1 Mart 2012 Olympiakos - Galatasaray Maçı Zirvesi

biraz önce murat didin le sohbet etme fırsatı buldum "Spanoulis kitlenirse sorun cıkma... ben %65 galatasaray diyorum" dedi... ayrıca efes önce murat didine teklif etmiş fakat kabul etmemiş.. :) efes dısardan gorunduğu gibi değil cok karısan var dedi...

Nevizade'de olur büyük ihtimalle ama yeri tam belli değil galiba.

Bu arada Savaş sürpriz konuklardan bahsetmişti. :)

Zaman yaklaştıkça yavaşlayarak geçse de o özel güne 2 gün kaldı. Takım için ne yapılacağı konusunda bir karara varıldı mı acaba?

Takımın gündüz gelmesi daha iyi oldu. Kazansak da kaybetsek de karşılanması gerekiyor takımımızın. Sezonun geri kalanını da güzel şekilde geçirmek için bu şart bence. Büyük moral olur ama yeneceğiz zaten. Daha da fazla kişi gidecek. :)

olympiakos maçı zirvesi için nevizade'de vera isimli mekanda karar kıldık.
daha önce burada düzenlenen herhangi bir zirveye katılmamış arkadaşlar için; vera nevizadenin girişinde soldaki ilk mekandır.
organizasyonun başarılı olabilmesi için farklı kanallardan değerli arkadaşlarımız mesai harcıyorlar,
özellikle de klubümüzde görev almakta olan bazı isimlere, onları aramızda görecek olmaktan büyük bir mutluluk duyacağımız iletildi.
umarım daha önce yaptığımız işler gibi, gece sonunda dostlarla oturduğumuzda gurur duyacağımız bir tablo çıkar ortaya,
elimizde top8 bileti de yanında;

önce galatasaray, sonra hayat !

olympiakos maçı zirvesi için nevizade'de vera isimli mekanda karar kıldık.
daha önce burada düzenlenen herhangi bir zirveye katılmamış arkadaşlar için; vera nevizadenin girişinde soldaki ilk mekandır.
organizasyonun başarılı olabilmesi için farklı kanallardan değerli arkadaşlarımız mesai harcıyorlar,
özellikle de klubümüzde görev almakta olan bazı isimlere, onları aramızda görecek olmaktan büyük bir mutluluk duyacağımız iletildi.
umarım daha önce yaptığımız işler gibi, gece sonunda dostlarla oturduğumuzda gurur duyacağımız bir tablo çıkar ortaya,
elimizde top8 bileti de yanında;

önce galatasaray, sonra hayat !
selam savas mekan güzel peki giris ücreti felan varmı bunu belirteseniz organisazyonla ilgili herkes bilgilenmis olur

Daha önce de CSKA zirvesi için yazmıştım, tam olarak cevap alamadım. Yaştan dolayı sıkıntı olmaz dimi ? Malum 17, reşit değiliz ?

eray sözen ve arkadaşları, gstv'de maç sonu özel bir yayın hazırlandığı için aramızda olamayacaklar, umarım zevkten dört köşe bir halde biz onları takip ederiz..