Bende 3 Mayıs'ta ki maçta Ankara'da olacağım ancak 2 Mayıs'ta değil büyük olasılıkla maç günü orada olacağım malum kalacak yer sornu ![Smile :) :)](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
SAYGILAR![Stick out tongue :p :p](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
SAYGILAR
Şamil, Seyir aklıma gelen ilk 3 yerden biriydi. Gidip konuşmak gerek, ama öncelikle kaç kişilik bir grup olacak, saat kaça kadar otururuz... Sonuçta kafelerin en yoğun olduğu gün haftasonu gündüz saatleri.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Beşevlerde Sır yada Seyir olabalir nargile pöfürdetiriz.
Şamil, Seyir aklıma gelen ilk 3 yerden biriydi. Gidip konuşmak gerek, ama öncelikle kaç kişilik bir grup olacak, saat kaça kadar otururuz... Sonuçta kafelerin en yoğun olduğu gün haftasonu gündüz saatleri.[/quote:2ziepoeu]Valla benimde ilk aklıma Seyir geldi ve ondan Beşevler dedim.Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":2ziepoeu]Beşevlerde Sır yada Seyir olabalir nargile pöfürdetiriz.
Kerem SEÇER' Alıntı:Kerem Seçer
Savaş Eskigülek
Barış Eskigülek
Serdar Mengi
Onur Yavuz
Onur Balcı
Ali Alpar
Barış Şişman
Erbil Gözüaçık (sanırım gelecek)
Şamil Turançiftçi
Cevdet Akay
Alperen Kaplan (gelmeye çalışacak)
Burak Barut (son kararı bekleniyor)
Ferhat Yeşiltaş (davet ettim çekindi ama gelecek kesin o kadar)
halime bozgeyik
İlave olabilir ama sanırım şu anda böyle.