Fatih SOLAK şu an takımızla idmanlara çıkmaktadır.Aslında milli takıma girememesi bizim için büyük kazanç oldu.
Mehmet resmi siteden görmeden inanma...Mehmet Beşli' Alıntı:Tekbuyuk .com da Hüseyın Beşok Galatasaray da diyor.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Arkadaşlar tatilden bugün döndüm bir haftadır ne tv ne gazete ile ilgim olmadı ama döndüğümde gördüm ki ortalık toz duman olmuş.tbl forum'da okudum hüseyin.beşok resmen Galatasaray'da diyor.Ayrıca Kaya Peker'lede ilgileniliyormuş.Şimdi merak ettiğim şeyler var ve bunları öğrenmek için en doğru adresin sitemiz olduğunu düşünüyorum.
1-Hüseyin Beşok Resmen Galatasaray'da diyebilirmiyiz...
2-Charles Gaines 3 numara mı yoksa 4 numaradamı oynuyor..
3-Kaya Peker transferinde son gelişmeler neler..
Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":bfa3b]Arkadaşlar tatilden bugün döndüm bir haftadır ne tv ne gazete ile ilgim olmadı ama döndüğümde gördüm ki ortalık toz duman olmuş.tbl forum'da okudum hüseyin.beşok resmen Galatasaray'da diyor.Ayrıca Kaya Peker'lede ilgileniliyormuş.Şimdi merak ettiğim şeyler var ve bunları öğrenmek için en doğru adresin sitemiz olduğunu düşünüyorum.
1-Hüseyin Beşok Resmen Galatasaray'da diyebilirmiyiz...
2-Charles Gaines 3 numara mı yoksa 4 numaradamı oynuyor..
3-Kaya Peker transferinde son gelişmeler neler..
Ersev TUT' Alıntı:niye inanmak istemiyorsun? gayet mantıklı.adamın böyle bir hakkı varsa kullanır.bu da demek oluyor ki kaya peker hayali bitmiş oluyor...
Burak Barut' Alıntı:Askerlikten kaçan oyuncularımız var pehh benim canım Ülkem.Bu vatan üstünde Kan dökmüş sehitlerim , Gazilerim sizlere milyonlarca kez Helal OLsun .
Bence böyLe düşünmemek lazım.Bu tip mesleklerde en fazla 35 yaşına kadar para kazanırsın sonra yok .Bu süreçte de ne kadar para kazanırlarsa gelecek için o kadar iyi.Sonuç ta hayatlarının geri kalanını basketboldan kazandıkları para ile geçirecekler.33-34 ten sonra gitsinler askere.Burak Barut' Alıntı:Askerlikten kaçan oyuncularımız var pehh benim canım Ülkem.Bu vatan üstünde Kan dökmüş sehitlerim , Gazilerim sizlere milyonlarca kez Helal OLsun .