Bariz ışık var ya, hem de çok bariz. Genç oyunculardan 40 dakika olgun oyun bekleyemezsiniz, yeteneği olup olmadığını anlık ışıldamaları ortaya koyar, onların sayısını da yukarı çektiğinde olgun oyuncuya dönüşür zaten. Bugün Udoh gibi Avrupanın bence en iyi pivotunu 2 pozisyon üst üste bloklayabilmesi(ki bunu milyon dolara yakın kontrat verdiğin uzunların yapamazken, hatta geçen sene pek çok Euroleague takımı hiçbir çözüm üretememişken) geleceği adına ışık koyuyor.
Eksikleri yok mu, muhakkak var, örneğin çember çevresinde mutlaka smaca gitmeye çalışıyor, bunun da sebebi panyayı kullanmayı iyi bilmemesi. İkinci önemli eksiği de şut istikrarı derim ama pozitif yapabildikleri ilerisi adına oldukça önemli ışık tutuyor benim adıma. Şu haliyle bile takımın bariz en iyi ribauntçusu, alt ligdeki ribaunt rakamları da tesadüfi değil. Kolları çok uzun, fiziği de yaş grubuna göre oldukça iyi, post savunmasını da iyi yapıyor kulaç uzunluğu sayesinde.
Kas kütlesini birkaç kilo daha arttırıp, çember çevresinde smaca gitmek yerine panyalı bitirmeyi öğrendiği takdirde üst düzeye çıkacağını düşünüyorum ben, oyun-pozisyon bilgisi zaten zamanla oynadıkça kendiliğinden artacaktır. Tabii geleceğini 5 numara olarak gördüğümü eklemeliyim altyapılarda oynadığı 4 numaradan ziyade