2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

İyi bir haber!Murat Ozyer gs tv'ye konustu : 'Hangi avrupa kupasına katılacagımız efes-fbulker serisi sonucuna gore belli olacak.'
Anlasılan fb sampiyon olursa bizde 3.gibi gorulecegiz telekom 4. Uleb sansımız var yani..
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

mustafa ümite kötü oyuncu demedim.galatasarayda oynıyacak oyuncu değil sen mersinlisin izledin mersin takımını tolgada sırtlar mithatta.bir bak ülker-efes bencine kaçtane ümit ayarında oyuncu var ümit kaç kez büyük takım bencinde oturup kaçkez katkı yapmış 1 yıl iyi sezon geçirdi diye oyuncu alırsak vay halimize.bu taraftarın artk ülkere efese yenilecek sabrı kalmadı eğer bidaha böle bişey olursa ahmet cömertin fenerm maçındaki samiyenden farkı olmaz.
ayrıca cemale değinmişsn ama cemalle ümiti bir tutmasaydın keşke cemalin yaptığı savunmaya bak ümitin yaptığı savunmaya bak.cemal gibi mücadeleci bir uzun bulmamız çok zor bana göre o murat özyerin bu takıma bir hediyesidir
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Topic'in 15. sayfasına ...nın biri 6alatasaray yazmıs ve halen düzeltilmemiş :?
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Tamam arkadaşlar bakmayın siz kaynak:gsbasket.org a filan.

Slaughter olayı bitmiştir.Anlaştık.Zaten önceden bilinen birşeydi bu.Hayırlı olsun diyebiliriz.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Utku OĞUL' Alıntı:
Topic'in 15. sayfasına ...nın biri 6alatasaray yazmıs ve halen düzeltilmemiş :?

Arkadaşım onu ben yazdım, tblforum'un hatası olarak..orada öyle geçiyordu, buraya takılan tblforum adminleri düzeltir diye yazmıştım..Ben buradakini düzelttim şimdi..
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Slaughter'ı almamız çok çok iyi oldu.Hem savunma hem hücum olarak çok çok iyi bir oyuncu.ayrıca yaşı da 22.ne diyelim hayırlı olsun galatasarayımıza.hem smaçlarıyla ahmet cömerti dolduran taraftarlarımızıda coşturabilecek bir oyuncu :)
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Kesinlik kazanmış mı şimdi

Çünkü biz onları onlarda bizi kaynak gösteriyor ne iştir yahu çözemedim gitti :)
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Arkadaşlar gerçekten tblforum.com eleştirilerimize rağmen Murat Kaya transferini en önce verip ne kadar doğru bir basketbol portalı olduğunu bize gösterdi.Ayrıca sanıyorumki Slaughter haberinide bildikleri halde bizim forumumuzu kaynak olarak göstermeleri sitemiz açısından güzel bir jest olmuş.O yüzden tblforum.com'a herşeye rağmen bize verdiklerİ anlamlı yanıttan dolayı teşekkür ediyorum.

beko basketbol ligi bölümüne ahmet kandemir,ksk ile anlaşmIŞ
http://www.tblforum.com/index.php?optio ... 6&Itemid=1
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Olaya farklı bir pencereden bakacak olursak; adı geçen site bu transferin gerçekleşmemesi durumunda topu bize atabilmenin zeminini hazırlıyorlar da denilebilir. Ne de olsa Slaughter transferi haricindeki haberlerde kaynak göstermiyor.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

slaughter haberinde kaynak gösterilmesinin sebebi az önce tblforum'un editörü ile konuştum bana dediği şey gsbasket.org tan gelen tepkileri engellemek ve onların sitemizden soğumasını engellemek .
yani adamların kötü bir niyetleri yok.Bizim ve bizim gibi basketbolseverlere değer vererek sitelerinin kalkınmasında önemli bir rolde olduğumuzun farkındalar
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Herkesten açık ve net bir isteğim var, lütfen menajercilik oynamayalım. Daha ligler bitmeden kimleri aldık kimleri yolladık. Yıllardır gözlemlediğim birşey var, biri bir duyumunu bir foruma geçer ondan sonra o forumdaki X kullanıcı (sözüm Murat'a değil) bunu "duyduğuma göre Çamaltıspor'dan Ziya'yı alıyormuşuz" diyerek sanki kendi bu transferin işleyişinde yer alıyormuşcasına başka forumlara yazar. Zaten 3-5 tane ana basket forumu vardır ki aynı şey aslında futbol transfleri için de geçerli, aynı haber farklı kullanıcılar tarafından "gizemli" bir şekilde paylaşılır. Tabii ki bir haberi, bir duyumu paylaşalım ama o zaman da en azından X forumdan Y kullanıcının iddiasına göre, yada Z sitesinin veya W gazetesinin haberine göre diyelim. Bugüne kadar bu hassasiyeti gösteren arkadaşlarıma abilerime teşekkür ederim ki en son Batıkan arkadaşımızın yaptığı uygulama gibi yapalım lütfen.

Size şunu söylemekte de fayda görüyorum. Bilen biliyordur kendime sporla ilgili bir kariyer çizdim, spor yöneticiliği adı altında, ve bunun kollarından biri de menajerlik. Ama bugüne kadar hiçbir zaman tam anlamıyla aktif olarak bu işi yapmadım. Lakin yıllardır tanıdıklarım vasıtasıyla bu dünyayı gözleme fırsatım oldu. Spor dünyasında "imza" atılana kadar hiçbirşeye inanmayın!! Daha pazartesi günü futbol dünyasıyla ilgili sonuna kadar güvendiğim, yıllarca 3 büyük kluplerin birinde transferin en önemli isimlerinden biri olmuş bir tanıdığımızın "kesin" dediği 2 olay vardı 2si de olmadı. Bunun nedeni o insanın yanlış duyum alması değil, transfer borsasının saniyeler içinde değişebilme özelliği göstermesidir.

Yine birebir bildiğim bir başka olay ise bizim bir süre 2. başkanlığımızı da yapmış, futbol şubesine bakan bir eski yöneticimiz kendi zamanındaki gelişmleri kendi öz oğlundan bile saklardı genellikle. Yani özellikle "önemli" transferler öyle yürütülür, yada yürütülmelidir.

Ayrıca özellikle kendi sitemiz için bir şeyi daha söylemekte fayda görüyorum, bizimle ilgili %100 emin olsanız bile transfer haberlerini "imza" yada "protokol" olana kadar açık ortamlarda yazmamanın klubümüze fayda getireceği kanaatindeyim. Böylece işler daha pürüzsüz, daha kolay be belki de daha "ucuz" çözülebilir.

Uzun yazımdan dolayı beni mazur görün sevgili arkadaşlarım ama önümüzde uzun bir yaz ve bol bol dedikodu var. Bunların sistematik ve düzenli bir şekilde işlenmesi için, ve de önceden belirttiğim gibi haberlerin kaynaklarına saygı göstererek ilerlersek hepimiz için daha yararlı olacaktır.

Sabrınız ve ilerideki iş birliğiniz için şimdiden teşekkür ederim...
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Hüsnücan Ardil' Alıntı:
slaughter haberinde kaynak gösterilmesinin sebebi az önce tblforum'un editörü ile konuştum bana dediği şey gsbasket.org tan gelen tepkileri engellemek ve onların sitemizden soğumasını engellemek, yani adamların kötü bir niyetleri yok.

Uzun yazımın üstüne çok güzel oldu bu iletiyi okumam. Kaynak göstermenin zaten hiçbir zaman kötü bir niyeti olamaz, bu aksine olması gereken şeydir. Açıkçası kendi adıma olay net midir bilmiyorum ama net ise ve bunu bizim sitemizden okuyup yazdılarsa kendilerine kaynak gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Aynı özeni Batıkan arkadaşımız da en başta göstermiş, lütfen bu özeni herkes göstersin.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Slaughter hayırlı olsun ama tblforum burayı kaynak gostermis anlamadım transfer kesin bitti mi?Ulebe de katılırsak gs da pek gorulmedik bicimde isler yolunda gidiyor demektir:)
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Beko Basketbol liginde transferin sessiz takımlarından Galatasaray Cafe Crown dış transferde Pınar Karşıyaka forması giyen Amerikalı oyuncu Marcus Slaughter antlaşmaya vardı.


Alınan bilgilere göre iki tarafında bonservis konusunda anlaştığı ve bu transferin sonlandığı öğrenildi.2.03 boyunda ve 22 yaşındaki Amerikalı oyuncu geçtiğimiz sezonu Pınar Karşıyaka forması altında 29 maçta 13.3 sayı ve 10.2 ribaund ortalamaları ile tamamlamıştı.


Kaynak: gsbasket.org

Kaynak bizi göstermiş :) :) :)

İnşallah trasnfer gerçekleşmiştir , tribünleri coşturur Slaughter.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

yıllardır pota altına aradığımız 4numaralı oyuncu tipi
ama bu anlaşmadan emin olmak lazım ki bunun içinde biraz daha bekliyeceğiz sanırım
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Çok istediğiniz Serhat Çetin FbÜlker ile anlaşmış...

Aslan Serhat artık bir kanarya.İlk yılını da Alpella da geçirecekmiş.Yıllık 300 bin dolardan biraz daha az alacakmış.

Kaynak:www.megabasket.net
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

gökçe bu takımda türkiyenin sayılı şutörlernden biri olan murat gönderilmişken serhatın bize gelmesi yanlış olabilirdi adam beşiktaşlı beşiktaşan başka oynamadığı takım kalmadı...başarılar serhata....transfer kesin bu arada serhatın yonjasındada fb ülker yazıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst