2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanal 24'ü Kadıköy-Ümraniye civarlarında normal bir tv anteni ile izleyebildiğimizi biliyorum sanırım İstanbul'un her yerinde izlenebilir bu şekilde..
 
Arkadaşlar kanal 24 Digital'lerde de var Digitürk'de de var! Kimse sorun etmesin :)

Tolga,Mithat ve Kaptan'a yeni takımlarında başarılar...! (BÜYÜK KAPTAN SENİ UNUTMAYACAĞIZ !!)

Kaya Peker'in gelmemesi H.Beşok ve Alınacak 2 yabancı gerçekten yinede umut verici..

Alınacak 2 yabancının Biri 2.pozisyon Biri 3.pozisyon olmalı !

Ayrıca Ozan abi aramıza tekrar hoş geldin :)
 
2007-2008 Transfer Sezonu.

Bu sezonun seyrini dis savunmacilarimiz belirleyecek bence. Su durumda Huseyin'in de transferini gerceklesmis sayarsak takimin pota altina oyle elini kolunu sallayarak dalacak bir rakip gorunmuyor. Buna Fatih'in katkisini da dusunursek (ki Huseyin varken daha rahat oynayacaktir.) belki sure olarak daha az alir ama en azindan gecen seneki gibi faul yaparim korkusuyla oynamayacaktir.

Avery'nin dis savunmasi konusunda tereddutum yok. Kesinlikle iyi bir savunmaci ve tecrubesiyle de rotasyona faydasi olacaktir. Zaten buna ilave olarak Gaines'in en buyuk savunma ozelligi de pas koridorunu kesmesi ve cok cabuk hucuma kosmasidir. Hucumdaki sut kisirligini kabul ediyorum. Ancak gerek adam adama savunmasi gerekse ribaunt katkisi ile Gaines takima cok faydali olacaktir.

Huseyin'i her zaman begendim hala da begenirim. Bu ulkenin yetistirdigi en iyi 5 numara kesinlikle Huseyindir. Hatta bana sorarsaniz Avrupanin bile en onemli 5 numaralarinan biridir o. Kac kisi sayabilirsiniz sirti donuk top alip, donup atarak sayi kazandirabilen Dunya'da (en zor pivot oyunudur. Bunu becerebilirsen sutunu da kimse kesemez) NBA'de bile Hakeem Aloujowan ve Patrick Ewing'den sonra donup atan adam bir elin parmagini gecmiyor. Bunun yaninda vasati 10 ribaunt ile oynayan Husyin'e yapilan tam anlamiyla milli forma haksizligidir. 2. bitirdigimiz Avrupa sampiyonasinin tartismasiz yildizi Huseyindir. Umarim son dakikada bir aksilik olmaz da takimimiza katilir. Ustelik gercek bir Galatasaraylidir Huseyin. Cok buyuk katki verecektir.

Bu durumda ilave olarak sutor guard ve small forward acigini kim kapatacak sorusuyla karsi karsiya kaliyoruz. Bana sorarsaniz bu is icin iki tur oyuncu secenegi vardi. Biri buz gibi bir sutor. Oteki de iceri dalan bir ziplak adam. Eger Huseyin transferi olursa bence sutor almak daha mantikli. Cunku dis sut tehdidi olursa rakip iceri fazla gomulemez. Bu durumda Huseyin ve Gainese kalir meydan. Huseyinin birebirde ne kadar etkili oldugunu zaten cumle alem biliyor. Eger rakip iceri gomulmezse Gainesin meshur hucum ribaundu ozelligi daha da sivrilecektir. Bu durumda bir rakip icin en sinir bozucu olan kolunu kanadini kiran sey ortaya cikar. Deli dana gibi kosup savunma yaparsin rakip kotu bir sut atar ancak elin oglu ribauntu alip tipleyiverir. Bunu bu sene cok yasariz gibi geliyor bana.

Temelde iki yabanci transferi yapacagimiz dusunulurse. Bu oyuncular muhtemelen 2 ve 3 numara olacaktir. Bunlarin birinin sutor otekinin de ziplak ve drive eden adam olmasinda fayda var.

Bu sene Murat Kayadan cok iyi performans bekliyorum. Pota alti cok guclenince bu en cok sutor oyunculara yarar. Huseyin tarafina indirilecek toplarda Murat veya 2 numara oynayacak yabanciyi tutan adam illa ki oraya yardima gidecektir. Gitmezse zaten Huseyin geregini yapacaktir. Bu durumda ya 2 numara ile bos sut yakalanir ya da topu Gainese gecirme sansi olacaktir. Huseyin bunu yapacak pas kabiliyetine de sahiptir. Bu durumda sutor olarak Murat Kayaya cok is duser. Bence Murat ligin en iyi sutorudur. Ibrahimden de Serkan Erdogandan da daha iyi sutordur. Yeter ki sure ile orantili basketbol oynanmayacagini kafaya koysun. Iyi oyunu 2 dakika oynasa bile eline gelen sutu sokan adamdir. Murat bunlari antremanda sokuyor biliyoruz. Macta da sokmalidir.

Alinacak oyunculardan Fitch veya Malik gibi bir oyuncu takima zarar verir. Bence Langdon veya Granger gibi adam daha faydaki olur. 24 saniyenin 18 saniyesinde top bir adamin elinde durmamali.

Bu sene Avery eger topu iceri sokmak konusunda israrci olursa ve takim disaridan atandan cok, iceriden oynayan bir yapiya burunurse cok basarili oluruz. Avrupa sampiyonu Yunanistanin Papaloukas ve Spanoulis gibi adamlarini yildiz yapan iceride bogusan cengaverleri ve pota alti tehdididir. Bunu bu sene biz de yapabiliriz. Yeter ki dis savunmacilar da gayretli olsun.

Selamlar
 
bu sene yapılan transferlere bakarak takımın cok hızlı oynayacağını düşünüyorum,çünkü karşı sahaya en hızlı gecen birkac pivottan biri hüseyin beşoktur,gaines te aynı tip bir oyuncu,nekadar iyi savunma yaparsak o kadar cok atacagız,attıkca coşacagız
 
2007-2008 Transfer Sezonu.

Charles Gaines bu takımı uçurur.Müthiş bir adam..Savunmada ne kadar başarılıysa hucümdada o kadar başarılı.

Vurduğu smacın haddi hesabı yok o çok farklı bir şey zaten..

Ayrıca vucüdu ne kadar ağır olursa olsun çok çabuk ileri gelen vede seri hareketleri (reverse-huck shot gibi) çok hızlı bir şekilde yapan bir oyuncu kendi ağırlığına göre..Bu yıl ULEB CUP'ta pota altında iyi iş görecektir.Geçen sene Euroleague'de oynaması zaten müthiş bir avantaj vede 11 sayı 8.1 ribaund ortalamasıda hiçte fena değil Euroleague'ye göre..

TBL'de bu adamı tutacak pek kimse olduğunu düşünmüyorum Semih desem Fbülkerde Semih'i parkelere yapıştırır.Devasal bir şey çünkü =)

Yeterki Charles'i adam gibi besleyelim doğru zamanda doğru yerde ona paslar atalım..O işide Cüneyt,Avery,Tufan,Mithat yapacaktır.
 
2007-2008 Transfer Sezonu.

avery dün galatasaray tv ye röportaj verdi sıcak bir görüntü sergiledi

neden galatasarayı seçtin diye sorulan soruya geçen seneyi nerde bitirdiklerine baktım yazın yapılan çalışmalara baktım gelen oyuncura baktım ve kararımı galatasaray yönünde verdim dedi.ayrıca taraftara şuan için söyliyebilecek bişeyim yok ama onlara 100 de 110 la oynıyacağıma söz veriyorum dedi
 
2007-2008 Transfer Sezonu.

Transfer artık bitmeli tam kadro antrenmanlara başlamalıyız.
 
2007-2008 Transfer Sezonu.

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":84fec]Transfer artık bitmeli tam kadro antrenmanlara başlamalıyız.
EE Charles Smith ile Hüseyin'i aldık ya bitti sayılr dimi Eyüp abi. :)[/quote:84fec]Hüseyin'i aldık sadece.
charles smith 4 ay önce sen almıştın ama hala takıma katılmadı nedense :D :D :D
 
2007-2008 Transfer Sezonu.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":7688e][quote="Eyüp YILDIZ":7688e]Transfer artık bitmeli tam kadro antrenmanlara başlamalıyız.
EE Charles Smith ile Hüseyin'i aldık ya bitti sayılr dimi Eyüp abi. :)[/quote:7688e]Hüseyin'i aldık sadece.
charles smith 4 ay önce sen almıştın ama hala takıma katılmadı nedense :D :D :D[/quote:7688e]
Senle kaşık atılmaz yaw.Ustamsın elini öperim yeri gelirse. :)
 
2007-2008 Transfer Sezonu.

Charles Smith bu takıma yakışır hem de çok iyi olur. Hem o savunması hem de hücumda ki etkimliği ile. Bir yıldızın 24 saniyenin 0 saniyesini kullanan olmadığının en güzel örneğidir kendileri. Keşke dediğiniz doğru çıksa...
 
2007-2008 Transfer Sezonu.

nur germen galatasaray tv ye konuştu gayette mantıklı açıklamalar yaptı euroleuge dan önemli bir uzun aldık ve bunu bekliyerek sabır ederek gerçekleştirdik dedi
yerli oyuncu kadromuz efes,ülker ve telekoma karşı daha sınırlıydı ancak ancak cüneyt ve erdemi aldık ayrıca bir türk oyuncuyla daha görüşüyoruz dedi 1 türk 2 yabancıyla bu işi bitirecez dedi
 
Dediğim gibi Hüseyin pazartesi belli olacak.
Dün dediğim Kaya için umutlanmayının nedenini açıklamak istememiştim ama yazmış siteler bugün:) Kaya nın askerlik sorunu var.Nolursa olsun 2 sene daha yurtdışında kalmak istiyor.
Bu arada sitenin adminlerinden Arda EZER in hayranı olduğu Ademola Okulaja Almanya liginin geçen seneki şampiyonuna gitti.Eminim bir cız etmiştir Ardanın içi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst