2 Mayıs'ta Ankara'da Toplanıyoruz

Geçen günlerde Dost Meclisi adı altında İstanbul'da bir buluşma gerçekleştirmiştik. gsvoleybol.org sitesinin ve sitemizin de kullanıcılarından Serdar Mengi abimiz gsvoleybol.org'da bir gün toplanalım ve sezonu değerlendirelim diye bir konu açmış. Ben de önümüzdeki hafta Ankara'da olacağım için bu buluşmaya katılmayı ve gsbasket.org'u da dahil etmeyi uygun gördüm.

2 Mayıs Cumartesi günü (Hacettepe maçından 1 gün önce yada aynı gün) yerini daha sonra belirleyeceğimiz bir mekanda beraber olacağız.

Bu buluşmaya benim dışımda Serdar Mengi, Savaş Eskigülek, Onur Yavuz ve Onur Balcı da katılacak. Sayıyı daha da çok arttıracağımızı düşünüyorum. Onur'lara emrivaki yaptım zaten :)

Zaman ve mekan uygun olursa sizlere iştirak etmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazda tanışmaya ( toplantıya ) katılırım..

p.s: Ben sizlere nazaran buradaki bir çok kişiye yabancı sayılırım. Bir sorun, sıkıntı teşkil etmez umarım...

Kerem SEÇER' Alıntı:
Abi gösterin gücünü Ankara'nın :)
Daha kalabalık bir buluşma bekliyorum sizden :)
Kerem, her ne kadar bir türlü ısınamadığım (eksiklik duygusu barındırdığını düşünüyorum) klişe bir söz olsa da "ne kadar övünsek az, Ankara deplasman sayılmaz" sözünü kullanayım burada. : )

Belki Ali Abi de gelir, gelecek yıllara dair umutlarımızı köreltip gerçeklerle yüzleştirir bizi. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1f2k39gn]Abi gösterin gücünü Ankara'nın :)
Daha kalabalık bir buluşma bekliyorum sizden :)
Kerem, her ne kadar bir türlü ısınamadığım (eksiklik duygusu barındırdığını düşünüyorum) klişe bir söz olsa da "ne kadar övünsek az, Ankara deplasman sayılmaz" sözünü kullanayım burada. : )

Belki Ali Abi de gelir, gelecek yıllara dair umutlarımızı köreltip gerçeklerle yüzleştirir bizi. : )[/quote:1f2k39gn]

sevgili Onur,

bu daveti kıramayacağım :)

önemli bir mani olmazsa gelmek benim için de keyifli olacak. umarım istanbul'dan katılım fazla olur da tanışma fırsatı bulamadığım kardeşlerimizle beraber laflarız.

ve tabii ki Cemal Nalga sorunsalını da enikonu masaya yatırırız :)))

herkese sevgiler...

1-Buluşma 2 Nisan değil, 2 mayıs
2-Buluşmaya büyük bir ihtimalle Barış da gelecek. :)
3-gsbasket.org ve gsvoleybol.org dan bir çok kişiyi bekliyoruz.
4-İzmir ve Ankara' nın kalbimdeki yeri çok farklıdır. Onların ' Ne kadar övünsek az, Ankara deplasman sayılmaz' sözlerini çok haklı bulurum. Çok sevdiğim kardeşlerim vardır.
2 Mayıs ta görüşmek üzere.
Sevgiler.

Barış Şişman' Alıntı:
Zaman ve mekan uygun olursa sizlere iştirak etmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazda tanışmaya ( toplantıya ) katılırım..

p.s: Ben sizlere nazaran buradaki bir çok kişiye yabancı sayılırım. Bir sorun, sıkıntı teşkil etmez umarım...
Niye sorun olsun Barış. Zaten esas amacımız tanışmadığımız kişilerle bir araya gelip belli bir topluluk oluşturmamız.

Serdar Mengi' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":1nv31l53]Zaman ve mekan uygun olursa sizlere iştirak etmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazda tanışmaya ( toplantıya ) katılırım..

