1) ben lukasik ve frantti gibi iki yabancı smaçörümüz daha olsun mu dedim? Mutlaka yabancı güçlü bi smaçör hamlesi gelmeli dedim. Hani nasıl fb Handeyi yedek olarak aldıysa vakıf nasıl deryayı Tuğba’yı yedek oynattıysa fb nasıl Melihayı kesip ana koyduysa oraya biz de aynısını yapacağız. Çünkü yukarı ilerlememiz için şart. Okuduğunu anlama sıkıntısı bence siz çekmişsiniz
2) Gabi gelirse evet Gabi oynar. Burada şu hesabı yapacaksın ilkin+yabancı orta\pasör mü daha çok fayda getirir Gabi+yerli pasör\orta mı? Yani o ilkinden daha düşük kalibre bu şöyle diyerek kadro yapılamaz bu mantıkla guidetti de deniz uyanıkla değil de derya ile oynardı. Ben sizin dediğinizi anlıyorum. Ama dediğim gibi haak alacağız diye smaçör rotasyonunu ilkin sylla aslı mı yapacağız? Sizce böyle bi takıma haak gelir mi? Yabancı smaçöre vereceğimiz para nedir de biz haak için ayıralım onu? Diyelim ki 500 vereceğiz yani bizim haak alamama sebebimiz 500 bin mi sizce? Takım kurarken onun bütçesini oraya koyayım diyemezsin. Hedefin ne cl mi cl için böyle takım kuracaksan hedefin cl olmasın zaten. Ayrıca zaten Gabi almıyoruz ilkin sylla X kim iyiyse onlar oynayacak. Olması gereken bu zaten.
Ayrıca tona vurgu yapıp okuduğunuzu anlamıyorsunuz diye çıkış yapmanız da sizin de pek farkınız olmadığının kanıtı olmuş