G
Guest
Misafir
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.
habere kolpa dedik diye Galatasaray'ımı bıraktın şimdi
birde gsbasket.org şuan taraftar takım forumları ve siteleri arasında en iyisi ve en aktifi!!!
burası GS forumu olmasına rağmen kimse rakipleri aşağılamıyor bunu bir düşünün!!!!
aşırı fevri davranıyorsun!Sinan Kazancıoglu' Alıntı:ki şey daha var , haberin kolpa olduğunu soyleyip sonra doğruluğunu anlayanlar haklarımızı yediler imajımızı zedelediler bunu kendilerine rakip gordukleri için mi yaparlar bilemem . ancak bizim amacımız ttek amacımız tbl yi konuşulur hale getirmek bu uğurda cebimizden çıkan paranın alnımızdan akan terin haddi hesabı yok . bunun karşılığında doğru ve çabuk haberciliğimizin karşılığında teşekur yerine iftira almak koyuyor insana haliyle .
ayrıca şahsen gsliyim . dim de diyebliriz . artık değilim bana kolpa diyenlerle aynı takımı tutmam
kimseye bi kastımız yok ayrıca 6alatasaray değil başından beri yazı galatasaraydır . saygımız sonsuzdur orda da yine bi karalama durumu mevcut
son olarak uyelik istememizin sebebi de misafirlerin girip saatte 10 larca yasak link vermesidir bu durum düzeltilecektir. benim de hoşuma gitmiyo farkındayım ama haksız eleştiri yapmayalım . tek isteğim bu
saygılar ve umarım silinmez çünkü cevap hakkımı kullanıyorum
habere kolpa dedik diye Galatasaray'ımı bıraktın şimdi
birde gsbasket.org şuan taraftar takım forumları ve siteleri arasında en iyisi ve en aktifi!!!
burası GS forumu olmasına rağmen kimse rakipleri aşağılamıyor bunu bir düşünün!!!!