Uzun zaman sonra voleybol maçı izledim. Bütün oyuncularımızı beğendim. Herkes pasör çaprazımıza söylenmiş ama bence kötü bir oyun oynamadı. Özellikle servisleri rakibin oyununu oldukça bozdu.
Saygılar.
Saygılar.
İlkini arina ile mi kıyasladım da böyle bi şey dediniz anlayamadım? İlkin handeden iyi bir smaçör zaten diye de yazmıştım. Ama olay o değil ve inatla bu forumda söylediklerim çarpıtılıyor. Kabullenememe durumunun dışa tezahürü sanırım. İlkin Aydın maçını alır Ebrar da alır ama başarı getirmez artık gerçekten bu konudan çok sıkıldım.Yabancı sınırı ve takım içi skor dengesine göre 2 takıma bakarsak İlkin'in kıyaslanması gereken oyuncu Hande. Ve dünkü maçta İlkin'le Hande'nin yerini değiştirsek 1 set bile alamadan 3-0 kaybederdik. Hatta önceki Aydın ve Kuzeyboru maçlarında da puan verip muhtemelen ligde 6. olurduk.
Aydın maçının 2. setinde üst üste 6 sayı alıp maçı çevirdi İlkin. Ligde bunu yapabilecek bir başka yerli smaçör yok. Ve uzun bir süre daha olmayacak.
Bir şey daha. İlkin, Hande Baladın'dan en az %30 düşük paraya oynuyor. Yeni kontratında bu yönde iyileştirme isterse bunu da sağlamalıyız.
dünyadan haberiniz yok mesaj yazıyorsunuz! ligi yeni bitti ve zaten aralık başında gelecek diye anlaşmıştı. neyin derdindesiniz? her şeyde sürekli bir problem aramayın!
Bu arada Fenerbahçe maçına yetiştirememek nasıl bir beceriksizliktir?
Yok Çin Ulusal oyunlarından dolayı bütün Çinli oyuncular geç gidiyor takımlarına.Kesinlikle alıştığı köşeler kadar sayı çıkaracak bir orta.Pç sıkıntılı diye blok smaçörlerimizi yapışıyor oyundayken blok ona da ekstra önlem almak zorunda.Nilüfer Aras maçında kesin Timmerman oynar Thy maçında yada diğer maçta Yuan'a döneriz.
Öncelikle hayırlı olsun.
Bunca emeğin ve yatırımın boşa gitmemesi için bir tane de pasör çaprazı şart.
Yoksa pasör çaprazı olmadan bir kupa ya da şampiyonluk beklemiyorum.
Bu arada Fenerbahçe maçına yetiştirememek nasıl bir beceriksizliktir?
Haberim var. Buraya çok az yazarım. Yönetim 1 hafta 10 gün önce getirebilirdi hatta getirmesi gerekirdi diyorum. Olay bu.dünyadan haberiniz yok mesaj yazıyorsunuz! ligi yeni bitti ve zaten aralık başında gelecek diye anlaşmıştı. neyin derdindesiniz? her şeyde sürekli bir problem aramayın!
Çin de belirli kurallar var ve bu sebeple oyuncular bizim istediğimiz tarihte gelemiyor. Bu bir ara Küba'da vardı. Geçişte Calderon diye bir oyuncumuz vardı ülkesine gidip izin alamadığı için geri gelememişti.Haberim var. Buraya çok az yazarım. Yönetim 1 hafta 10 gün önce getirebilirdi hatta getirmesi gerekirdi diyorum. Olay bu.