#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

istemeyiz tabi.Çok istikrarsız bir oyuncu.Ama bu takımda kimler oynadı keremmi oynayamayacak allah aşkına.Ayrıca ayhan şahenkte geçen sezon yaptıklarınıda unutmadık.

kerem gibi bi oyuncunu bunları sölemesi gayet güzel biizim açımızdan ama onu galatasaraya kazandıracak yöneticilik kabiliyeti şuanda takımın başındakiler içinde mevcutmu esas sorun bu sanırım..bence efes gs maçında kereme ekstra bişiler yapmak lasım :) ama gönlüm olan kereme :)

Koç olarakta Ergin Ataman gelir nede olsa o da Galatasaraylı :)

Bu sene şampiyon olup bitircezya Ahmet beyde huzur(!) içinde görevini bırakcak o zaman kesin alırız Keremi

Kerem Gönlüm'ün bize eğer gelmek istiyorsa bir sorun çıkıcağını sanmam.Adam açık açık söylemiş ''Ben GALATASARAYLIYIM'' diye.Paranın sorun olacağını sanmam.

yunustaylan' Alıntı:
evet Kerem orta mesafeden şut kullanmıyor, ama serbest atışı fena değil bir 5 numaraya göre.

sen keremi en son 2 sene önce filan izledin heralde.Çok iyi seviyede olmasa da iyi denebilecek seviyede orta mesafesi vardır keremin

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin, bu sezon başında da gündemimizde Kerem Gönlüm vardı fakat Murat hocayla çok geç anlaşılınca böyle bir ihtimal kalmamıştı. Kerem ile anlaşırsak bence bir gömlek atlarız. Perfonmansını Efes'teki oyunuyla değerlendirmeyelim. Orada verilen görevler çok farklı ve savunma ağırlıklı sonuçta. Üstelik bizim şu an bile aradığımız uzun transferi için gereken kriterler Kerem'de var. Şutu olmadığı konusuna gelirsek de gerektiğinde milli takımda da nasıl skorer olduğunu, dış atışı olduğunu görmüştük. Mücadeleci yapısı bile bizi ateşlemeye yetecektir. En azından takımımızda Tufan, Hüseyin, Kerem gibi arma sevdalısı oyuncuları görmek taraftarı da ekstra motive edecektir.

Kerem her sene basketbolunun üstüne koyan bir.Yaşlandıkça olgunlaşıyor.

Aykun ne kusurunu gördün Kerem'in?

Kerem in bize hiçbirşeyi olmamıştır, o hep hırsıyla formanın hakkını vermiştir.

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
bence efes gs maçında kereme ekstra bişiler yapmak lasım :) ama gönlüm olan kereme :)

Tam bunu düşünüyordum :p Kerem' i tribünlere çağırıp taraftarın kendisini istediğini gösterelim Kerem' e :p

Eğer Kerem seneye takıma kazandırılırsa çok iyi iş yapılmış olur. Takımımızın kaliteli yerli oyunculara ihtiyacı var. Hem kaliteli hem de Galatasaraylı ise de daha fazla ihtiyacı var :)

senin bana kastin mi var......adam gibi soru sor !!![/quote]
ben sana ne zaman ters sorular sordum?:)

3 lük bile atar kensisi dedin. bende sadece potadan potaya da atarmı dedim.ben Kerem in bırak 3 lük attığını , maçlarının % 90 unda meçbur kalmadıkça orta mesafeli şut attığını görmedim

erenbekdemir' Alıntı:
şimdi ben yalan mı söylüyorum........
hayır, ya sen yanılıyorsundur yada ben!

geçen sene ayhan şahenk teki maçta , tedadüfen1 tane 3 lük attı diyemi diyorsun?( o zmaan efes farkta açmıştı bize 1. yarı )

erenbekdemir' Alıntı:
adaşım yanlış okumuşsun.......
orda dikkat ettiysen, sadece karşıyaka maçında atmış :)
yani Kerem 3 lük kullanmıyor maçlarda!

orta mesafeli şutlarıda mecbur kalmadıkça kullanmıyor!

yani sonuçta karşıyaka ile oynadıkları antreman mı?
adam isteyince atıyor mu?
bu sezon atmış mı?

bi daha bana bişey yazarken ilk önce araştır bak öyle yaz ..............

ben öyle yapıyorum ;) ;) ;) ;)