Yahu Vakıfbank da fb de İmocodan 2 kat fazla harcıyor yani? Türkiye’ye getirmek için para vermen lazım bu isimleri anlayın şunları artık yormayın kimseyi lütfen ya. Yani hep aynı şeyleri anlatmaya çalışıyor insanlar. Neden bütçemiz şöyle neden haak gelmez diye düşünüyoruz bunları açıklamaya çalışmak gerçekten yorucu. Yaşınız kaç sizin ya? Hep bi çarpıtma hep bi konuyu hep aynı noktalara getirme… cibara iyi yönetici demedi kimse cibaradan daha fazlasını yapacak YOK son kez yazıyorum artık bunuMehmet Cibara çok tutarsız bir insan. Bunu anlatmaya çalıştım ama arkadaşlar anlamadı galiba. Onlara geçen sen Aralık ayından Mayıs ayına kadar Cibara'nın benzer konularda kaç tane farklı açıklama yaptığını araştırmalarını tavsiye ediyorum. Barbolini ile anlaşmadan önce gelecek sene yeni yapılanmaya giriyoruz çok iyi kadrolar kuracağız deyip Grobelna ve Fedusio ile anlaşan sonra Nisan ayındaki ada yemeğinde buluşup şampiyonluk kadrosu kuracağız deyip de bir sonraki açıklamasında (muhtemelen genel kuruldaydı) hedefimiz ilk 4 diyen ki Barbolini de ilk röportajında 4141 e verdiği röportajda böyle demişti. Sezon başladığında tekrar şampiyonluk hedefliyoruz diyen sonra ilk 3 te bitireceğiz diyen Mehmet Cibara'nın 7-8 ayda kaç tane çelişkili açıklamalar verdiğini eleştiren yok ancak biz burada Cibara'yı eleştirince ondan daha iyi yönetici yok diyenlerin de mantıklı argümanlarını görmek istiyoruz. Maalesef bunu göremiyoruz. Her şeyi geçtim sadece pasör çaprazında yaptığı açıklama ve icraati bile tutarlı biri olmadığını gösteriyor geçtim diğer konuları.
Şurada sizin kadar mantıklı açıklama yapan başka bir insana rastlayamıyorum varsa çok azdır. Teşekkür ediyorum size.
Yemin ediyorum bir gün İtalyan takımlarına bir önceki sezonlarının bütçelerini sorup öğrenmeye çalışacağım. Hatta bu aralar öğrenmeye çalışırım. Öğrendikçe de burada herkesle paylaşırım. Bakalım bizim bütçemize yakın kaç tane takımları var ve ne yapıyorlar? Eminim ki 3-4 senede Şampiyonlar Ligi dışındaki kupaları domine eden Chieri'nin bütçesi bizim kadar değildir. Hem bu sene hem geçmiş senelerde.
İtalyan takımlarından da geçmişi olan sadece 2-3 takım var. Biri Milano diğeri Novara öteki de Bergamo. Tamam diğer kulüplerde zamanında şampiyonluk mücadelesi vs verdiler ama kalıcı olarak bulunan bu takımlar var. İmoco ve Scandicci tamamen proje takımları. Bu takımlar 10 yıllık tarihlerinde bizden çok daha iyi işler başarıyorlarsa şubede 10 yıla yakın görev alan Cibara'nın iyi yönetici görülmesi de ayrı komik. Ne başardı bu adam demezler mi insana? En basitinden bir tane bile sponsur bulamama konusu?
Sana ne oluyor deplase? Sana mesaj atıyoruz sanki. Burası forum değil mi? Olması gereken buHalil şentürk , Hasan öğüt ve Gizem kullanıcıları bu salın biziiii.
