17.00 Ülkerspor-Galatasaray Abdi İpekçi Arena Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hafta sonu çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız.. yenilmemiz halinde olası playoff eşleşmesinde 1-0 geride başlarız .. hem o açıdan ama özellikle ligdeki konumumuz açısından morallerin dahada artarak çıkışımızın sürmesi açısından bu maçı almamız şart. Abdi ipekçide olacak olan karşılaşmanın günve saati TBF tarafından yapılacak açıklamayla belli olacak.

Bütün Galatasaraylıları bu zor maçta takımımıza en öenmlisi GALATASARAYI desteklemeye çağırıyoruz...
 
Telekom 84 86 Ülker


Bu skora bakıldığında ve Telekom takımında da iyi bir pivot olmadığını düşünürsek (bence yok) bu hafta sürpriz yapabilmenin tek yolu çok iyi savunma yapmaktır.
 
Ülker yenilmeyecek bir takım değil.Yalnız maçın bütününü çok ciddi oynamamız gerekir.Oyuna iyi başlarsak beklenmedik bir sonuç ortaya çıkabilir.
 
ultrAs Daçka' Alıntı:
Telekom 84 86 Ülker


Bu skora bakıldığında ve Telekom takımında da iyi bir pivot olmadığını düşünürsek (bence yok) bu hafta sürpriz yapabilmenin tek yolu çok iyi savunma yapmaktır.

Davenport ?
 
ınsallah yenerız....ya aslında beyler bısey soracam...ultraslan.com a uye olmak ıstıyorum ama uyelık alımları kısa bı sure ıcın durdurulmustur dıyo lutfen daha sonra tekrar deneyın dıo tam 4 aydır uye olmaya calısıorum ama kısa bı sure ıcın durdurlmus...ne zaman baslancak uye alımları ultraslan.com a bılgısı olan bana soylerse cok mutlu olurum...GALATASARAYIMIZI her yerde desteklemelıyız....ULKER MACINDA TRUBUN SOV YAPALIM TUM SALONU DOLDURALIM ULKERE SUPRIZ YAPALIM HEM BU MAC ISTIKRAR ICIN CK ONEMLI AMA COOOOOOOOOOK ZOOOOOOOOOR BUNU DA UNUTMAYALIM HEMEN HAVAYA GIRMEYELIM KOTU GIDIOLAR DIE..... BUARADA SORUMA CEVAP VERIRSENIZ COK MUTLU OLURUM SIMDIDEN CEVAP VERENLER TESEKKUR EDERIM...
 
fener efesi yendi, besiktas da ülkeri. artık bizim de bunlardan biribi devirme zamanımız geldi diye düsünüyorum. hekemler macı adil yönetir ve oyun ilk yarı kopmazsa ve bu hafta yaptıgımız savunmayı gelecek haftaya da devam ettirirsek neden kazanmayalım?
 
Her zaman ki gibi yine ordayız..Herkesi bekliyoruz oraya..Bu hafta inşallah bir süpriz yapıp ülker'i yenecegiz..Biz inanıyoruz sizde inanın Abdi İpekçiye gelin..
 
Merhabalar,

Bir konu açmıştım Aliemre arkadaşımız siliyorum demiş ve direkt silmiş neyse son anda gördüm çok da sorun değil.

Konu şuydu Ülkerspor maçı Biletix de c.tesi saat 17:00 Abdi İpekçi Arena olarak gözüküyor. Sadece bir bilgi, ama bu şekilde olunca yazı da heyecanını yitirdi tabi..
 
Olaylı bir maçtæn çıkıp takımımız kader maçına çıkacak mutlaka bu maçı almalıyız son yıllarda ki önemli maçları alamadık bu maçla bu kötü gidişata son vermeliyiz. seri galibiyetlere başlamalıyız.
 
Bu aralar boştum ama artık karşıma saat faktörü çıkacak.Maça gelmem şansa bakıyor.Özellikle yabancılarımız üç aşağı beş yukarı aynı seviyede oynar ama Burak ve oynarsa da Arda'nın performansları çok etkili olacak.Zukauskas Türkiye'ye geldiğinden beri iyice hantallaştı.Little'dan 2-3 tane süper blok bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst