• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

1) ben lukasik ve frantti gibi iki yabancı smaçörümüz daha olsun mu dedim? Mutlaka yabancı güçlü bi smaçör hamlesi gelmeli dedim. Hani nasıl fb Handeyi yedek olarak aldıysa vakıf nasıl deryayı Tuğba’yı yedek oynattıysa fb nasıl Melihayı kesip ana koyduysa oraya biz de aynısını yapacağız. Çünkü yukarı ilerlememiz için şart. Okuduğunu anlama sıkıntısı bence siz çekmişsiniz

2) Gabi gelirse evet Gabi oynar. Burada şu hesabı yapacaksın ilkin+yabancı orta\pasör mü daha çok fayda getirir Gabi+yerli pasör\orta mı? Yani o ilkinden daha düşük kalibre bu şöyle diyerek kadro yapılamaz bu mantıkla guidetti de deniz uyanıkla değil de derya ile oynardı. Ben sizin dediğinizi anlıyorum. Ama dediğim gibi haak alacağız diye smaçör rotasyonunu ilkin sylla aslı mı yapacağız? Sizce böyle bi takıma haak gelir mi? Yabancı smaçöre vereceğimiz para nedir de biz haak için ayıralım onu? Diyelim ki 500 vereceğiz yani bizim haak alamama sebebimiz 500 bin mi sizce? Takım kurarken onun bütçesini oraya koyayım diyemezsin. Hedefin ne cl mi cl için böyle takım kuracaksan hedefin cl olmasın zaten. Ayrıca zaten Gabi almıyoruz ilkin sylla X kim iyiyse onlar oynayacak. Olması gereken bu zaten.

Ayrıca tona vurgu yapıp okuduğunuzu anlamıyorsunuz diye çıkış yapmanız da sizin de pek farkınız olmadığının kanıtı olmuş
İlkin ile Hande Meliha Tuğba Derya kıyası bence çok yanlış kaçar İlkin bu isimlerin çok önünde şuan.Nasıl fener Vargası as türk yaptı bizde Alexia yapalım falan desem mantıklı olur o zaman bence yanlış bir kıyas.Gabi gelse İlkin değil Sylla kesebilir çünkü şuan İlkin Sylla dan eksil bir şey yapmıyor hatta bence daha iyi şuan yerli olarak el açtığı için kesilmesi hatta bence.

İlkin ile Hande Meliha Tuğba Derya kıyası bence çok yanlış kaçar İlkin bu isimlerin çok önünde şuan.Nasıl fener Vargası as türk yaptı bizde Alexia yapalım falan desem mantıklı olur o zaman bence yanlış bir kıyas.Gabi gelse İlkin değil Sylla kesebilir çünkü şuan İlkin Sylla dan eksil bir şey yapmıyor hatta bence daha iyi şuan yerli olarak el açtığı için kesilmesi hatta bence.
Yahu kıyas mı yaptım? Kalibre olayına girilirse Derya denizden daha üst kalibre ama guidetti kadroyu ana planda denizi koyarak kurdu diyorum.

Eczacı Gabi için 1.6 milyon € teklif yapacakmış….

Yahu kıyas mı yaptım? Kalibre olayına girilirse Derya denizden daha üst kalibre ama guidetti kadroyu ana planda denizi koyarak kurdu diyorum.
Yok o örnekler doğru kaçmaz diyorum ebrar yaprak ilkin seviyesinde olmasa bile eczacı birinden yerli smaçör olarak yararlanmak istiyorda diyebiliriz önemli bir şey kaliteli yerli bulmak.Zaten Eczacı Gabi’ye 1.6 önerdi deniyor konuşmanın da anlamı yok bu ihtimali.Zaten bu transger olursa seneye Eczacı-Vakıf finali garantilenir.

Eczacı çok güçlenir ama bu seneki vakıf kadar yine doğru kadro yapamaz bence. Biz haak falan alalım da kafaya oynarız her şey bizim elimizde bence

Hep diyorum bir tane yıldız çaprazımız olsa kupanın ucundan tutucaz ama umudum kalmadı artık.Bu işin sonu Ryk olucak gibi Vakıf asla geçemeyiz zaten.Gabi gelmezse Eczacı geçilir ama Gabi gelirse Eczacı geçmekte zor.Fener ile rekabet ederiz artık ilk 3 için fener de sistem yok o artı ama kalite olarak çok yüksekler.Haak gelirse zaten hepimiz kupa deriz ama Ryk gelsin bari ilk üç diyebilelim.Ryk da gelmezse seneye ilk 3 yarışında da geri de kalırız yine Cev Cup düşeriz gibi duruyor.Ben bu jenerasyonu seviyorum defans manşete zaten ligin en iyi takımıyız.Blok konusunda iyi bir takımız şuan Bongaerts Alexia iyi blokörler İlkin Sylla iyi blokörler Yuan iyi blokör Yasemin bence blokta iyi başladı.Smaç servis atan az oyuncumuz var ama servislerde de iyi durumdayız bence.Hızlı oynuyoruz pas sistemimiz güzel.Ama tek sıkıntı defans gücümüzle çıkan topları öldürecek üst düzey pç yok.Haak gelse ben çok eminim çoğu takım bizle rekabet etmekte zorlanır ama Haak da olmayacak Ryk ile anlaşıcaz gibi his etiriyor bana bu hava Ryk transferi de takıma seviye atlatmak olur ama rakipler güçlenirken ilk 3 hedefletirir bize kupa biraz hayal olur.

