#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

erenbekdemir' Alıntı:
yani sonuçta karşıyaka ile oynadıkları antreman mı?
adam isteyince atıyor mu?
bu sezon atmış mı?

bi daha bana bişey yazarken ilk önce araştır bak öyle yaz ..............

ben öyle yapıyorum ;) ;) ;) ;)

adam 2 lik(orta mesafe) atmaktan aciz, sen gelmiş bana diyorsunki 3 lük bile atıyor!

ben ne yapıyım 40 yılda bir 2 tane şut kullanmış girmiş, yok kerem 3 lük falan atıyor!

Küçücük bir şeyden tartışma çıkacak. Yapmayın arkadaşlar.

Kerem' e gelirsek de Kerem Efes' te rolü icabı pek fazla orta mesafe şut kullanmıyor doğrudur ama bu Kerem' in şutu yok demek değildir. Geçen yazki elemelerde Kerem gayet iyi orta mesafe atışları olduğunu göstermiştir. Ben hatırlamam ama Casa yıllarında da iyi bir orta mesafe atıcısıymış. Yani öyle diyorlar :)

yunustaylan' Alıntı:
adam 2 lik(orta mesafe) atmaktan aciz, sen gelmiş bana diyorsunki 3 lük bile atıyor!

ben ne yapıyım 40 yılda bir 2 tane şut kullanmış girmiş, yok kerem 3 lük falan atıyor!

Yunus,yanılıyorsun Kerem'in iyi derecede şutu var bunu milli takımdada zaman zaman Efes'tede gösteriyor.Dersinki neden Efes'te bunu kullanmıyoor çünkü Efes bizim gibi değil adamlar her iş için ayrı oyuncu ve yabancı alıyorlar bu sebepten dolayı Kerem kendi görevini yerine getirmeyi yeterli görüyordur.

heh Doğan kardeşim benim de demek istediğim bu , ben Kerem in şutları kötü demek istemiyorum ki, sadece bunu efes pilsende uygulamıyor, bırak 3 lüğü orta mesafeli şutları bile mecbur kalmadıkça denemiyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erdem'in oynadığı yerde Kerem Gönlüm Dwight Howard'dır gözümde ;)

Yunus neyi tartışıyorsun insanlarla, düşüncelere saygı duy, biz istiyoruz.

Kerem Gonlum Basketbolun Dahisi!! Mr.Tanjevic sayesinde 3luk te atar oldu son 2 senedir.Zamanında Kerem Gonlumu milli takımda 3 numarada kullandıgı gunleri unutmasin kimse.Bir macta Keremin 5 te 1 uclugu vardi.Tanjevic yakın zamanda Fatih Solagi 4 numarada,Hidayeti guard pozisyonunda kullanirsa sasirmasin kimse..Ne de olsa Dahi!!!! :) :)

en buyuk hayalım gelecek sezon futbol takımımıza Hamit Altıntopum basket takımımızada Kerem gonlumun gelmesi ama biri bile yeter bana :p :p

kereme gönlüme bile itiraz edebilecek yada,muhtemel transferi eleştirebilecek arkadaslar var,gercekten inanamıyorum..kesinlikle bu takıma sınıf atlatıcak bi oyuncu. sadece herkesin bildiği savunma,hucum ribauntu gibi olağanüstü saha içi özelliklerinin yanı sıra karakteri ve duruşuylada bu camiaya yakışır

Bize yakışır dediğimiz 3 gün yaşıyor:)

1.sayfada söylenmiş " Ayhan Şahenk'te yaptıklarını unutmadık ? "

Hönk..
Buyrun?

Kerem bugüne kadar hiç bir taraftar grubuna terbiyesizlik yapmamıştır.
Kerem'in en büyük hayranlarından birisi olarak bunu kesin bir biçimde söyleyebilirim. Hele hele Galatasaray camiasına son derece saygıda yaklaşmış hatta maç öncesi, sonrası taraftarla muhabbet etmiş, maç öncesi Murat Özyer'e ve Ahmet Dedehayır'a giderek konuşmuştur.

Bu adam ne yapmış A.Şahenk'te merak ettim ?

Bu açıklamadan sonra mutlaka Kerem'i almalıyız.Kerem Gains'in daha uzunu ve Türk olanı.Onun gibi bir milli oyuncuyu takımda bulundurmak performansından öte bir prestij meselesi.