2007-2008 Galatasaray Basket Takımı Kadrosu

3 numaramız yok maalesef.Kadro nasıl olacak bilmiyorum ama büyük ihtimal avery ile de brown ilk 5 te olacak biri guard diğeri 3 numara oynayacak artık.Pota altında ise hüseyinin yeri garanti. Hüseyinin yanında gaines ile owens değişmeli oynar.Her şey yarınki beşiktaş maçıyla belli olur.Umarım owens iyi bir oyuncudur.Averyden ümidim yok en fazla 7-8 tane lig maçını kaldırır.Sonra gönderilir.
 
hatalarag9.jpg


1- Kadroyu siteye eklemek için transfer çalışmasının bitmesini bekliyoruz diye aylarca kadroyu göstermediler. Transfer tamamlandı, Chris Owens alınmasına rağmen fotoğrafı koyulmadı.

2- Chris Owens'ın ismini "Chirs Owens" olarak yanlış yazdılar.

3- Charles Gaines, Kısa / Uzun Forvet olarak betimlendi, oysa Gaines Kısa / Uzun Forvet Değil, sadece Uzun Forvet ya da Uzun Forvet / Pivot olarak yazılabilirdi...

4- Bu eksikleri günler evvel site editörüne yazmama rağmen henüz bir düzeltme görmedim.

Çok küçük detaylar, belki çok önemli görünmeyebilir; ama site webmaster'ının biraz daha dikkatli olması lazım. Malum bir defa "Lincoln Galatasaray'da!" skandalı yaşamıştık!
 
Sana katılıyorum..Resmi sitemiz bu gibi şeylerde pek hassas değil.Ayrıca tamam futbol ülkemizde birinci dereceden bir spor dalı olabilir ama sen bir resmi site olarak basketbola da önem vermelisin..Hergün futbol takımımızın sabah ve akşam idmanından notlar ve resimler taraftarlara sunulurken neden basketbol takımına da aynı itina ile davranılmıyor ?!..Bunu taraftar olarak sorgularsak çok iyi olacak..
 

Üst