2007-2008 Transfer Sezonu

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

bu haberin dogru olduguna ınanmak ıstemıyorum murat kaya kalıtesınde bır oyuncuyu bulmak kolaymı?elımızdekı boyle oyuncularıda kaybedersek gelecek sezon ilk 6 ya zor gırerız banvıtın yaptıgı transferleri goruyoruz beşiktaşın da bu sene yasadıgı sorunları duzeltecegını varsayarsak ısımız gercekten zor olur.murat kaya ligde bırcok takımda ilk 5 cıkacak yetenekte bır oyuncudur bazı arkadasların dedıgı gıbı savunması zayıf olabılır ama calısarak bu sorunu cozebılır takımdan gıtmesı gereken baska ısımler varken murat kayanın gıtme ıhtımalı bıle bızı uzuyor umarım boyle bır durum gerceklesmez

GALATASARAY C. CROWN
Mithat Demirel 28 1.81 Guard
Darrel Mitchell 22 1.80 Guard
İsmet Hacıoğlu 18 1.86 Guard
Tufan Ersöz 26 1.97 Forvet
Tolga Tekinalp 32 2.04 Forvet
Altay Özgürancı 19 1.95 Guard
Murat Kaya 22 1.95 Forvet
Burak Sezgin 32 2.04 Forvet
Jeff Graves
Jerome Holman 26 2.09 Pivot
Fatih Solak 26 2.13 Pivot
Cemal Nalga 19 2.08 Pivot
Geralde Fitch 24 1.94 Guard

Arkadaşlar en yoğun konu burası olduğu için yazıyorum..En başta Galatasaray yazarken dikkat edin G yerine 6 kullanılmış..Bu nasıl bir hatadır..Amaçları nedir..Acaba annelerine küfür mü istiyorlar..Gerizekalı herifler..

http://www.tblforum.com/index.php?optio ... &Itemid=42

madem Murat Kaya gidiyor neden Yunus Cankaya, Caner Topaloglu, Ersin Görkem diger uyduruk takimlara kaptirilir? Bu isimlerden birine ihtiyac duymuyorsan bari elindekileri tut. onu da beceremiyorlar. Ben bizim yönetimin ligi takip ettigini bile zannetmiyorum. Banvit bence cok cok iyi transferler yapti. seneye ligi bizden önde bitirirlerse kimse sasirmasin. adamlar isi bildigini gösteriyor yaptiklari transferlerle.

Mustafa AKAN' Alıntı:
Arkadaşlar en yoğun konu burası olduğu için yazıyorum..En başta Galatasaray yazarken dikkat edin G yerine 6 kullanılmış..Bu nasıl bir hatadır..Amaçları nedir..Acaba annelerine küfür mü istiyorlar..Gerizekalı herifler..

http://www.tblforum.com/index.php?optio ... &Itemid=42
Yanlış anlaşılma der geçerler. Ama bu anlayıştaki kişilere de hak vermemek elde değil. Gurur duyacakları bir Avrupa maçı var da onlar mı sevinmiyor?

Murat Kaya´nın gitmesine önce çok üzüldüm ancak düşüncelerine değer verdiğim Ahmet Bey´in yazısından sonra "hayırlısı olsun" dedim.

ya inanamıyorum bu adamı gerçekten harcadık adam seneye çok daha iyi oynayacaktı çünkü üstünden o heyecanı attığını düşünüyorum artık. yazık ettik galatasaray işte abi herşey oluyor...... :?

Ömer Horzum' Alıntı:
Murat Kaya gitti, haber kolpa değil. Neyse, yanlış anlaşılma olmuş.
ömer selam.
ö.çiçekoğlu m.kaya gidemez bizle kontratı var dedi peki hangisi doğru????

Bazı arkadaşlar Malik'in gelmesini çok istiyor.ama bu ancak bir olur.

Halil Üner başa gelirse o MAlik'i getirir. :) Aslında şaka bir yana şu bütçeyle takımı Halil hocaya emanet etsek kötü bir seçim mi olur... :?

Gökce Başaran' Alıntı:
Bazı arkadaşlar Malik'in gelmesini çok istiyor.ama bu ancak bir olur.

Halil Üner başa gelirse o MAlik'i getirir. :) Aslında şaka bir yana şu bütçeyle takımı Halil hocaya emanet etsek kötü bir seçim mi olur... :?
Kendi fikrimi söyleyeyim berbat olur.Böyle bir bütce ile olusturulacak kadroyu Murat Özyer'e bırakmak lazım.Oturmuş,tecrubeli bir kadroyla geçen sene
ne yapabilecegğini final serisinde gösterdi.Final serisi kısa sürdü ama olsun.

