Timur abi ben şunu anlatmaya çalışıyorum.
Ben şu takımda Trepaigner'ının yerine Brad Traina'ı daha çok görmek isterim.Çünkü bizim asıl istediğimiz üst seviye savunma yapacak bir oyuncu değil.Dışarıdan şut sokacak bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama zaten biz çok iyi bir savunma takımı olduk.Cüneyt ve Murat hariç oyuncuların hepsi savunma yapmasını bilen oyuncular.
Avery iyi bir savunmacı ve çoğu guardı ezebilecek durumda.
Tufan'ı zaten biliyoruz.
Erdem'i geçen sene Daçka da çok izledik.
Gaines'e de çok set bir savunmacı.Ee Hüseyin,Cemal ve Fatih'de fena savunmacı değiller.
İşte bu takıma Trepaigner gelirse skor sıkıntısı çekileceğini düşünürüm.Bize çok istikrarlı bir skorer lazım.Tre. böyle biri değilBasden da böyle değil.Avery ve Tufan'a sadece güvenemeyiz.Yada Murat'a. İlk 5'te başlayıp bizi her zaman sayı konusunda rahatlatacak birine ihtiyacımız var. Biraz savunmada aksasa da olur zaten gayretiyle savunmanın bağını çözdürmeyecektir. Bence böyle bir oyuncu bulunabilir.Hemde öyle 700 lere filan değil.Zaten Murat hoca önceden de önerilen bazı oyuncuları geri çevirdi.Kafasında isimler var bu belli ve güzel bir 3 numara alcaz.Buna eminim.