#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

İçim şimdiden kıpır kıpır oldu.Arkadaş Kerem Gönlüm'ün GS'de oynamaya niyeti var demişti daha 1 sene önce ama inanmamıştım şimdi hak veriyorum.(arkadaşım eski Efes Pilsen oyuncusu).Her açıdan çok güzel olur.İnşallah gelir :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
İçim şimdiden kıpır kıpır oldu.Arkadaş Kerem Gönlüm'ün GS'de oynamaya niyeti var demişti daha 1 sene önce ama inanmamıştım şimdi hak veriyorum.(arkadaşım eski Efes Pilsen oyuncusu).Her açıdan çok güzel olur.İnşallah gelir :)
Bizzat bu seneki maç sonunda "Kerem abi artık senin bizim formamızın altında görmek istiyoruz." dediğimde gülümseyerek "İnşallah olacak." demişti. O zaman ben bile geçiştirmek için dediğini düşünmüştüm. Ama son açıklamalarında topu resmen yöneticilerimize atmış, hadi beni alın diye. Belki de ufaktan görüşmeler, anlaşmalar vardır; kimbilir... :p

Dedehayır duy bu sesi Kerem Gönlüm'le coştur bizi ooooooooo

Yeni bir beste yapmak lazım.Yılmaz başkana yapılan beste gibi birşeyler olabilir.

Kerem'e Efes'te aldığı paraya yakın bir meblağı teklif edersek, seneye bize geleceğini düşünüyorum, onada Hüso gibi bu forma yakışacaktır, basketbolu bizde bırakır inşallah!

kerem gönlüm' ün gelmesi pota altındaki gücümzü artırır. keşke bu sezon gelmiş olsaydı ama olmadı. hevesimizi seneye saklayacağız. kerem gibi hırslı sağlam Türk oyuncular takıma takviye yapabilrsek seneye şampiyonluk için saha umutlu ve gerçekçi bakarız.

Fırat Ahır' Alıntı:
kerem tunçeri ve hüseyin inanılmaz olur

gönlüm demek istedin herhalde kardeş...

umarım yönetim bu çağrıya kullak verir zira kerem tarafından al da at dercesine bir pas gelmiş durumda...

benim için tunçeri ve kaya peker in galatasaraylılığı bitmiştir gelmelerini istemem ama kerem gönlüm gelse süper olur oda öbürleri gibi çıkmassa inş bizde istersek şartları uydurursak tamamdır

Erdem basketbola 3 numarada baslayip sutlari nedeniyle 4 numarada oynayabilen pozisyon acisindan Gurovic seklinde bir oyuncu.Ayrica Kerem Gonlum hayatinda cok ender 5 numara oynamistir.Gercek bir 4 numara ve Tanjevic milli takimda 3 numarada sikca kullanmistir.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Erdem basketbola 3 numarada baslayip sutlari nedeniyle 4 numarada oynayabilen pozisyon acisindan Gurovic seklinde bir oyuncu.Ayrica Kerem Gonlum hayatinda cok ender 5 numara oynamistir.Gercek bir 4 numara ve Tanjevic milli takimda 3 numarada sikca kullanmistir.
evet!
2 numarada oynasa sırıtmaz.

fedakarlık yapıp 1 numarada oynıyabilir aslında.

Kerem Gönlüm`ü GALATASARAY forması altında hayal ederken bile heyecanlanıyorum!

bu trensfer gerçeklesirse artık yola sadece yabancılarla devam edilemeyeceğini gs yonetimi anlamıstır seneye hayal ettigim kadro:

Atkıns,Graves,Kerem Gönlüm,Huseyin,abd'li atletik uzun

yedekler:cüneyt,milo,grovic,cemal,tufan

Not:grovic formda olursa ilk bes baslayabilir ve 2 tane genç oyuncuyla(yabancı,yerli fark etmez.) yedeklere katkıda bulunabilinir.

Alalım artık bu adamı. Daha ne desin, gelip kapımıza yalvarsınmı beni alın diye.