#10 Blake Schilb

Galatasaray kariyeri çok başarılı. Ataman kalırsa seneye de kalır gibi. Eurocup oynayacaksak macera aramaya gerek yok. Avrupa'da kötü oynadığı büyük maçlar tabi ki var. Geçen seneki Eurocup maçları falan ama Türkiye sınırları içerisinde kötü oynadığı büyük maç hatırlamıyorum. Her şeyi geçtim izlerken büyük keyif alıyorum.
 
Yine yine yine mükemmel oynadı ! İnanmış bir Schilb'in karşısında kimse duramaz. Galatasaray'a hem karakteriyle, hem zekasıyla, hem armasına kendini adamışlığıyla ve ruhuyla en yakıştırdığım oyunculardan biri. Nazar değmesin aslanıma ! (maşallah ) :)
 
Düştü dediğiniz adam 1 gün önce takımın en iyi 3 isminden biriydi .Kaç zamandır 1 tane kötü maçını buldunuz mu anında gömüyorsunuz. Bu adamın illa kötü günü olcak.
 
Adam sezon boyunca beklentilerin üzerinde gayet başarılı bir performans sergiliyorken 2 maç kötü oynadı diye kadro dışı , bu kadarına pes, Ataman'ın ne yapmaya çalıştığına akıl sır ermiyor.Yetti artık!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Deon Thompson gibi efendi bir karakterin bile tüm enerjisini , psikolojisini altüst etmiş ve egosu dünya sınırlarını aşmış olan gerçek bir LOSER'un son kurbanı. Sana dokunan eller de kırılır sevgili Blake...
 
Karakterini sevdiğim bir oyuncuydu ama sahada ne vereceği hiç belli olmuyordu. Ya forvet pozisyonunu 30 dakika kurutup 4´e 5 oynamamıza sebebiyet veriyordu ya da bütün bir takımı yukarı çekiyordu. Bu tip ne vereceği belli olmayan oyuncuları izlemekten şahsen nefret ediyorum. Gitmesine üzülmedim. Kulübün kötü şöhret sahibi olacak olmasına üzüldüm sadece. Hem ödemelere ilişkin yüz tane kötü haber çıksın hakkında, Hem de oyuncuların kariyerlerini anlamsızca baltala. Bu saatten sonra kim gelir de bu kulübün oyuncusu olur merak ediyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
karakterini sevdiğim bir oyuncuydu ama sahada ne vereceği hiç belli olmuyordu. ya forvet pozisyonunu 30 dakika kurutup 4e 5 oynamamıza sebebiyet veriyordu ya da bütün bir takımı yukarı çekiyordu. bu tip ne vereceği belli olmayan oyuncuları izlemekten şahsen nefret ediyorum. gitmesine üzülmedim. kulübün kötü şöhret sahibi olacak olmasına üzüldüm sadece. hem ödemelere ilişkin yüz tane kötü haber çıksın hakkında, hem de oyuncuların kariyerlerini anlamsızca baltala. bu saatten sonra kim gelir de bu kulübün oyuncusu olur merak ediyorum.

Gitti derken ?
 
Sezon başı taraftarın karşı çıkmasına rağmen takımda tuttuğu oyuncuyu kadro dışı bırakmak da Ataman'a yakışırdı zaten.
 

Üst