• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Takıntı yapmışsın Mahmutiyi adamın basketbolla ilişkisi kesileli çok uzun yıllar olmuş. Geç artık orayı seçenekleri değerlendirelim dostum, Micovun favorisi Pozzecco görünüyor.
Trinchieri elit bir Euroleague coachu iyi vir projeyle gidersek bize çok büyük seviye atlatır.
Olmazsa diğer boştakiler arasında Euroleague tecrübeleri olan oyunculardan verimi daha yüksek alabilen Herbert veya Bianchi daha iyi tercih duruyor.
Mahmuti'yi severim ama elbette takıntı yapmadım. Sadece teknik anlamda Pozzecco'dan daha iyi koç olduğunu düşünüyorum her şeye rağmen.

İsmi geçen adaylar arasında sıralı tercihim de şu şekilde olur;
1.Trinchieri
2.Banchi
3.Pistiolis
4.Herbert
5. Sasha Djordjevic
6.Emil Rajkovic
7.Ufuk Sarıca
8.Mahmuti
9.Alex Mumbru
10. Pozzecco

Mahmuti'yi severim ama elbette takıntı yapmadım. Sadece teknik anlamda Pozzecco'dan daha iyi koç olduğunu düşünüyorum her şeye rağmen.

İsmi geçen adaylar arasında sıralı tercihim de şu şekilde olur;
1.Trinchieri
2.Banchi
3.Pistiolis
4.Herbert
5. Sasha Djordjevic
6.Emil Rajkovic
7.Ufuk Sarıca
8.Mahmuti
9.Alex Mumbru
10. Pozzecco
Senin Fikirlerini saygı duymakla beraber ilk defa katılmıyorum sana.
En son 10 sene Önce Takım Çalıstırmış Mahmuti iyi demen bence mantıklı değil.
10 sene önce daha Top Tekniği İyi olan Oyuncularla oynanırken Şuan Fizik ve Atletizime dönülmüş durumda.

Yazdığın Listede Yakup Efendi ilk 500 giremez

Gelecek koç iyi niyetli birisi ise işi oldukça zor,takım halinde oynamayı unutmuş, uzun süreli savunma yapamayan ve çok çabuk düşen kırılgan bir yapı ile ugraşacak.
Lakin gelecek koç art niyetli ise de işi bir o kadar da kolay. Bu bütçelerle BCL denen köy turnuvasında iki dandik takım yenip, Avrupa da destan yazıyorum havası yaratması yeterli olur kendi açısından.

Beklendiği üzere, bir GS basketbol klasiği olarak çoğu kişinin son tercihi olan koç geldi.

Pozzecco saha kenarında bir enerji getirebilir lâkin onun için de öncelikle sahada belli kaliteye sahip oyuncular ve mücadele eden bir takım olması gerekiyor. Sonumuz hayrolsun.

1`imiz ayni olsa da su listede 10`a dusecek sirada bence degil icinde cok begendigim onune yazacagim koclar var Trincheri, Herbert Sasha Djordevic hatta inanilmaz bir Mahmuti sempatizanligim da var ancak digerleri konusunda hem fikir degilim. Yine de su listedeki kim gelse Pistolis disinda hayir demem o da kotulugunden degil ama bir yenilik olmasi acisindan. Mahmuti konusunda da cok begensem de artik basketbola donecegini dusunmuyorum donse de bu kadar aradan sonra nasil bir coach performansi sergileyecegini bilmiyoruz.

1.Trinchieri
2.Banchi
3.Pistiolis
4.Herbert
5. Sasha Djordjevic
6.Emil Rajkovic
7.Ufuk Sarıca
8.Mahmuti
9.Alex Mumbru
10. Pozzecco

Pozzecoya iyi oyuncular alınırsa başarılı olma ihtimali yüksek mady sisokko gibi bir uzun malachi flynn gibi guard alınırsa seviye atlarız koç ve micov bence daha çok italya liginden transfer yapıcak bu zamana kadar euroleuge topçusu diye çer çöpe para harcamak kadar yanlış başka bir şey yoktu eurocup ve bclden sivrilen yetenekler alınsaydı şuan bu durumda olmazdık bitmiş ama cvsi olan oyuncu almaya bayılıyor şube bence micov bunu değiştirir umudum o yönde

1`imiz ayni olsa da su listede 10`a dusecek sirada bence degil icinde cok begendigim onune yazacagim koclar var Trincheri, Herbert Sasha Djordevic hatta inanilmaz bir Mahmuti sempatizanligim da var ancak digerleri konusunda hem fikir degilim. Yine de su listedeki kim gelse Pistolis disinda hayir demem o da kotulugunden degil ama bir yenilik olmasi acisindan. Mahmuti konusunda da cok begensem de artik basketbola donecegini dusunmuyorum donse de bu kadar aradan sonra nasil bir coach performansi sergileyecegini bilmiyoruz.

1.Trinchieri
2.Banchi
3.Pistiolis
4.Herbert
5. Sasha Djordjevic
6.Emil Rajkovic
7.Ufuk Sarıca
8.Mahmuti
9.Alex Mumbru
10. Pozzecco
Sosyal medya da görmüştüm galiba Banchi ve Mumbru ile görüşülmüş ancak ikna edememişiz.

Geri