2 Mayıs'ta Ankara'da Toplanıyoruz

Aslında kendin pişir kendin ye mangal ziyafetide yapsak hiç fena olmaz, eğer istenirse ben Göksu Park'ta güzel bir yer ayarlayabilirim...

...................................................................................................

peki rakı varmı ? :)

Cevdet Akay' Alıntı:
Aslında kendin pişir kendin ye mangal ziyafetide yapsak hiç fena olmaz, eğer istenirse ben Göksu Park'ta güzel bir yer ayarlayabilirim...

...................................................................................................

İ.Melih Gökçek senin kafanı uçurur:D

Cevdet Akay' Alıntı:

Valla Savaş Eskigülek güzel bir cevap vermiş.. :) Rakı ve diğer alkollü içeceklere izin verilmiyor ama bir şekilde kola vs. gibi şeylerin arasında sokmak mümkün olabilir.. :)

Savaş abi , ismini zikrettiğin kişi dikkat etsin bence :) ben onun kafasını uçurmayım. :) Şamil kardeş inşallah okumaz burayı :p

Bu arada Hacettepe - Galatasaray maçı cuma günü oynanacak. Bu durumda İstanbul dan gelecek olanlar maçı izleme gibi bir düşünce içindeler ise ( benim gibi ) programı gözden geçirmek durumundalar.

Valla Seyir fena değil Onur abi ama masalar çok yakın birbirine iç içe insanlar bence Sır Daha uygun olur fiziki yapısı itibari ile hem nargileside daha güzel :) .

Bu hafta arkadaşımla iddiaya girdik,ben bir tur koşana kadar o Göksu'nun etrafında iki tur koşacaktı. Hantallığıma baktı,yanıldı;strateji herşeydir. :)

1 Mayıs'ta ki maç için gelip bu organizasyon için 1 gün Ankara'da kalmayı planlıyoruz . Çağdaş Abimin dediği gibi bir aksilik olmazsa oradayız.

Buradan sevgili ve saygın kişilik Arda Öztürk'e baskı yapılması için site ahalisine sesleniyorum .