14 subat 2007(zaman nasılda geçiyor..2005-2007)

arkadaşlar..

11 gün sonra

bakalım kimlerin nasıl planları var..
genelde 1 gün önceden hatta 14 subat günü milimum kalplerle süslenmiş her cesit hediye yerini alıo vitrinlerde..

garip bi hadisedir ki..

--ayy kızlar bakın cüneyt bana ne almış..
--ayy gercektren çok sevimli bi ayıcık..
---ay mahmutta bunun biraz daha büyügünü almış bana..
---benimkindede yastıgın üzerinde seni seviorum yazıo..

ve işte bu hikaye her yıl 14 subatta geyikleri peşine takıp sürükler götürür..

ama yaşanan güzel anlar akılların bi köşesinde kalır hep..

:wink:

19onur85' Alıntı:
ultras341' Alıntı:
14 şubat akademik takvime göre bizim ikinci dönemin baslangıcı. baska bi anlamı yok benim için :D

Aynı.

Lan şu güne bir sevgili denk getiremedik. Bir dahakini 14 Şubat'a ayarlayacam... :D

Ahh be yaşamayan bilemez tabi :roll:
Mümkünse 15 Şubat dan sonra sevgili bul Onur eheh birkac sene önce Galatasaray-Deportivo sampiyonlar ligi macı 14 Şubat' a rastlamıstı hatırlayanlar vardır. 14 Şubat da sevgilimin yanındaydım yani KAPALI da :)
Bazıları da telefonumu bekliyordu heh :p

ARdaQue' Alıntı:
19onur85' Alıntı:
ultras341' Alıntı:
14 şubat akademik takvime göre bizim ikinci dönemin baslangıcı. baska bi anlamı yok benim için :D

Aynı.

Lan şu güne bir sevgili denk getiremedik. Bir dahakini 14 Şubat'a ayarlayacam... :D

Ahh be yaşamayan bilemez tabi :roll:
Mümkünse 15 Şubat dan sonra sevgili bul Onur eheh birkac sene önce Galatasaray-Deportivo sampiyonlar ligi macı 14 Şubat' a rastlamıstı hatırlayanlar vardır. 14 Şubat da sevgilimin yanındaydım yani KAPALI da :)
Bazıları da telefonumu bekliyordu heh :p

heheh hatırladım ben de kızdan ayrılmıstım 3 gün önce
hediye parasını bilete verince :)

Bu arada herkese tavsiye.
14 Subatta dogan birini bulun.
14 Subatta tanisin ve flort etmeye basladin.
14 Subatta evlenin.

Dogumgunu-Tanisma Gunu-Yildonumu-Evlilik Yildonumunun ayri ayri masrafindan kurtulursunuz.

-Ne kadar pisligim yahu-

Görünen o ki 14 Subatın anlamı herkes icin alınan ve verilen hediyelerden ibaret..
Ben de cok önemsemiyorum 14 Subatı Sevgililer Günü olarak. Alınacak hediye, söylenecek söz icten geldigi zaman olmalı..
Ama yine de merak ettim pankartta ne yazacagını bizimle paylasır mısın Arda ?? :lol:

X' Alıntı:
Bu arada herkese tavsiye.
14 Subatta dogan birini bulun.
14 Subatta tanisin ve flort etmeye basladin.
14 Subatta evlenin.

Dogumgunu-Tanisma Gunu-Yildonumu-Evlilik Yildonumunun ayri ayri masrafindan kurtulursunuz.

-Ne kadar pisligim yahu-

Hadi bi de ayrı ayrı isterse;

Doğum günü -> Pasta
Tanışma günü -> Çiçek
Evlilik yıldönümü -> Akşam yemeği
:D :D :D

Sevdik ama sevilmedik.Beraber olmayı çok istemiştim ama olamadık.Yine bir 14 Şubat yine yalnızız.Beraber olduğumuz günler 14 Şubat'ı bulmadı.Artık "14 Şubat"ı duyduğum zaman bir tuhaf oluyorum.Ama şu bir gerçekki;

seven insan her gün hatta bir ömür boyu sever.Sadece 14 Şubat'ta değil.