2 Mayıs'ta Ankara'da Toplanıyoruz

Bende 3 Mayıs'ta ki maçta Ankara'da olacağım ancak 2 Mayıs'ta değil büyük olasılıkla maç günü orada olacağım malum kalacak yer sornu :)

SAYGILAR :p

Ankara demişken Onur Yavuz'a bir önceki günle ilgili teşekkür saygı ve sevgiler yazalım ilk önce. Büyük adam Onur Yavuz ya.. :)

Sonra da şartları ayarlayıp mutlaka gelmeye çalışacağım diyeyim.

Onur abi ile Serdar abi mekanı ayarlayacaklar. Öneriniz varsa Onur abiye mesaj atabilirsiniz özelden.

Eyüp abi geliyor musun? :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Beşevlerde Sır yada Seyir olabalir nargile pöfürdetiriz :) .
Şamil, Seyir aklıma gelen ilk 3 yerden biriydi. Gidip konuşmak gerek, ama öncelikle kaç kişilik bir grup olacak, saat kaça kadar otururuz... Sonuçta kafelerin en yoğun olduğu gün haftasonu gündüz saatleri.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":2ziepoeu]Beşevlerde Sır yada Seyir olabalir nargile pöfürdetiriz :) .
Şamil, Seyir aklıma gelen ilk 3 yerden biriydi. Gidip konuşmak gerek, ama öncelikle kaç kişilik bir grup olacak, saat kaça kadar otururuz... Sonuçta kafelerin en yoğun olduğu gün haftasonu gündüz saatleri.[/quote:2ziepoeu]Valla benimde ilk aklıma Seyir geldi ve ondan Beşevler dedim. :) Birde Bahçelideki Monopoly gibi yerlerde olabilir ancak bizlere tuzlu mu gelir bilemiyorum..?

Edit:

Aslında kendin pişir kendin ye mangal ziyafetide yapsak hiç fena olmaz, eğer istenirse ben Göksu Park'ta güzel bir yer ayarlayabilirim... :)

Birisi aklımdaki üçüncü yer olan Geyik´i de söylemeden ben dile getireyim. : )

Barış, Monopoly ve Puzzle aklıma geldi ama fiyatları öğrenci arkadaşları zorlar diye pek üstünde durmak istemiyorum. Armada´nın yan tarafındaki Saklıbahçe de olabilir, ama maç cumartesi olursa stada ulaşım için ters bir yer.

Neyse Serdar Abi ile bir görüşelim alternatiflere göre değerlendirme yaparız.

Kişi sayısı çok önemli o yeterki belli olsun yer sorun olmaz.

Kerem Seçer
Savaş Eskigülek
Barış Eskigülek
Serdar Mengi
Onur Yavuz
Onur Balcı
Ali Alpar
Barış Şişman
Erbil Gözüaçık (sanırım gelecek)
Şamil Turançiftçi
Cevdet Akay
Alperen Kaplan (gelmeye çalışacak)
Burak Barut (son kararı bekleniyor)
Ferhat Yeşiltaş (davet ettim çekindi ama gelecek kesin o kadar :))

İlave olabilir ama sanırım şu anda böyle.

Utku Oğul kardeşimizi de davet edeceğim. Eğer müsait olabilirse o da gelir bence. Ama önce konuşalım. Bir de Barış Yarar vardı sanırım :)

Kurtuluş Yazıcı abiye de mesaj gönderdim o da belki gelebilir.

Ferhat neden çekiniyorsun ki? Yahu merak etme, bu saatten sonra seni Galatasaraylı yapmaya çalışmayız. : )

Utku´yla Alperen beraber gelir belki. Hem yol arkadaşı olurlar birbirlerine.

Güzel olacak güzel...

1 ve 2 Mayıs'da büyük mü büyük bir aksilik olmazsa Ankara'dayım İnşallah. :)
3 Mayıs olursa program yapabileceğim birşey yok,kendime göre bir plan ayarlayıp her işi hallettim. Artık federasyonun bizim maçı cumartesi yapması için dua edeceğim.
:)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kerem Seçer
Savaş Eskigülek
Barış Eskigülek
Serdar Mengi
Onur Yavuz
Onur Balcı
Ali Alpar
Barış Şişman
Erbil Gözüaçık (sanırım gelecek)
Şamil Turançiftçi
Cevdet Akay
Alperen Kaplan (gelmeye çalışacak)
Burak Barut (son kararı bekleniyor)
Ferhat Yeşiltaş (davet ettim çekindi ama gelecek kesin o kadar :))
halime bozgeyik

İlave olabilir ama sanırım şu anda böyle.

Monopoly geldi aklıma ama orası tuzlu olabilir yukarıda da dile getirmiştim.. Bahçeli'de ki Seyir'in yanlarında yanlış hatırlamıyorsam Tabu diye de bir cafe var ancak fiyatları vs. falan nedir ne değildir bilemiyorum...

Onun haricinde Göksu dediğim gibi iyi olabilir, gidilebilecek mekanlar arasında düşünürseniz erkenden gider yer vs. falan ayarlayabilirim..