Niye sorun olsun Barış. Zaten esas amacımız tanışmadığımız kişilerle bir araya gelip belli bir topluluk oluşturmamız.[/quote:1nv31l53]Buradaki veya o toplantıya katılacak bir çok kişi birbirlerini biliyor, o günkü sohbetlerde konuya Fransız kalma meselesi için öyle demiştim.. :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Onur'lara emrivaki yaptım zaten :)
İstanbul buluşmasına katılamadığım için imrenmiş ve sessiz kalmıştım zaten. Güzel bir emrivaki bu. E, bir zahmet katılsın Onurlar. :)

Söz konusu Galatasaray'sa, tanımamanın ne önemi var Barış? : )

Valla yeter İstanbul Ankara falan bizimde canımız cekiyor :) Bu forumda Cukurova bölgesinden bircok arkadasımız var bi tanede Adanada yapılsa fena olmaz yani Arda Öztürk lütfen bu konuya bi el at tek umudumuz sensin bizde Cevdet Abiyi Onur Abi Eyüp Abiyi Savas Abiyi ve suan aklıma gelmeyen bircok abimizi kardesimi Adanada agırlamak istiyoruz bu sesi dikkate alın :)

Güzel bir buluşma olacağını tahmin ediyorum.

Hacettepe'nin ligden düştüğü kesinleşti. Toplantıda Ankaralı renktaşlarımız Ankaragücü için dua etmeli bana kalırsa. 4 Ankara deplasmanından 2 maça düşmek oldukça üzücü olur.

Bu tarihten bir hafta sonra da (9 Mayıs) Telekom maçı var. Keşke aynı haftaya denk gelseydi. Katılım için daha iyi olurdu.

Erdal Icelli' Alıntı:
Valla yeter İstanbul Ankara falan bizimde canımız cekiyor :) Bu forumda Cukurova bölgesinden bircok arkadasımız var bi tanede Adanada yapılsa fena olmaz yani Arda Öztürk lütfen bu konuya bi el at tek umudumuz sensin bizde Cevdet Abiyi Onur Abi Eyüp Abiyi Savas Abiyi ve suan aklıma gelmeyen bircok abimizi kardesimi Adanada agırlamak istiyoruz bu sesi dikkate alın :)
Sevgili Erdal,
Ankara' dan sonra Adana, Barış ve benim için uygundur.:) Memleketim Adana' da bulunmaktan büyük bir sevinç duyarız. Bu satırları okuyan arkadaşlarımın programları dahilinde Adana'da bir toplantı organizasyonu yapılmalıdır.

Barış Şişman' Alıntı:
Barış, bir matematik öğretmeni öğrencilerine; Aramızda tek bir fark var, ben anlatacağım konuyu dersin başında biliyorum, siz dersin sonunda demiş.

Buluşmada daha önce birbirini tanıyanlarla tanımayanlar arasındaki fark da böyle bir şey olur...

Barış´ların da katılımıyla, ortam daha da güzelleşecek...

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Sevgili Erdal,
Ankara' dan sonra Adana, Barış ve benim için uygundur.:) Memleketim Adana' da bulunmaktan büyük bir sevinç duyarız. Bu satırları okuyan arkadaşlarımın programları dahilinde Adana'da bir toplantı organizasyonu yapılmalıdır.

Savas Abi valla beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin lütfen bizi kırmayın Adanada da bir toplantı organize edelim sadece büyüklerin olur demesi geliriz demesi yeter burdaki hersey ayarlanır inşallah havada kalmaz bunlar
Ankaradan sonraki ilk duragın Adana olması dilegiyle Ankaradaki toplantıda iyi eglenceler dilerim

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":2dtjbu0y]p.s: Ben sizlere nazaran buradaki bir çok kişiye yabancı sayılırım. Bir sorun, sıkıntı teşkil etmez umarım...
Barış, bir matematik öğretmeni öğrencilerine; Aramızda tek bir fark var, ben anlatacağım konuyu dersin başında biliyorum, siz dersin sonunda demiş.

Buluşmada daha önce birbirini tanıyanlarla tanımayanlar arasındaki fark da böyle bir şey olur...

Barış´ların da katılımıyla, ortam daha da güzelleşecek...[/quote:2dtjbu0y]Eyvallah abi, mesaj alınmıştır... ;)