Stuut olduğunu düşünüyorum.

Defne Heybeli konusuna gelirsek onun admin olması büyük bir kazanım. Dünkü içeriği çok beğendim mesela. Bunu çok daha önce yapmamız gerekiyordu geç olsun güç olmasın. Böyle paylaşımlarla voleybolun kitlesinin de gittikçe büyüyeceğini düşünüyorum.
Söylediğin sözden cayma kal bence.Ya da evet size hak verdim diyebilirsin.

Yanlış bir bakış açısı. Lohuis ve Baijens zaten daha iyi orta oyuncular ama onların da Stuut gibi Timmerman'dan daha iyi olmasının sebebi blok + servis kombinasyonu olarak baktığımızda daha iyi olmaları. Bu 3 orta oyuncunun da hem servisi hem de filede yer tutması Timmerman'dan daha iyi. Oyuncuları değerlendirirken isme veya 2-3 sene önceki yaptıklarına göre mi değerlendiriyorsunuz yoksa sahada aktif olarak ne verdiklerine bakarak mı? Bu voleybolcuların orta seviye bir voleybolcu haline gelmesi maksimum 2 sene alıyor. Stuut o 2 seneyi Almanya'da geçirdi. Timmerman Türkiye Ligi'nde çok iyi oynasaydı ya da Milli Takımında diğer güçlü Milli Takımlara karşı iyi performans verseydi dediğinize katılırdım lakin bunların hiçbiri gerçekleşmedi. Timmerman üstüne hiçbir şey koyamadı.

Kurtagic 21 yaşında. O zaten Timmerman'ın kat kat üstünde de 23 yaşındaki Stuut'un Timmerman'dan geride olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Argüman alalım. Sadece Timmerman sakattı yaz boyu oynayamadı o yüzden mi Stuut daha geride? Böyle bir bakış açısı olamaz. Kurtagic gibi 21 yaşındaki bir oyuncu 1 sene Nantes'ta oynayıp sonra Milano'da kendini gösterdi. Demek ki 1 senede oyuncunun seviyesi görülebiliyormuş. Oyuncuların seviyesinden anlamak cidden zor değil.

Size inatla diyorum ki hazırlık maçları Dünya Şampiyonasının göstergesidir hazırlık maçlarında daha çok as oynattığını Dünya Şampiyonası'nda da oynatır diyorum siz ısrarla karşı çıkıyorsunuz ama argüman olmadan.

Söylediğin sözden cayma kal bence.Ya da evet size hak verdim diyebilirsin.

Söylediğim sözden cayma gibi bir durum yok. İlk mesajımda da as başlamasından bahsettim zaten. Açık aramayın. Yorumuma dönün düzgünce okumayı deneyin.

Evet Halil Bey. Stuut Timmerman'ın önünde oynuyor. İlk tercih edilen oyuncu kendisi. Hollanda'nın hem dün hem de bugünkü hazırlık maçlarını takip edebilme şansınız oldu mu bilmiyorum ancak hakikat bu. Zorunluluktan as oynamıyor. Baijens ve Lohuis sakat olmasa yine 4. orta kontenjanından girip Timmerman'ın önüne geçerdi. Kendisinin CV olarak da Timmerman'dan bir eksiği yok. İkisinin de Almanya Ligi şampiyonluğu var. Aslı Kalaç ile Zehra Güneş veya Eda Erdem arasında büyük yetenek farkı var ancak Stuut ile Timmerman arasında yok. Danesi örneğiniz kadar alakasız oldu.

İsteseniz de istemeseniz de 5 gün sonra başlayacak Dünya Şampiyonası'nda kim daha çok süre alacak görürsünüz. Gerçi buna da bir bahane üretebileceğinizi düşünüyorum şu ana kadar ürettiğiniz gibi. Timmerman'ın as olmasını geçtim fizik olarak pek de fit durmuyor. Oynayabilecek hali yok. Galiba siz hazırlık maçlarını izlemiyorsunuz. Bu hazırlık maçları Dünya Şampiyonası'nın ısınması. Buradaki tercihleri küçümsüyorsunuz ancak küçümsenmemesi gerekiyor. Koçların bir oyun planı oturtmak için yaptığı maçlar şu aralar oynanan maçlar.

