#11 Nathan Jawai

Jawai'den ne beklentiyi yüksek tutalım ne de kötümser olalım.Bence işin zor kısmını aşmış.Tempo ve atletizm olarak iyi bir fiziki durumu var şu anda.Ama oyuna etki edemiyor.Buna Avusturalya'nın oyun tarzı mı sebep oluyor yoksa Jawai'nin güvensizliğinden mi, kestirmek zor.
 
Daha ilk hazırlık maçını izlediğim gün bu adamdan bir şey beklemeyin dedim.Yine burada yemediğimiz laf kalmadı.Yok Yağızer hocadan iyi mi biliyormuşum da Dünya Şampiyonas'nı beklemeliymişim de...

Hazırlık maçının birisinde 2 rebound üst üste aldı, 2 de basket buldu.Yok bana kapak oluyormuş da...Şimdi o kapakçıları bir görsek fena olmaz aslında.

Gerçi şimdi de Euroleague'i bekleyin diyecekler.Ona da çok zaman kalmadı bekleriz

Neyseki Voyukas'ı aldık,Euroleague'de 3 uzun idare ederiz.Ama ligde sıkıntı olacak
 
Ali Sami Yen Sokak â€￾<s>@</s>ASYSokak <small class="time"> 20 dk. </small> Nathan Jawai geçen sezon sakatlandıktan sonra kulübümüz oyuncunun yıllık ücretini peşin ödemiş ve tüm tedavi masraflarını karşılayarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. Bu sezon yeniden kadromuza kattığımız Avustralyalı pivot kulüpten yıllık ücret talep etmeyerek kulübe olan vefa borcunu ödemek istediğini söyledi.
 
Ali Sami Yen Sokak ‏<s>@</s>ASYSokak <small class="time"> 20 dk. </small> Nathan Jawai geçen sezon sakatlandıktan sonra kulübümüz oyuncunun yıllık ücretini peşin ödemiş ve tüm tedavi masraflarını karşılayarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. Bu sezon yeniden kadromuza kattığımız Avustralyalı pivot kulüpten yıllık ücret talep etmeyerek kulübe olan vefa borcunu ödemek istediğini söyledi.


Eğer doğru ise müthiş bir karakter örneği sergilemiş olur .
 

Üst