2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solomon=avery de diyebiliriz gibi geldi bana ama solomon euroligde avery ulebde
 
2 yabancı alınmaması hata olur açıkçası, hedeflerimiz için 4 yabancı şart.
Avery ile ilgili olarak fitch'in daha iyisi ve karakterlisi olduğunu düşünüyorum, vede hocamızın bütün açıklamalarında ona çok güvendiğini söylemesi benide heyecanlandırıyor açıkçası.
Ama El-amin,solomon,dalmau ile kıyaslamak için seyretmemiz lazım.
Açıkçası ilk defa bu kadar iyi bir kadromuz oldu(tabi 2 iyi yabancı daha gelmeli) bizde hedefi büyük koymalıyız, tribün desteğiyle beraber şampiyonluk adaylarından biri olduğumuzu düşünüyorum.
Nba'den bir 3 vede tbl görmüş bir 4 ile ilgileniyoruz, bende merakla kimler gelecek bekliyorum.
Transferin bitmesiyle her şey daha net olacak.
 
Ağustos ayıda bitiyor, takım nerede ise tamamen yenilendi bu yüzden sezon öncesi hazırlık takım olma yolumda çok önemli transferler artık bir an önce netleşse çok iyi olacak
Hani bugün netleşsede çifte bayram yaşasak ne iyi olur
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Cemal Türkiye'nin gelecek vaad eden en önemli 2-3 uzunundan biridir.2 sene önce Tuborg gençlerde şampiyon olurken Cemal ile Bora Paçun taşımıştı.Cemal şu haliyle bile Fatih'ten daha üstün bir oyuncu.Tamam belki bir Oğuz Savaş değil ama şu haliyle hiçbir takımda oynayamaz demek ayıp günah.Mutlu Demir'den çok daha iyi bir oyuncu olacak.Ama süre verilmesi lazım.Şahsen geçen sene ki oyununu da çok beğenmişimdir.Benchten gelip katkısını hep vermiştir takıma.Cemal küçümseniyor ama gelecek için Türkiye'nin Oğuz ile pota altını oluşturacaktır.Ömer Aşık'lar,Mutlular,Erenler onun yanında fos kalacak.


ömer asık son yıllarda yetişen en iyi pivotlardan biridir ve şahsen kendisi lisede sınıf arkadasımdır. cemal onun eline su bile dökemez
 
Hakan Cebir' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":86c35]Cemal Türkiye'nin gelecek vaad eden en önemli 2-3 uzunundan biridir.2 sene önce Tuborg gençlerde şampiyon olurken Cemal ile Bora Paçun taşımıştı.Cemal şu haliyle bile Fatih'ten daha üstün bir oyuncu.Tamam belki bir Oğuz Savaş değil ama şu haliyle hiçbir takımda oynayamaz demek ayıp günah.Mutlu Demir'den çok daha iyi bir oyuncu olacak.Ama süre verilmesi lazım.Şahsen geçen sene ki oyununu da çok beğenmişimdir.Benchten gelip katkısını hep vermiştir takıma.Cemal küçümseniyor ama gelecek için Türkiye'nin Oğuz ile pota altını oluşturacaktır.Ömer Aşık'lar,Mutlular,Erenler onun yanında fos kalacak.


ömer asık son yıllarda yetişen en iyi pivotlardan biridir ve şahsen kendisi lisede sınıf arkadasımdır. cemal onun eline su bile dökemez[/quote:86c35]
Ömer ile kaşılıklı oynadım.Abartılcak bir yani yok.Her boyu uzun oyuncu süper olsaydı şimdi Türkiye uzun sıkıntısı çekmezdi.Ama tabi sen çok izlemissin onu ama görecez. ;) :)
 
Ya arkadaşlar Odun ve Keresteyi karşılaştırmak gibi birşey bu.Ömer ince ve uzun bu yüzden de hızlı ve daha atletik.Cemal ise daha kalın ve yer tutuyor buna göre yaptıkları kısıtlı ikisini karşılaştırmak çok yanlış.
 