Burada kimin daha çok süre alacağından bahsetmişim. Timmerman'ın as olma ihtimalinden bahsetmişim. Yine aynı şekilde Dünya Şampiyonası için bir ön gösterim olabileceğini söylemişim. Tutarlılığım sorgulanabilecek düzeyde değil merak etmeyin.

Sen kafayı yemişsin ne diyim kardeşim bol şans sana.Üste de mesajı alıntıladım Timmerman 1 maç oynar 2 maç yedek kalır bence çok iddalı konuşmun üç ortasını da yazıp daha fit daha formdalar yazmışsın tartışma bu sonra 3 gün sonra VNL başlasın görürüz 2 maç çıkarsa görüşürüz diyince kıvırıyorsun cidden hani senle konuşulmaz tartışılmazda garip bir kişiliksin.

Sen kafayı yemişsin ne diyim kardeşim bol şans sana.Üste de mesajı alıntıladım Timmerman 1 maç oynar 2 maç yedek kalır bence çok iddalı konuşmun üç ortasını da yazıp daha fit daha formdalar yazmışsın tartışma bu sonra 3 gün sonra VNL başlasın görürüz 2 maç çıkarsa görüşürüz diyince kıvırıyorsun cidden hani senle konuşulmaz tartışılmazda garip bir kişiliksin.

Üslubumuzu bozmayalım. Bir oyuncunun oynaması demek zaten maça as başlaması demek olmuyor mu? Siz ne anlıyorsunuz bu kelimeden? Yedekten girip atıyorum 5 setlik bir maçta 1 set oynamak maçın %20 sinde yer almak oynamak olarak sayılabilir mi, sonuçta as olarak tercih edilmemiş olmuyor mu, bench oyuncusu olmuyor mu?

Daha fit ve daha formda olduklarını düşünüyorum ama diğer 2 orta oyuncu olmasa da Stuut'un oyuncu olarak daha iyi bir oyuncu olduğunu da düşünüyorum. Bunda anlamayacak ne var? Gerritsen ve Ten Brinke daha formda ama Timmerman'dan daha iyi bir orta diyemem. Stuut için ise diyebilirim. Bu kadar basit.

Üslubumuzu bozmayalım. Bir oyuncunun oynaması demek zaten maça as başlaması demek olmuyor mu? Siz ne anlıyorsunuz bu kelimeden? Yedekten girip atıyorum 5 setlik bir maçta 1 set oynamak maçın %20 sinde yer almak oynamak olarak sayılabilir mi, sonuçta as olarak tercih edilmemiş olmuyor mu, bench oyuncusu olmuyor mu?

Daha fit ve daha formda olduklarını düşünüyorum ama diğer 2 orta oyuncu olmasa da Stuut'un oyuncu olarak daha iyi bir oyuncu olduğunu da düşünüyorum. Bunda anlamayacak ne var? Gerritsen ve Ten Brinke daha formda ama Timmerman'dan daha iyi bir orta diyemem. Stuut için ise diyebilirim. Bu kadar basit.
Gayet bunu söyledin şimdi baktın DŞ başlıyo özür dilememe bahaneni buldun.Bu zaten herkesin bildiği senaryo zaten bu olacak tabi Stuut Timmerman oynayacak Louihis Buijens kadro da mı kim oynasın başka tartışma nedeni Timmerman yedek kalırdı.Stuut tabi 5 aydır oynamamış Timmerman kadar oynasın bir zahmet.Ama senin dediğin açık ve neti başta tartışma bundan başladı üç ortası da daha forumda daha fit Timmerman 1 maç oynar 2 maç yedek kalır idalı konuşuyorsunuz diye düşünüyorumdu.Ya evet haklısın şuan anladım de yada sözünün arkasında dur sözü kıvırma.

Gayet bunu söyledin şimdi baktın DŞ başlıyo özür dilememe bahaneni buldun.Bu zaten herkesin bildiği senaryo zaten bu olacak tabi Stuut Timmerman oynayacak Louihis Buijens kadro da mı kim oynasın başka tartışma nedeni Timmerman yedek kalırdı.Stuut tabi 5 aydır oynamamış Timmerman kadar oynasın bir zahmet.Ama senin dediğin açık ve neti başta tartışma bundan başladı üç ortası da daha forumda daha fit Timmerman 1 maç oynar 2 maç yedek kalır idalı konuşuyorsunuz diye düşünüyorumdu.Ya evet haklısın şuan anladım de yada sözünün arkasında dur sözü kıvırma.

Maçta 2 orta oyuncu maça başlasa da değişikliklerde yani servis sırasında sahada genelde 1 tanesi kalıyor. Umarım voleybol kurallarını biliyorsunuzdur. Bu durumda sahada kalacak isim de Timmerman değil Stuut olacaktır. Stuut Timmerman'dan daha fazla süre alacak, Timmerman sahada 2 maçtan fazla as süre alamayacak ki bana göre 2 maç bile as başlayamayacak.

Dediklerim hala aynı. Hiçbir farklılık yok. Tüm mesajlarımda aynısını söyledim ki bana aynısını söylettiriyorsunuz sonra da ne çok uzattınız diyorsunuz. Kendinize güvenemiyor musunuz bu iddialaşmada? Çünkü gerçeği siz de biliyorsunuz. Stuut daha iyi oyuncu ve daha çok süre alacak bu kadar basit ve net Halil Bey.

Gerçekten nasıl sıkıntılı bir insanla tartışmışım cidden söylüyorum allah senin yardımcın olsun.Bir de voleybol kuraları falan yazmış ya 1 orta as oynarmışta oymuş buymuş.Dalga mı geçiyon sen 2 orta yazmak zorundasın ya as kadroya ikisi sürekli döne döne oynamak zorundaya.Hani 1 orta ile maçın başından sonuna kadar oyanayamazsın.2 orta arasında as yedek yoktur ya.Hangi iki orta ile çıktıysan ikisi de as ortadır.Ne anlatıyon sen cidden olan kuralı bile değiştirdi çocuk site yöneticileri de çok güzel yorumlar yazıyor voleybolu takip eden kişiler erkek voleybol sezon değerlendirmesinden bunu net anlıyorum.Lütfen biri şu son mesajı okurda işlem yapar adam kafasına göre kural koydu haksız çıkmamak için.

Voleybolu hepimiz az çok biliyoruz herkes biliyor ki 2 orta ile başlarsın saha da biri sonsuza kadar yada as oyuncu olarak kalmaz.İkisi de as ortadır kuralar gereği döne döne oynarlar.Bu kurala bizde bu sezon Yuan ile oynayalım full neden Yasemin Güveli girsin ki turu gelince kuralı değiştirdi adam.Dediğin şeyi sende çok iyi biliyosun mesajında duruyo zaten 3 orta da Timmermandan formda fit bu üçlüden ikisi oynar Timmerman dediğin gibi bir oyuncu değil idaalı konuşma dedin.Sözünün arkasında dur haklısın demesini bil.

Fikstür çekildi umarım çok güzel bir sezon olur.Ben fikstürü beğendim dengeli bir fikstür çektik bence.

İlk maçımız ;

Galatasaray Daikin vs Aydın Büyükşehir Belediyespor

🟡🔴Galatasaray Daikin Sultanlar Ligi İlk Yarı Fikstürü

🏡 Aydın
✈️ Kuzeyboru
🏡 İlbank
✈️ Vakıfbank
🏡 Bahçelievler
✈️ fenerbahçe
🏡 Nilüfer Bld.
✈️ Aras Kargo
🏡 THY