2007-2008 Galatasaray Basket Takımı Kadrosu

Re:

Yiğit Pazar' Alıntı:
Benim kendi düşüncem;Charles Gaines'i 3 numara oynatmak;ancak Brian Greene'nin takımdan ayrılacağını düşünerek,Charles Gaines'i gerçek mevkisi olan 4 numaraya alıp,3 numaraya iyi bir transfer yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Dee Brown,William Avery,Transfer,Charles Gaines,Hüseyin Beşok.
Cüneyt Erden,Murat Kaya,Tufan,Cemal,Fatih.Erdem Türetken'i ilk kadroya koymadım,transfer gelebilir diye.Uzun lafın kısası yeni gelecek oyuncuyla ya da bu yaptığım iki kadronun karışımıyla Galatasaray ,şampiyonluğa oynayabilir.Bir de sırf şampiyonluk değil,Türkiye Kupası'nda final oynayabilir,Uleb Cup'da başarılı olabilir.
Transfer ilk 5 başlayamaz yabancı sınırı var.Tufan başlıcak büyük ihtimal.Ama şimdi nasıl biri alınacak merak ediyorum doğrusu.

Kafam çok karıştı. :?
 
Gelecek ismi öğrenmeye sadece 1 hafta kaldı.İçeriye transfer yapılacak olması benim kafamı biraz karıştırdı.Kaya'nın geleceğini aslında tahmin etmiyorum.Bizle anlaşacaksa bahsettiği rakamdan vazgeçmesi lazım.Piyasada adam var mı,onu da bilemiyorum.Transfer hakkımızı sonra da kullansak olur sanki,malum bütçe biraz zorlandı...
 
Şu anki kadroya göre genelde
dee-avery-tufan-gaines-hüseyin
ilk 5e layık gördüğümüz oyuncular :) Peki benim sorum eğer kadro böyle olursa 6. oyuncumuz kim olucak. Yani bunların haricinde en fazla süreyi alıcak oyuncu??
Bence cüneyt olucaktır. Sizin fikirleriniz??
 
156 kez okundu
Basketbol Takımımızdan Başkan Canaydın?a Geçmiş Olsun Ziyareti

Basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, Genel Koordinatör Nur Germen, Takım Menajeri Recep Şen, teknik ekibimiz ve Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı oyuncuları, bugün Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a Memorial Hastanesi'de geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
 
Re: Re:

Semih Tuna' Alıntı:
[quote="Turgut Sahin":6f5d2]dee-avery-yeni transfer-gaines-hüseyin

Saydığın 5te 4 tane yabancımız oluyor fakat maç içinde sadece 3ünü aynı anda oynatabiliyoruz.[/quote:6f5d2]
Çok pardon.Oruç başıma vurdu.4 yabancı saydım.düzeltiyorum.
dee-tufan-yeni transfer-gaines-hüseyin
 
hüseyin beşok
gaines
yabancı
tufan
dee
bencede yeterlidir
 
Sağlık Raporu: Tufan Ersöz ? Galatasaray Cafe Crown

Galatasaray Cafe Crown?un bugünkü antrenmanında takım arkadaşı ile çarpışan Tufan Ersöz?ün burnu kırıldı.

Bugün Bakırköy Acıbadem Hastanesi?nde ameliyata alınan Tufan Ersöz bir hafta süreyle takımla antrenmanlara katılamayacak.

Tufan Ersöz bir hafta sonra yüzüne takılan maskeyle çalışmalara başlayacak.


Geçmiş olsun..Türkiye Kupası'nda işimiz zorlaşıyor bana göre..
 
hayır zorlaşmasını filan geçtim fakat zaten formsuz olan ve form tutmada zorlanan bir Tufan bir hafta daha oynamıcak ha zor olacak yada zaman alacak eski Tufan'ın geri dönmesi.
 
Maskeyle oynayacak uzun süre ... Allahtan uzun süren bir sakatlık değil.

Sene başında şansızlıklar peşimizi bıakmıyor. :(
 
Belki maske ile daha iyi oynar kendini bulur. Bir ara ''King' James, Rip vs... oldukça iyi oynuyordu. NBA'de bu maske ile. Avrupa Şampiyonasında Dragic'te böyle oynuyordu. Ama umarım en kısa sürede eski formuna döner...
 
Huseyin besok -fatih solak
Chriss Owens- charles gaines
Reha öz - tufan ersöz
Gerald Fitch - murat kaya
Dee Brown - barış ermiş
 

Üst