Hüseyin Beşok GALATASARAY da takımımıza gerçek bir GALATASARAYlı oyuncu daha geldi
Talihsiz bir açıklama olarak görüyorum bunu...berkancatal' Alıntı:arkadaşlar cemal bu ligde şu an hiçbir klüpte oynayamaz onun yerine bi adam şart ve zatende nur german 2 yabancı daha alcaz dedi
ne bekliyosun daha anlamadım??? cemalin giripte katkı yaptığı bir cok mac var,sanki elini sallasan pivota carpıyor,birde üstelik bu ligde de oynayamazmış?? fatihi yerden yere vurduk sıra cemale geldi!!! bence fazla NBA seyrediyorsunberkancatal' Alıntı:nesi talihsiz ya gördük geçen sene geçensene ülkerin genç pivotlara bakın kambala gidince ne biçim sürüklediler takımı cemal onu yapabilir mi??
stombergasa yaşlı demiştin ama praskevicius ondan daha yaşlı zaten önemli olan yaş değil performanstır,hatırlayanlar vardır kinder bolognada Dan Gay vardı,adam 40 yaşına kadar basarıyla oynadıVolkan Ozger' Alıntı:Virginius Praskevicius 4 numara olarak dusunulmeli 2.06 boyunda vede sutu cok iyi ribaundlarda gayet iyi set oyununu bilem ekolden gelıyo daha ne olsun
Adnan Demir' Alıntı:dalmau ile avery gecen sene ayni takimlardaydi galiba ordaki istatisliklere bakilarak bisey solenebilir.Dier ikisi hakkinda ise el amin hala bildigim el amin ise en iyisi el amin dir.Kısacası hersey yenı sezonda bellı olacak ancak aralarında geldıgınde en buyuk sukse yapan tabıkı solomon du !!
yıldızlıaslan' Alıntı:Kadro büyük ölçüde şekillendi 3 ve 4 numaraya 2 yabancı alıp transferi bitirecez bence 4 numaraya şutu iyi olan skorer bir yabancı almalıyız çünkü diğer oyuncular hep savunma ağırlıklı burası için geçen yıl ted kolejlilerde oynayan CHUCK DAVİS çok ii olur bir ara sakatlık geçirdi ama toparladı nba şansını deneyecekti ama ne oldu bilmiyorum bize karşı oynadığı ilk maçı düşünün 28 sayı atmıştı ayrıca fitch ten sonra ligin 2. skoreri.