#10 Blake Schilb

Schilb takimdaki en sevdigim oyunculardan ama Antep macini izlediyseniz eger takindigi tavirlar gercekten ona hic yakismadi..sonra baska neler oldu bilemem tabi..
 
Bu haberin meali nedir?


"Galatasaray'da kadro dışı olan Blake Schilb'in 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

ABD'li oyuncunun menajeri Misko Raznatovic'in açıklamasına göre, kupa maçlarında sağ başparmağından sakatlanan Schilb 2 hafta daha forma giyemeyecek."



Dostlar disiplinli görsün mü?
 
Schilb neden kadro dışı kaldı net açıklanmadı bile. Bence net olarak sezonun resmidir şu durum. Bu adama sezon başı en çok karşı çıkanlardandım teknik olarak kadro kursam yine schilble başlamazdım sezona. Lakin o hepimizi şaşırttı ve cidden çok iyi maçlar çıkartıp sezondaki bence pleissla birlikte en iyi oyuncumuz oldu. Hem bir özrü hem de övgüyü defalarca haketti. Fakat biliyoruz ki Atamanın schilbb i bu sene başında tutma sebeplerinin başında karakter, takım uyumu, para ödemelerinde gösterdiği olumlu tavır gibi önemli fakat basketbol dışı etkenler geliyordu. Schilb in takıma ceza idmanı verilmesine karşı çıkması sebebiyle kadro dışı kalması komedi bile olamayacak rezillikte bir durumdu bence. Sonra sakatlık haberi geldi ki açıklamalar yine net değildi son olaraksa emirin affedilmeyip, schilbin tekrar affedileceği konuşuluyor.

Nerden baksan tutarsızlık
Nerden baksan ahmakça

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Schilb yaptigi seye karsilik uyari icin kadro disi kaldi affedilcek. Prelzici simdilik silmis koc
Schilb kocun begendigi oyunculardan. Oyun akli ve yari sahada ikili oyunlari oynayip yonlendirmedeki becerileri Schilbi tutmasindaki ilk nedendi. Takima uyum ve odemeler takimda tutmasinin asil sebepleri degildi. Schilb iyi bir oyuncu. Kaldirip kaldirip ucluk sokmuyor aleyup yapmiyor blok koymuyor gozle gorulur isleri ve istatistikleri cok yapmiyor diye kotu oyuncu sanmayin. Kocda farkinda Schilbteki ikili oyun yetenegini ve o sebepten tuttu. Daha ilk gunlerde de yazdigim gibi Schilbi affedecek zaten. Schilbin basketbol aklini ve gorev adamligini gorememek bana garip geliyor.
 
schilb yetenek olarak micov'un 1 tık üstü, istikrar olarak 5 tık altı. maç içerisinde bir ışık görmedikçe 10 dakikadan fazla oynatılmamalı. o 10 dakikayı da micov'u maç sonunda daha diri tutmak için oynamalı. takımın hala en gereksiz parçalarından biri olduğunu düşünüyorum. oldu olacak bütün 5'imizi micov'un karbon kağıttan kopyalarıyla oluşturalım. yerine bir clyburn'ümüz olmasını çok isterdim.
 
Sana da teşekkür etmemiz lazım taraftar olarak. Özel yetenekleri olan bir oyuncuydun, Ball-Handling denilen olayda aşmıştın. Topun eline yakıştığı en önemli oyuncuydun takımda. Aslında kaliteli bir oyun kurucu ile oynasaydınız hepiniz verimi artacaktı ama olmadı iki senedir. Sen de ayrılıyorsun büyük ihtimal. Klas paslarınla seni hatırlayacağım, yolun açık olsun.
 
Son düzenleme:

Üst