• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Uzun zaman sonra voleybol maçı izledim. Bütün oyuncularımızı beğendim. Herkes pasör çaprazımıza söylenmiş ama bence kötü bir oyun oynamadı. Özellikle servisleri rakibin oyununu oldukça bozdu.

Saygılar.

Dün Fenerbahçe çok lyi bir oyun oynamadı biz servisle bozduğumuz halde oyun 3-2'de olsa kaybedildi. Fenerbahçe takımında Hande ligde tölare edilebiliyor çünkü öyle ya da böyle topa vuracak üç oyuncuları var Eda, Vargas ve Arina bizde İlkin'i hücumda daha az kullanabilmeniz için çok efektif bir orta oyuncu, hücum yüzdesi yüksek bir çapraz ve smaçör lazım. Sylla ve İlkin hemen hemen aynı tip oyuncular tabii Sylla daha yetenekli ama hücumu kısıtlı ancak çok yüksek bir pasör çaprazı ve köşesmaçör ile oynarsanız Sylla ya da İlkin'in nispeten düşük hücumu göze batmaz. Bu şartlarda İlkin'in Galatasaray'daki oyun içi rolü Hande'nin Fenerbahçe'deki rolünden çok daha büyüktür ve bu rolü Kaldıramadığı için büyük maçlar kaldıramadığı için büyük maçlar kazanılamamakta ve eleştiri almaktadır. Zaten bu yüzden Aydın belediye maçında maç dönüyor ama Fenerbahçe maçı kaybediliyor.

Geçen sene Vakıf Eczacı Fener yenen takımın kaptanı olan İlkin için İlkin büyük maç kaldırmadığı için kazanılmıyormuş aynen kardeşim.Geçen sene total kadro maaş bütçesi 1.3 milyon dedi Cibara.Eczacı da Bosko Fener de Vargas Vakıfda Yuan tek başına bizim bütün kadrodan pahalıydı.Rakibin tek bir oyuncusu bizim bütün kadrodan daha maliyetliyken üç takımı da yendik.Burdan biri gelir sonra İlkin var diye büyük maç gelmiyormuş yetmiyormuş aynen der geçerler adama.

Bu arada iki takımı da tebrik ederim Türkiye liginde son zamanlardaki açık ara en keyifli maçtı.İtalya liginin bizim önümüze geçme nedeni bu herkes süpriz yapabiliyor sonuncu takım gelip liderlik yarışı veren ile kafa kafaya oynuyor.Geçen sene kendi bütçesinin üstünde oynanayan Gs ve Aydın vardı.Bu sene de Gs ve Nilüfer şuana kadar ligi heyecanlandıran takımlar.Türkiye liginin kalitesini düşüren lig spontane bir lig olması Galatasaray ligi keyiflendiren İtalyan vari oynayan bir takım.Gs ve Nilüfer dışı şuana kadar da herkes bütçesi kadar oynuyor gibi.Gs ve Nilüfer son topa kadar inanan takımlar bu sene.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yabancı sınırı ve takım içi skor dengesine göre 2 takıma bakarsak İlkin'in kıyaslanması gereken oyuncu Hande. Ve dünkü maçta İlkin'le Hande'nin yerini değiştirsek 1 set bile alamadan 3-0 kaybederdik. Hatta önceki Aydın ve Kuzeyboru maçlarında da puan verip muhtemelen ligde 6. olurduk.

Aydın maçının 2. setinde üst üste 6 sayı alıp maçı çevirdi İlkin. Ligde bunu yapabilecek bir başka yerli smaçör yok. Ve uzun bir süre daha olmayacak.

Bir şey daha. İlkin, Hande Baladın'dan en az %30 düşük paraya oynuyor. Yeni kontratında bu yönde iyileştirme isterse bunu da sağlamalıyız.
İlkini arina ile mi kıyasladım da böyle bi şey dediniz anlayamadım? İlkin handeden iyi bir smaçör zaten diye de yazmıştım. Ama olay o değil ve inatla bu forumda söylediklerim çarpıtılıyor. Kabullenememe durumunun dışa tezahürü sanırım. İlkin Aydın maçını alır Ebrar da alır ama başarı getirmez artık gerçekten bu konudan çok sıkıldım.

CEV Cup ve Chieri'ye odaklı yaşanan sezon. O potansiyel final için, özellikle de ikinci maç İstanbul'da olduğu takdirde; saha içini ilerleten bir akşam olmuştur umarım. Galatasaray'ın Avrupa'da kupa kazanmasının sinerjisi başka hiçbir şeye benzemiyor.

Geri