Re: 19 # Sertaç Şanlı
Şut ve sayı kısmında yardım edemesede ribaunt ve savunmada etkili olabilirdi .
Şut ve sayı kısmında yardım edemesede ribaunt ve savunmada etkili olabilirdi .
Saim Karakuzu' Alıntı:çağlar bana orta mesafe şutlarıda fena gelmedi birde boyu 2.14 andricten uzun neyse maça başlarken yerine oturmaya giderken son maçta arkasını dönüp 3lük atışı vardı ki oha dedim muhteşem düzgün attı gerçi resmi maçta öyle olur mu bilinmez ısınmada çok iyi şut attı
A.Çağlar Torun' Alıntı:4 numarayı kolay kolay oynayamaz, en azından şu an için. İlerleyen dönemde orta mesafe şutunu geliştirirse, bilemem. : )
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="A.Çağlar Torun":1dnpal4r]4 numarayı kolay kolay oynayamaz, en azından şu an için. İlerleyen dönemde orta mesafe şutunu geliştirirse, bilemem. : )
Cem Erzen' Alıntı:Bence, Ermal ile deil ama Andric ile oynayabilir. Andric'in ayakları gercekten cok cabuk ve konsantrasyon kaybı yasamayıp kolay faul almadığı surece cok rahat 4 numara savunması yapar ve oynar diye düşünüyorum. Sertaç bu noktada Ermal'i yedekler.
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Cem Erzen":3in6aw5z]
Bence, Ermal ile deil ama Andric ile oynayabilir. Andric'in ayakları gercekten cok cabuk ve konsantrasyon kaybı yasamayıp kolay faul almadığı surece cok rahat 4 numara savunması yapar ve oynar diye düşünüyorum. Sertaç bu noktada Ermal'i yedekler.
aynen ama maçın son dakikalarında değil bence şans verilmeli böyle pişecek .Tugay Eren' Alıntı:18 dk oynaması önemli.ligdede 5-6dk oynayıp rotasyonu rahatlatabilir.