Olması gereken bu mu? Forum ikili tartışmalardan pazar alanına döndü , doğru bir okuma yada eleştiri bile sizin kişisel egolarınız arasında kaybolup gidiyor , bu başlık altında sınırsız olsugunu düşünüp birbirinize laf yetiştirirken bı zahmet yapılan eleştiriyede bı kulak verSana ne oluyor deplase? Sana mesaj atıyoruz sanki. Burası forum değil mi? Olması gereken bu
Zaten kadın voleybol ve erkek voleybol başlığına düzenli yazan 4-5 kişi var. Gereksiz uzamaların olduğunun farkındayım ama kendi adıma sadece yazdığım şeylerin çarpıtılmasından hoşlanmıyorum. Bundan dolayı kendimi açıklama isteği oluşuyor. Sınırsız bi şey yaptığımı da düşünmüyorum. Yazmayalım da o zaman hiç fikrimizi forumlar zaten tartışmak fikir belirtmek için var.Olması gereken bu mu? Forum ikili tartışmalardan pazar alanına döndü , doğru bir okuma yada eleştiri bile sizin kişisel egolarınız arasında kaybolup gidiyor , bu başlık altında sınırsız olsugunu düşünüp birbirinize laf yetiştirirken bı zahmet yapılan eleştiriyede bı kulak ver
Hasan Söğüt beyin sürekli ikili diyalog çıkarmasından rahatsız olunması normal bunu da daha önce konuşup görmezden gelinecek dedik zaten.Ama 3 yıldır sık sık yazdığımız için bu forumda konu dönüyor biz yazmasak kusura bakmayın ama mallesef bu kadar konu dönmez.Herkesin yazıp bu konuda güzel bir tartışma dönmesi bu branşa ilginin artması benimde amacım.2023-2024 sezonu sürekli mesaj atarak başladım bu konuda mesaj atılma tartışılma kültürü o zaman oldu.Eskiden gözlemlediğim kadarıyla yoktum ve bu konuya toplasan yıl içinde 50 mesaj dahi atılmıyordu.Ama ikili sürekli sürekli uzatılan diyaloglar bizi de rahatsız ediyor eleştiriyoruz zaten uzatmayın kirletmeyin konuyu diye o şahısı.Forum yönetimine rica ediyorum özellikle kadın voleybol başlığına şu saçma sapan uzun uzun atışmlaradan dolayı giresim yok.
Arkadaşım yazmayın demek tabikide bana düşmez benim isyan ettiğim nokta ikili diyaloglar bence siz üçünüz birbirinizi çok sevdiniz size önerim nunaralarinizi alın whatsap grubu kurun orada sabaha kadar uzun uzun yazın. Biri basketbolda sezon içinde tüm kadro değişsin ister , diğeri cibara'ya orantısız şekilde sallar , pasör çaprazı diyalogları vs vs. ben rahatsız oluyorum bu yüzden yazdım.Zaten kadın voleybol ve erkek voleybol başlığına düzenli yazan 4-5 kişi var. Gereksiz uzamaların olduğunun farkındayım ama kendi adıma sadece yazdığım şeylerin çarpıtılmasından hoşlanmıyorum. Bundan dolayı kendimi açıklama isteği oluşuyor. Sınırsız bi şey yaptığımı da düşünmüyorum. Yazmayalım da o zaman hiç fikrimizi forumlar zaten tartışmak fikir belirtmek için var.
Kendi adıma konusmak gerekirse voleybol hakkında bilgim kısıtlı olduğu için daha çok haberdar olmak maksadıyla formu takip ediyorum boş yapmaktansa sizden bir şey ögrenmeye çalışıyorum.Siz de konuşmaya katılıp güzeleştirebilirsiniz bu forumda sadece bizim yazmamıza izin yok isteyen yazabiliyor tabi zarar vereni site yöneticileri cezalandırıyor zaten.Ama ne kadar çok fikir o kadar iyi bence siz de sık sık görüş bildirip güzeleştirin sürekli aynı kişiler arasında dönmesin çeşitli fikirler olsun benimde isteğim bu zaten.
