• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Neslihan Demir:Geçen sezon Galatasaray da kadro derinliği olmadığı için Vakıf yenip Eczacı yenip 1. bitireceği ligin ilk devresini Aydın Kuzeyboru gibi alacağı maçları vererek 4. bitirdi.Bu sene kadro derinliği artığı kalite artığı için süpriz maç vermiyorlar çünkü gününde olan yoksa zaten kenarda kaliteli oyuncular var.Sylla düşüyor Lukasik giriyor Naz düşüyor Bongaerts giriyor o maç dönüyor.
Neslihan Demir: Groblena ısrarı neden anlamış değilim hep böyle mi devam edecek bu Alexia neden oynamıyor anlamış değilim.Alexia da yedek beklemek konusunda olgunlaştı bence pç diğer bölgeler gibi değil diğer gölgelerde sonradan oyuna girip iş yapman daha kolay ama pç den top öldürmesi beklenir pç kenarda ne kadar ısınırsa ısınsın kendine isterse yerlere atsın oyuna soğuk girer sonradan oyuna girip katkı veren az pç vardır Alexia bu konuda gayet iyi götürüyor şuanlık bence.Groblena hatta yapıyor o hatta yapmıyor servisle de rakibi oldukça zorlayan bir isim Alexia.

Son düzenleme:
Emre Yazıcıoğlu:Haak ile Galatasaray ilgilendiği haberleri var bence gelirse çok büyük iş olur.Haak Türkiye'ye yeniden dönmeye sıcak bakabilir diye düşünüyorum ben.İmoco bu sene dağılabilir mi bilmiyorum oyuncularını isteyen Türk kulüpleri var.

Emre Yazıcıoğlu:Haak ile Galatasaray ilgilendiği haberleri var bence gelirse çok büyük iş olur.Haak Türkiye'ye yeniden dönmeye sıcak bakabilir diye düşünüyorum ben.İmoco bu sene dağılabilir mi bilmiyorum oyuncularını isteyen Türk kulüpleri var.
Haak, gelirse başka bir seviye olur.eczacıya fenere veya başka bir kulübe kaptırılmaz ise.antropova olayı bize bu yönetime ne kadar güvenmeniz gerektiği konusunda bir ders oldu...

Zerenspor oyuncuların maaşını düzenli ödeyemiyor 2. takımını da kapatacak haberleri çıktı.CL katılmak için o kadar para döken Lazareva'ya milyonlar veren bu kadar idalı bir kulüp için ne kadar doğru bilmem bu haberler üstüne Pelin Yüce de programında böyle bir durumdan bahsetti.Eğer sıkıntı yaşamaya başladılarsa gelsinler bizimle birleşsinler iki kulüp içinde iyi olur.

Zerenspor oyuncuların maaşını düzenli ödeyemiyor 2. takımını da kapatacak haberleri çıktı.CL katılmak için o kadar para döken Lazareva'ya milyonlar veren bu kadar idalı bir kulüp için ne kadar doğru bilmem bu haberler üstüne Pelin Yüce de programında böyle bir durumdan bahsetti.Eğer sıkıntı yaşamaya başladılarsa gelsinler bizimle birleşsinler iki kulüp içinde iyi olur.
Halil,bey haklısınız .Bu birleşmeden çok güzel şeyler çıkar ki o zaman kadro olarakta çok iyi oluruz. şu an zerende forme giyen uzelaç,aleksiç,mihajloviç iyi voleybolcular üstüne birde bizim takımın oyuncuları da harmanlandığı an değme keyfime denilir artık.

Twda bana dmden bi bilgi geldi. Gelecek sezon için yabancı bi smaçörle anlaşmışız. Doğruysa güzel bi hamle diyeceğimiz bi isim.

Zeliha Işık benim nadir güvendiğim isimlerdendir mallesef diyorsa bir bildiği vardır.Galatasarayın Van Ryk istediğini söylemiş o gelecek gibi o gelsin isterim yine ilk 5 pç gelmiyorsa bizi ilk yarışında tutacak bir isim.

Twda bana dmden bi bilgi geldi. Gelecek sezon için yabancı bi smaçörle anlaşmışız. Doğruysa güzel bi hamle diyeceğimiz bi isim.
Sezon başı bir ismin adı geçmiş kulüp hakkın da haber yapan biri de neden ifşalıyorsun görüşmeler sürüyor diyip sildirmişti gönderileri.Umarım o kavga da olan düşündüğüm isimdir o ise çok şey katar.

