#11 Ege Arar

Ege bir türlü fiziksel olarak gelişmedi.Pozisyonu için ya kalınlaşacaksın ya çok güçlü olacaksın ya da iyi atlet olacaksın. Kalın değil, atlet değil, güçlü değil. Maalesef olmadı ve olmayacak gibi. Vazgeçmeyi öğrenmeliyiz. Benim anlamadığım alt yapılarda sayı hava topu canavarı olan bu adamlar A takıma gelince neden bu kadar pısıyor? Göksenin içinde aynısı geçerli.
 
Ege Arar takımının Bursaspor'a 63-77 kaybettiği maçta 7 sayı, 18 ribaund, 3 asist, 2 tç, 2 blok ile mücadele etti. (3/15 saha içi isabeti)
 
Ege Arar, Acıbadem Üniversitesi'ne karşı 73-67 kaybettikleri karşılaşmada, 20 sayı 4 ribaundla oynamış (8/13 iki sayı, 0/4 üç sayı)
 
Bugün Uşak maçında çok iyiydi. Oynadıkça güven de kazanıyor. İçeri katları doğru, dışardan şut da soktu. Serbest atışları da attı bugün. Piskoloji, motivasyon sporda ne kadar önemli görüyoruz Ataman beş başlatarak çok doğru iş yaptı. Tebrikler Ege hep böyle aslan parçası...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ege'yi geçen sene canlı izlemiştim. Bu sene de TOFAŞ maçında canlı izledim. Fiziği gerçekten iyi gelişmiş geçen seneye göre. Gördüğüm kadarıyla da çalışıyor. Umarım böyle devam eder...
 
Kendisi cuzzamlidir, kesin bir bilgi bu.
O yuzden takimdan kovulan ama Micov'un sakatligindan dolayi gitmesi icin Eurolig devre arasi beklenen Deon Thompson son maclarda 30 dakika sure bulurken, Ege havlu sallamaya devam etmektedir.
Takim dar rotasyondan dolayi ikinci yarilarda surekli kotu performans gosterirken, özellikle reboundlarda her mac ezilirken, bu genc yetenegi, Galatasaray'in son yillarda yetistirdigi tek uzunu, Ergin hocaefendi neden hic oynatmiyor saniyorsunuz, tabii ki cuzzamindan dolayi, akliniza baska sey gelmesin.
Gerci onu da sordurdum, hz. Isa yeniden dirilir dirilmez sayin Ataman Ege'yi ona gonderecek, sonra da cuzzamindan kurtulan evladimiza bol bol sure verecekmis; surada kiyamete ne kaldi, az sabir.
 
Yazık,koç Ege iyi oynarken bile sakat Tyus'ı oyuna aldı Tyus devam edemedi yani Ege'ye süre yok,illa bütün pivotlar sakat olacak ki öyle oynasın,Ege'nin en az 10 kilo alması gerek,hücumu zamanla gelişir,umarım kıymeti bilinir ve Türk basketbolu için kazanım olur
 
Tipik Türk genç sporcusu... Onun yaşındayken drafta giren Aaron Gordon gözümün önüne geliyor, bir de bizim Ege. Sonra bi gülme geliyor.
 
Ege'yi çok severim, kendi evladımız, maçlarda canını dişine takıyor daha çok süre almasını isterim ama nba'de oynayabileceğini düşünmek biraz hayalcilik gibi geliyor hatta daha ötesi. Nba gibi bir hedefi olması çok iyi tabi ama gerçekçi de olmak lazım. Hele oynadığı pozisyona göre fiziğini düşünürsek en hafif tabirle Ege'yi ezerler orada. Yine de yolun açık olsun kardeşim umarım başarılı olur hem utandırır hem de sevindirirsin benim gibi düşünenleri.
 
NBA'de oynaması imkansız ötesi. Ancak nerede oynar. Seneye 1 sene kiralık Tofaş veya bir alt ligden çıkacak takımın yedek pivotu olarak.Durumuna bakılır ve 2. 3. sene bu oyuncudan ne olur teşhis koyulur.
 

Üst