Eğer sakatlığı geçti kronik bir hal almadı denirse Akimova denenebilir.2 yıldır sakatlıklarla boğuştu kendini gösteremedi ama daha 23 yaşında.3 yıl önce Le Cannet ile şov yapıp Vakıf Novara gibi bir çok kulübü peşine takmış Novara ile anlaşmıştı.Süper bir başlangıç yapıp sakatlandı.Ama bir risk olabilir sağlık testlerini yetersiz yaparsak iyi bir kontrolden geçer olumlu rapor alırsa Alexia 22 Akimova 23 ikisi de genç oyuncu uzun soluklu baya baya iş yaparlar ama dediğim gibi sağlık sorunu kesinleştirilmeden alınacak bir isim değil.Yetenek olarak asla tartışılmayacak biri çünkü.Yazın Haak'ın transferi olmazsa Kiera Van Ryk'a boş vere 1 Milyon Euro vermek yerine yükselişe geçen 19-21 yaşında bir Pasör Çaprazı alıp Alexia'nın yedeğine almak bana daha mantıklı geliyor. Isabelle Haak'ın Vakıfbank'a, Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye ve Tijana Boskovic'in Eczacıbaşı'na transferi gibi bir transfer yapabiliriz. Vardır mutlaka aynı şekilde çıkış yapabilecek ve önümüzdeki döneme damga vuracak bir oyuncu. Öyle bir oyuncuyu alalım.
Tabi sözleşme uzatma haberi gelene kadar Isabelle Haak'ı zorlamaya devam edelim. Olmazsa 2. plan genç ve çıkış yapmaya hazır pasör çaprazı olsun.
Yahu Vakıfbank da fb de İmocodan 2 kat fazla harcıyor yani? Türkiye’ye getirmek için para vermen lazım bu isimleri anlayın şunları artık yormayın kimseyi lütfen ya. Yani hep aynı şeyleri anlatmaya çalışıyor insanlar. Neden bütçemiz şöyle neden haak gelmez diye düşünüyoruz bunları açıklamaya çalışmak gerçekten yorucu. Yaşınız kaç sizin ya? Hep bi çarpıtma hep bi konuyu hep aynı noktalara getirme… cibara iyi yönetici demedi kimse cibaradan daha fazlasını yapacak YOK son kez yazıyorum artık bunu
Yazın Haak'ın transferi olmazsa Kiera Van Ryk'a boş vere 1 Milyon Euro vermek yerine yükselişe geçen 19-21 yaşında bir Pasör Çaprazı alıp Alexia'nın yedeğine almak bana daha mantıklı geliyor. Isabelle Haak'ın Vakıfbank'a, Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye ve Tijana Boskovic'in Eczacıbaşı'na transferi gibi bir transfer yapabiliriz. Vardır mutlaka aynı şekilde çıkış yapabilecek ve önümüzdeki döneme damga vuracak bir oyuncu. Öyle bir oyuncuyu alalım.
Tabi sözleşme uzatma haberi gelene kadar Isabelle Haak'ı zorlamaya devam edelim. Olmazsa 2. plan genç ve çıkış yapmaya hazır pasör çaprazı olsun.
Hasan Söğüt beyin sürekli ikili diyalog çıkarmasından rahatsız olunması normal bunu da daha önce konuşup görmezden gelinecek dedik zaten.Ama 3 yıldır sık sık yazdığımız için bu forumda konu dönüyor biz yazmasak kusura bakmayın ama mallesef bu kadar konu dönmez.Herkesin yazıp bu konuda güzel bir tartışma dönmesi bu branşa ilginin artması benimde amacım.2023-2024 sezonu sürekli mesaj atarak başladım bu konuda mesaj atılma tartışılma kültürü o zaman oldu.Eskiden gözlemlediğim kadarıyla yoktum ve bu konuya toplasan yıl içinde 50 mesaj dahi atılmıyordu.Ama ikili sürekli sürekli uzatılan diyaloglar bizi de rahatsız ediyor eleştiriyoruz zaten uzatmayın kirletmeyin konuyu diye o şahısı.
Halil şentürk , Hasan öğüt ve Gizem kullanıcıları bu salın biziiii.
Haak'ın gerçekten bize düşeceğine nasıl inanıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorumBu son yaşanan gelişmelerden sonra tek çıkış yolumuz İ.Haak.