Sezon başı bir ismin adı geçmiş kulüp hakkın da haber yapan biri de neden ifşalıyorsun görüşmeler sürüyor diyip sildirmişti gönderileri.Umarım o kavga da olan düşündüğüm isimdir o ise çok şey katar.
Kim o bilmiyorum

Çinli biri öyle diyim bende isim vermiyim de anlarsın zaten.Doğru mu bilmiyorum ama sezon başı biri adını vererek ilgileniyoruz demişti x de gönderi sildirilmişti.Ama bir bilgim yok sadece bu olay oldu ilglenildi mi anlaşıldı mı noldu bir bilgim yok sadece sezon başı böyle bir olay olmuştu.Ama Li falan değil

Çinli falan değil alakası yok

Nasıl bir smaçör? isim vermeden en azından bir şey anlatabilirseniz

Rotasyon için mi yoksa as için mi

Bu arada Ryk transfer haberi vermesi Zeliha hanımın umut verici nadir güvenilir isimlerden.Ryk bence hızlı oyuna uygun pç bölgesine seviye atlacak biri.Alıp bizi şampiyon yapmaz yapabilir ama çok çok düşük ihtimal Vakıf’ın geçen sene şansı lazım.Ama ilk 3 için yeter CL de kalıcı olduk deriz en azından.Haak işi çok zor zaten hele sözleşmesi varsa Egonu da sözleşmesi var Tolok’unda var Ryk kalan en iyi isim şuan.Bu arada benim korkum Alexia kaptırmak en kötü senaryo o olur ne olursa olsun tutulması bu sezon Groblena yerine sürekli oynatılıp kendini göstermesine gelişmesine izin verilmesi lazım.Ben oynayamıyorım burda saçma sapan isimlere yedek kalıyorum gidicem dese yabancı kuralından baya sıkıntı yaşarız ne yapıp edip Alexia uzatılmalı ilk başta.

Van Ryk'ın bizi bir yere taşıyacağını düşünmüyorum. Smaçör duyumu da iyi bir oyuncu olsa bile saçmalık olur bana göre. Diyelim ki gelecek oyuncu en üst seviyede Gabi olsun kimin yerine oynayacak? İlkin kesilmeyecek, Sylla'ya dünya para verdik ve iyi de oyuncu zaten. Oraya harcayacağımız parayı PÇ işine yatırmaktı daha doğru olan.

Bizim zaten voleybol özelinde albenisi olan bir ismimiz yok. Yani ne bileyim Antropova için biz Eczacı ile yarışa girip aynı parayı versek oyuncu bizi değil onları tercih eder dışarıdan mantıklı şekilde bakarsanız. Bir de bunun üstüne zaten parayı daha elzem yere değilde başka yerlere harcarsak bence yanlış yola gideriz.

Van Ryk'ın bizi bir yere taşıyacağını düşünmüyorum. Smaçör duyumu da iyi bir oyuncu olsa bile saçmalık olur bana göre. Diyelim ki gelecek oyuncu en üst seviyede Gabi olsun kimin yerine oynayacak? İlkin kesilmeyecek, Sylla'ya dünya para verdik ve iyi de oyuncu zaten. Oraya harcayacağımız parayı PÇ işine yatırmaktı daha doğru olan.

Bizim zaten voleybol özelinde albenisi olan bir ismimiz yok. Yani ne bileyim Antropova için biz Eczacı ile yarışa girip aynı parayı versek oyuncu bizi değil onları tercih eder dışarıdan mantıklı şekilde bakarsanız. Bir de bunun üstüne zaten parayı daha elzem yere değilde başka yerlere harcarsak bence yanlış yola gideriz.
Yok seviye olarak bence Ryk Groblena dan kat kat iyi o konuda seviye atlatır.Şöyle zaten doğru yoldayız dediğiniz şey doğru aynı parayı versek Eczacı kapar ama biz seneye CL gidiyoruz Ryk gelmesi bu yüzden önemli olur.Eğer bu sene Cev Cup alır Cl gidersek seneye de yine ilk 3 yapar ve CL de final four yapabilirsek bence Eczacı Vakıf ile aynı parayı versek de ikna edebiliriz noktasına geliriz.Şu son 2 yıl da adımızı biraz toparladık 2017-2018 den sonra şube rezil durumdaydı 2024-2025 sezonundan beri düzelme var

Smaçör bence as. Hatta haberi alınca ilkinin süreci ile alakalı bazı şeyler düşünüyordum doğru olabileceğini fark ettim. Bana göre ilkin böyle bi rekabete girecek olmaktan dolayı biraz rahatsız. Çünkü bu smaçör ona göre daha skorer biri. Sylla-x-ilkin rekabete girecek eğer doğruysa. Dediğim gibi piyasayı da baz aldığımızda bence gayet iyi ekleme olur. Çapraza da haak alabildiğimiz senaryoda tepeye oynayabiliriz

Geri