Murat Kaya'nın ayrılması hakkında sunu belirteyim;Murat ve diger oyuncular,Fitch ve Mitchell yuzunden yeterince insiyatif alamamıstır.1-2 oynayan bu iki yabancımız pozisyonları geregi top dagıtımını ustlenirken,gereksiz top kayıplarıyla takımın toplam akın sayısını azaltırken diger yandan da gerek oyunu acamamaları gerekse cogu topu kendilerinin kullanması sonucu bu kısırlaga neden olmustur.Takım ici top kullanma yuzdemiz daha onemlisi rol dagılımımız hicbir zaman takım gibi olmadı.Yapısal bir sorun birazda.Yani olay direkt Murat'ın performansı yada Murat Ozyer'in tercihi degil bence..

Murat'ın ayrılmasını takımın sekillenmesi acısından degerlendirdigimde : Takımızı bir yere yazın rolleri dagıtın 9-10 oyuncu kullandıgınızda bile eksik gorevler kalmakta..Sezon icinde belirtmistim.Takımda degisik parcalar yok istediginde oyuna 'şu tür bir oyuncu' sokamıyorsun : Mithat Mitchell Fitch Murat Tufan Tolga Burak Brown Fatih Graves Cemal tam 11 oyuncu.
Bunun sonucu hem sahaya istenilen vasfa uygun oyuncu sokamıyorsun hem de kadro siskinligi sonucu oyuncuların form tutması sure alması zorlasıyor.Hele zor maclarda macı kurtarmak icin herseyi bir kenara atıp 'at topu fitche' yapmaya mahkum kalıyoruz.
Yani Murat'ın takımdaki rolu neydi skorer? savunmacı? elinde Tufan,Mitchell,Murat,Fitch,Mithat beşlisi var biri iyi savunacak biri skoru tasıyacak biri oynu kuracak biri...gibi.Bu 5 li kısa pozisyonlardan istenilen tum gorevleri yapabilir mi?
Bir de fbye bakalım Mrsic,Solomon,Basden,Ömer,İbrahim.Tamam kadroları cok genis.
Telekom Milicic(Barış),Tutku,Haluk,Muratcan,Mutlu
Efes Cuneyt,Granger,Nicholas,Can,Cenk..
DİKKAT kadro genisligi,kalite bir yana bunu onemli degil rol dagılımı.. HERBİR OYUNCUNUN FARKLI OZELLİKLERİNİN DENGELİ BİR BUTUN OLUSTURMASINI diyorum.

Geçtiğimiz sayfadaki sizin sitenizden kopyalanmış olan 6ALATASARAY C. CROWN başlıklı oyuncu listesinin başlığında 6 nın olması sitenin güvenilirliğini,tarafsızlığını ve objektifliğini çok iyi şekilde tarif ediyor.En iyi ve güvenilir basketbol forumu gsbasket.org.

tblforum şuana kadar gerçekten yayınclığıa aykrıı hiçbir davranışta bulunmadı.
g yerinede 6 yazmalarının kasıtlı olduğunu kesinlikle zannetmiyorum.Tblforum şuanda Türkiye'nin en iyi haber portalı olma yolunda ilerliyor ve bu yolda böyle engeller teşkil ederek bu haber sitesinin önünü kesmeyelim.Ben buna canı gönülden galatasaray sevgisi ile ölen bir insan olarak Tblforum a sonsuz inanarak saygı gösteriyorum

Sinan Kazancıoglu' Alıntı:
[quote="Ömer Horzum":c9efe]TBLforum.com, bravo fotomaç yayıncılık.
arkadaşlar ben sebati ladikli tblforum.comun kurucusuyum kulağıma geldi burda konusulanlar dün uye oldum ancak aktivasyon gelmedi ben de arkadaştan aldım bu hesabı . şimdi bize iftir atanlardan cevap bekliyoorum . biz kaynağı olmayan haber yapmayız . bunu herkes anlamıştır. zaten basketbolcuların çoğuyla birebir dialoğum vardır ki yazmadıım pek çok şey daha biliyorum . biz murat kaya olayını geçen hafta haber aldık . ama hemen geçimedik . bi müddet bekledik acaba kesin bişey olacak mı diye 2. bir kaynaktan daha duyunca geçtik . ben sizi de suçalamıyorum . atalarımız ne demiş herkes başkasını kendisi gibi bilirmiş . . .[/quote:c9efe]

Bence senin sitenin reklamı baya bi yapıldı bu kadar yeter herhalde?

"Herkes başkasını kendisi gibi bilirmiş" derkende neyi kastediyorsun bunuda açıklarsan sevinirim

ayrıca 6alatasaray değil Galatasaray... ismini vermek gereği duymadığım forumlarda fazla takıldın herhalde

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Ömer Horzum":1c2c6]Murat Kaya gitti, haber kolpa değil. Neyse, yanlış anlaşılma olmuş.
ömer selam.
ö.çiçekoğlu m.kaya gidemez bizle kontratı var dedi peki hangisi doğru????[/quote:1c2c6]

Ö. Çiçekoğlu'ndan bayan takımı haberlerini alacaksın Eyüp abi, Murat Kaya gitti.

- Konuyla alakasız tüm mesajlar silinecektir -

Arkadaşlar neyse fazla reklamını yapmayalım sitenin kapansın bence olay..Zaten forumu görmek için bile üyelik gerektiren bir sitenin reklam peşinde koşmaması düşünelemez..

Transfer dönemine dönersek;

Vestel ile anlaşılmış sanırım büyük oranda..Bu haberden sonra yada kesinleştikten sonra bence artık oyuncu arayışlarımız Efes,Ülker ve Telekom kadar kaliteli olmalı..Önereceğimiz oyuncuları da artık buna göre önersek daha uygun olur..Tabi hedef en azından finalse :)

Alen Hekimbas' Alıntı:
[quote="Sinan Kazancıoglu":38d0d][quote="Ömer Horzum":38d0d]TBLforum.com, bravo fotomaç yayıncılık.
arkadaşlar ben sebati ladikli tblforum.comun kurucusuyum kulağıma geldi burda konusulanlar dün uye oldum ancak aktivasyon gelmedi ben de arkadaştan aldım bu hesabı . şimdi bize iftir atanlardan cevap bekliyoorum . biz kaynağı olmayan haber yapmayız . bunu herkes anlamıştır. zaten basketbolcuların çoğuyla birebir dialoğum vardır ki yazmadıım pek çok şey daha biliyorum . biz murat kaya olayını geçen hafta haber aldık . ama hemen geçimedik . bi müddet bekledik acaba kesin bişey olacak mı diye 2. bir kaynaktan daha duyunca geçtik . ben sizi de suçalamıyorum . atalarımız ne demiş herkes başkasını kendisi gibi bilirmiş . . .[/quote:38d0d]

Bence senin sitenin reklamı baya bi yapıldı bu kadar yeter herhalde?

"Herkes başkasını kendisi gibi bilirmiş" derkende neyi kastediyorsun bunuda açıklarsan sevinirim

ayrıca 6alatasaray değil Galatasaray... ismini vermek gereği duymadığım forumlarda fazla takıldın herhalde[/quote:38d0d]Galatasaray'ı düzgün yazmayan bir site tarafsız değildir!!!
m.kaya haberine cevap yazdın birde şu 6 yı açıklarmısın bize?????

ayrıca m.kaya gittiyse gerçekten çok kötü seneye bize katkısı daha fazla olacaktı bu sene olmaması hocanın tercihiydi!!!
umarım yanlıştan dönülür m.kaya kalır.

ki şey daha var , haberin kolpa olduğunu soyleyip sonra doğruluğunu anlayanlar haklarımızı yediler imajımızı zedelediler bunu kendilerine rakip gordukleri için mi yaparlar bilemem . ancak bizim amacımız ttek amacımız tbl yi konuşulur hale getirmek bu uğurda cebimizden çıkan paranın alnımızdan akan terin haddi hesabı yok . bunun karşılığında doğru ve çabuk haberciliğimizin karşılığında teşekur yerine iftira almak koyuyor insana haliyle .

ayrıca şahsen gsliyim . dim de diyebliriz . artık değilim bana kolpa diyenlerle aynı takımı tutmam

kimseye bi kastımız yok ayrıca 6alatasaray değil başından beri yazı galatasaraydır . saygımız sonsuzdur orda da yine bi karalama durumu mevcut

son olarak uyelik istememizin sebebi de misafirlerin girip saatte 10 larca yasak link vermesidir bu durum düzeltilecektir. benim de hoşuma gitmiyo farkındayım ama haksız eleştiri yapmayalım . tek isteğim bu

saygılar ve umarım silinmez çünkü cevap hakkımı kullanıyorum

m.kaya haberine cevap yazdın birde şu 6 yı açıklarmısın bize?????[/quote]

abi yazıyorum yazıyorum siliyolar ya :( nası açıklama yapablirim sence ? sonra açıklayamadı diyecekler ya şunu da ekleyim o sayfayı düzenleyen arkadaş gsye bu sene transfer olmuş genç ve yetenekli bi arkadaştır yani gslidir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...