1 Mart 2012 Olympiakos - Galatasaray Maçı Zirvesi

Zurnanın "zırt" dediği yere geldik. Galatasaray Dergi'den Ahmet Eren Loğoğlu'nun dillendirmişliği olan bir girizgah var ki, bu takımı geçen sezondan devralan seyirciler için belki de en güzel anlatıdır. Aktarıyoruz:

"Sararmış sayfalardan akan harflerin eklemlediği şampiyonluk yazılarını özlemle okurken, birdenbire bir şey oldu, çok şey oldu. beklentiler çoğaldı sancılarla. mücadele oldu, her top için yere atlayan tutku, parkeye damlayan ter oldu, 'son topa kadar galatasaray', alkış oldu kapladı salonu armoni, göz yaşı oldu."

Allah'ım sen utandırma!

türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı abdullah gül ile, türkmenistan devlet başkanı gurbanguli berdimuhammedov'un iştirak edeceği bir foruma katılacağım yarın ben.
ama heyecanımı cezbeden, beni bu gece uyutmayacak olan sebep bambaşka;
yarın maç var, yarın zirve var !

heyecanı az olan var, saklayan var, totem yapan var, tembellik yapan var.
yarın orada kalabalığın arasına karışmak isteyen var, yalnız başına sevmeye devam etmek isteyen var.
aslında herşey kabul edilebilir, sadece yok sayılan emek hariç,
hele ki bu emek galatasaray yolundaysa !

bugün ultraslan üni döktürmüş,
saf bir şükran içimdeki,
emek verdikçe sevdanın anlam kazandığını erken yaşta farketmiş cimbomlular onlar,
üstelik ben "ben"cil diyene bile hafiften duygu seli yaşatan cinsten..

başarı için falan değil, ya da teker teker geçilen turlar, alınan kupalar için de değil,
sırf bize birarada olma imkanı verdiği için minnet duyuyorum bu takıma.
gönülden seven ama herhangi bir sebeple yarın aramızda olamayacak olan,
sen yokken yarın gerçekten bir eksiğiz, çok eksiğiz..

haydi zirveye !

İstanbul'da olamadığıma üzüldüğüm tek sebeptir sanırım Galatasaray. Orada olabilmeyi isterdim ne yalan söyleyim. İzmir'de kendi çapımızda arkadaşlarla izleyeceğiz bizde. İçimdeki heyecanı zor zaptediyorum. Böylesi videolar, yazıları görüp okudukça raydan çıkacakmışım gibi hissediyorum :)

Askeriyede mardinde olimpiyakosu yendıgımız gece uyuyamamıstım csk yı acaba yenermeyız ,efes macını alırız.Bu düsüncelerle yaklasık 2 saat yatakda bir sag bir sola döndüm csk yı yendik,efes macını aldık simdi geldi bütün sezonun belkide en önemli macına allahım güldür yüzümüzü...

Zirveye katılamıyorum ben de konumum itibariyle ancak katılamayacak arkadaşlar boşuna üzülmesin çünkü unutmasın Sinan Erdem'e gideceğiz... O zaman tüm Türkiye olarak Sinan Erdem'e akacağız! #SonTopaKadar #YenilmezArmada

iş yerindeyim; fiziken çalışıyo gözüküyorum ama kafamda maç oynanıyo akşamı hayal ediyorum fakat sonuç ne olursa olsun takım dönüşte havaalanında karşılanmalı ki zaten öyle olacaktır hiç şüphem yok.güzel olacak herşey çok güzel olacak arkadaşlar.

Akşam iş yemeği var. İptal olması için dua edeceğim. En azından 2. yarıya yetişsem yeter diyorum. Heyecandan kalbim duracak. Son topa kalmadan bitirelim gelelim.

Basketbol maçımızdan önce voleybol maçımız var Kızılyıldız'la çeyrek final rövanş maçı. gs tv naklen verecekmiş. Basket maçı başlayana kadar o maçıda izleyebiliriz. :)

hiçbir sebep olmadan maçı hayal edip anlamsızca gülmek birazcık garip bir durum kabul ama Galatasaray söz konusu olunca...herşey çok mu planlı gidiyor ya da bana mı öyle geliyor,şans verilmeden buralara kadar gelmek,diğer 2 takımın son 8'e kalması beklenirken bir tek bizim kalmamız,sanki uefa finali gibi korkunç bişey mi olması bekleniyor,tanrım tanrım müthiş bişey,korkunç bişey... :) hadi Galatasarayım yaz şu tarihi...

Nevizade Vera'dayız arkadaşlar. 21:00 itibariyle belki daha erken herkes gelmeye başlar sanırım.