🟣 Milano, Gabi'yi kadrosuna katmak istiyor.

📌 Gabi hem Türk hem de diğer ülkelerden birçok üst düzey kulübün de ilgisini çekiyor.

📌 Türkiye'de dünyanın en iyi oyuncularının her biriyle görüşebilecek ve fahiş maaşlar teklif edebilecek 5 kulüp bulunuyor.

📌 Gabi'nin geleceği belirsizliğini koruyor.

🗞️ Eurosport Italia

Sonunda dünya da bilinirliğimiz başladı eskiden hep 3 takım olarak geçersi türkiye ligi.Zeren zaten geçen sene fişek gibi girdi onlarda adını yazdırdı belli bir seviyeye ama artık Galatasaray da iyi transfer yapabilecek iyi isim çekecek bir rakip olarak görülüyor en azından.2 yıl önce 3 kulüp varken artık 5 güçlü kulüp deniyor ülke de.Gabi almayız şuan öyle bir umudum yok ha 1.6 falan konuşuluyor o bütçe varsa Gabi değil Haak için uğraşsınlar zaten.

1) ben lukasik ve frantti gibi iki yabancı smaçörümüz daha olsun mu dedim? Mutlaka yabancı güçlü bi smaçör hamlesi gelmeli dedim. Hani nasıl fb Handeyi yedek olarak aldıysa vakıf nasıl deryayı Tuğba’yı yedek oynattıysa fb nasıl Melihayı kesip ana koyduysa oraya biz de aynısını yapacağız. Çünkü yukarı ilerlememiz için şart. Okuduğunu anlama sıkıntısı bence siz çekmişsiniz

2) Gabi gelirse evet Gabi oynar. Burada şu hesabı yapacaksın ilkin+yabancı orta\pasör mü daha çok fayda getirir Gabi+yerli pasör\orta mı? Yani o ilkinden daha düşük kalibre bu şöyle diyerek kadro yapılamaz bu mantıkla guidetti de deniz uyanıkla değil de derya ile oynardı. Ben sizin dediğinizi anlıyorum. Ama dediğim gibi haak alacağız diye smaçör rotasyonunu ilkin sylla aslı mı yapacağız? Sizce böyle bi takıma haak gelir mi? Yabancı smaçöre vereceğimiz para nedir de biz haak için ayıralım onu? Diyelim ki 500 vereceğiz yani bizim haak alamama sebebimiz 500 bin mi sizce? Takım kurarken onun bütçesini oraya koyayım diyemezsin. Hedefin ne cl mi cl için böyle takım kuracaksan hedefin cl olmasın zaten. Ayrıca zaten Gabi almıyoruz ilkin sylla X kim iyiyse onlar oynayacak. Olması gereken bu zaten.

Ayrıca tona vurgu yapıp okuduğunuzu anlamıyorsunuz diye çıkış yapmanız da sizin de pek farkınız olmadığının kanıtı olmuş
1) "Ne yapalım smaçör rotasyonumuzu şöyle mi yapalım; sylla ilkin aslı tecimer Sude?" Hanımefendi benim yorumuma üst perdeden cevap verirken bu cümleyi ben mi yazdim sanki ben öyle bir şey diyormuşum gibi? Şimdi "ben Lukasik ve Frantti beraber olsun mu" dedim diyorsunuz benim öyle bir iddiam mı oldu? Ne alakası var. Ben ikisinden biri olmasın ve evet oradan artan 300-500 neyse başka bölgeye aktarılsın diyorum. Aynı örnek üzerinden gidersen evet Gabi alacağıma şuan Lukasik'le yedekte devam eder Ryk'e 700-800 vereceğime Antrapova işine daha agresif dahil olurdum oradan artan parayı da ekleyip. Hala bana biz Haak alıp 3. smaçör Aslı mı olacak deyip olayı istediğiniz yerden yorumluyorsunuz. Ben 3. oyuncu Lukasik yapar devam ederim açıklayıcı olduysa. Haak alma şansımız olursa da bunu dert etmez diye düşünüyorum.

Ton konusununda bir etkiye tepki olduğunu anlarsanız bir fark görürsünüz diye düşünüyorum. Olabildiğince kendi fikirlerimi yazıp geçmeye çalışıyorum her konuda zira ben ama üst perdeden cevap alınca da sürekli alttan alacağız diye bir şey yok tabi. Fikirlerimin yüzde yüzde doğru olduğunu iddia edemem zira bunlar sadece fikir ama sizde sadece siz biliyormuş gibi davranmazsanız ton konusunda çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Geri