Hakan Cebir' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":ada08]Cemal Türkiye'nin gelecek vaad eden en önemli 2-3 uzunundan biridir.2 sene önce Tuborg gençlerde şampiyon olurken Cemal ile Bora Paçun taşımıştı.Cemal şu haliyle bile Fatih'ten daha üstün bir oyuncu.Tamam belki bir Oğuz Savaş değil ama şu haliyle hiçbir takımda oynayamaz demek ayıp günah.Mutlu Demir'den çok daha iyi bir oyuncu olacak.Ama süre verilmesi lazım.Şahsen geçen sene ki oyununu da çok beğenmişimdir.Benchten gelip katkısını hep vermiştir takıma.Cemal küçümseniyor ama gelecek için Türkiye'nin Oğuz ile pota altını oluşturacaktır.Ömer Aşık'lar,Mutlular,Erenler onun yanında fos kalacak.


ömer asık son yıllarda yetişen en iyi pivotlardan biridir ve şahsen kendisi lisede sınıf arkadasımdır. cemal onun eline su bile dökemez[/quote:ada08]

omer her yerde kendisini fenere alsınlar diye röportaj veriyor,sen cıkmış ömer aşığı öneriyorsun,gelse bile içine sinecekmi??? galatasaraylılık herşeyin üstünde ,kendisinin röportajını okudum cok iyi fenerli oldugunu alt yapısından yetiştiğini bahsetmiş,ayrıca abarttıgın kadarda iyi bir oyuncu değil,cemal de onun gibi 40 dakka küme düşmemeye oynayan bir takımda oynasa,ondan cok daha iyi istatistikler tutturabilir(blok hariç)
 
Merak edenler için, Murat Özyer'in alınacak skorer oyuncu hakkında eurobasket.com sitesine verdiği bilgileri aktarıyorum:

"... Şimdi tek eksiğimiz takımımız için en uygun vasıflara sahip bir skorer oyuncu. Alacağımız oyuncu şutör guard (SG) ve kısa forvet (SF) pozisyonlarında oynayabilecek bir yapıya sahip olacak. Sahada bize liderlik edecek. Kritik anlarda sorumluluk alıp, takımı hücumda sürükleyebilecek ve maç kazandıracak..."

Bu açıklamadan anlıyoruzki; kendini ispatlamış, iyi şutu olan ve tecrübeli bir oyuncu alınmaya çalışılıyor.

28 - +30 yaş aralığında olacağını tahmin ediyorum.
 
cemal nalga türkiyedeki en sert ve en ciddi oyunculardan biridir geçen sene ne zaman savunma gevşese girip sertlik kazandırmış tüm oyuncularla çarpışmıştır onu ömerle kıyaslamak bir hatadır
 
Eğer o açığımızı da kapatırsak fianl hedefini oluşturacak kadroya sahip olabiliriz.Yalnız en büyüğk korkum kadro uyumunda yaşanacak sorunlar.40 gün kaldı milli oyuncumuz yok takımdakiler idmanlara başladı . Bir an önce tamamen toplanıp idmanlar ve hazırlık maçlarına başlanırsa iyi olur.Ayrıca Murat Ozyerle geniş kapsamlı roportaj düşünülüyor mu ?
 
kenan inan' Alıntı:
Tarife charles smith uyuyor ama smith'in boyu 1.93 cm 3 nuamra da zorlanabilir ve real madrid sözleşmesini uzattı galiba.
Ayakkabılarla heralde 1.95 olur dimi Kenan. :)

Hem o gelirse savunma da süper olur.Lakabı örümcek. :)
 
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Burayı uzun süredir takip ediyorum.Hoşuma gitti aranıza katılmaya karar verdim.Doğru kara aldığımı düşünüyorum.Sizlere bişey sormak istiyorum.4 e Marcus Haislip düşünülemez mi bence süper olr . Şu anda hangi takımda bilgisi olan var mı? Yada M. slaughter miami ile anlaşmadıysa super olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst