2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet bey selam.
Ülker yazmak aşağılama değil fb'nin 2. ismi ayrıca illa rakibimizin duymak istediği gibi yazmak zorunda değiliz.
Ülker'in zayıflama konusuna gelince sadece e.basden i.clark gitti vidmar ve preldziç geldi üzerinden bir tespit değildi.
İlk olarak bu sene en ufak bir şeyde isyan etmeyi bekleyen bir taraftarları var yönetime ve koça müthiş tepkililer bunun negatif bir takım etkileri olacak takıma.
Kadro bakımından ise ben ibo,mirsad,mirsiç bu oyunculardan geçen seneki randımanı alamayacaklarını düşünüyorum tanjevic'in oyun sistemi ilede en başta solomon olmak üzere mirsad ve mirsiç'in sıkıntı yaratacağını hatta bu yüzden ayrılmak isteyeceklerini düşünüyorum, şuanda bile mirsadın takımdan ayrılmak istediğini duyuyoruz.
Korolev transferi kesinleşmedi daha ama bu transferinde fb cenahından kimseyi heyecanlandırmadığı ortada, ayrıca bu sene 100. yıllarıda değil...
En önemliside tanjeviç, yönetim dışında kimse onu istemiyor vede güvenmiyor.
Sanırım bütün bunlar ülker'in bu sezon geçen seneki başarıyı yakalamasının daha zor olduğunu söylememize dayanak YARATABİLİR!
kolay gelsin...
 
yaw bizine fülkerden biz transferle bakalım bu sene fb maclarında fatihi izleyın derım heleki son 2 gecekı milli takımın basketbolundan sonra bizim mithat bile icerden sayı buldu solenecek soz tok artık fatih i almayan zat gorucek fülker maclarında içerisi nasıl kapatılırmıs die... Bu arada ben 12 dev adam istemıyorum 12 CESUR YÜREK görmek istıyorum
 
Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Ahmet bey selam.
Ülker'in zayıflama konusuna gelince sadece e.basden i.clark gitti vidmar ve preldziç geldi üzerinden bir tespit değildi.
İlk olarak bu sene en ufak bir şeyde isyan etmeyi bekleyen bir taraftarları var yönetime ve koça müthiş tepkililer bunun negatif bir takım etkileri olacak takıma.

En önemliside tanjeviç, yönetim dışında kimse onu istemiyor vede güvenmiyor.
kolay gelsin...

Bugün forumlarında bizdeki kadar olmasada Tanjeviç ve torpillisi Hakan'na yavaştan girmeye başlamışlar. Ersan'ın Barça transferi sorası onu getirecek diye Tanjeviç'e ses etmedik tarzı sözlerde vardı zamanında. Ben yerlerinde olsam ispanya da yaptıklarını görünce Türkiye'ye girmesins bile yasaklarım bu Tanjeviç'in. Ama Allahıma şükürler olsunki değilim :D :D :D
 
Telekom büyük tehlike atlattı!
Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü İtalya'da büyük bir tehlike atlattı.

Başkent temsilcisi, Bormio kentinde Avrupa Ligi takımlarından Armani Jeans Milano ile sezonun ilk maçını oynarken salonun ortasındaki lambalardan biri sahanın tam ortasına düştü. Şans eseri sporculardan hiçbiri yaralanmazken, maçın bitmesine 6.30 dakika kala Türk Telekom 76-70 geride iken yarıda kalan karşılaşma tamamlanamadı.

Maçın ardından bir değerlendirme yapan antrenör Ercüment Sunter, oyunun tamamında oyuncularına eşit süre verdiğini, hücumdan memnun kaldığını, ilerleyen zamanlarda daha iyi savunma yapacaklarını söyledi.

Genel menajer İrfan Yücesoy ise İtalya'da çok güçlü takımlarla oynayacaklarını belirterek, ''Bugünkü rakibimiz, İtalya liginin güçlü takımlarında biri. Başlangıç olarak iyi bir görüntü verdiğimizi söyleyebilirim. Yaşadığımız tehlikeden salondaki hiç kimsenin yara almadan kurtulması günün en sevindirici olayıydı. İlerleyen günlerde daha iyi performans göstereceğiz'' diye konuştu.
 
Stombergas bıraktıysa benim için büyük bir efsane daha Avrupa arenasından çekilmiş demektir... Gerçi birçokları Stombergas'ı bir süperyıldız olarak görmezdi, hatta Türkiye'de oynadığı dönemlerde kendi oyununu pek fazla oynayamamıştı... Ama o her zaman Litvanya'nın efsanesi olarak anılacaktır...
 
Re:

Ahmed Salih' Alıntı:
Stombergas bıraktıysa benim için büyük bir efsane daha Avrupa arenasından çekilmiş demektir... Gerçi birçokları Stombergas'ı bir süperyıldız olarak görmezdi, hatta Türkiye'de oynadığı dönemlerde kendi oyununu pek fazla oynayamamıştı... Ama o her zaman Litvanya'nın efsanesi olarak anılacaktır...
cok iyi bir oyuncuydu ama efsane olacak kadar değil,litvanya da efsane deyince kurtiniadis,sabotis,solak super guardları marchulienis gelir bunlar gercek bir efsaneydi ama stombergas sadece iyi bir oyuncuydu,bu topic te yazılacak seyler değil ama efsanelere de saygı lütfen herkes iyi oyuncu olabilir ama efsane olmak o kadar kolay değil!!!
 
transferde durgunluk var,yine bu topice uygun değil ama turgay demirelin fenerbahce aşkı ile ilgili bir yazı eklemek istedim.
Yalçın: ''Bıraksın Fenerbahçe'yi!''
Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Başkanı Şeref Yalçın, Basketbol Federasyonu'nun, Türkiye Kupası maçları ile ilgili oluşturduğu takvim yüzünden, erkek takımlarının İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımının açılış maçına gidememesi nedeniyle federasyona sert tepki gösterdi.

Şeref Yalçın, yazılı açıklamasında, kulüp olarak Maccabi Tel Aviv ile yapacakları maç nedeniyle Türkiye Kupası karşılaşmalarının tarihinin değiştirilmesi yönünde federasyondan istekte bulunduklarını, ancak bunun kabul edilmediğini, aynı şekilde Türkiye Kupası maçları yapacak Fenerbahçe'nin, Bosna Hersek'de katılacağı turnuva nedeniyle maç tarihlerinde değişiklik isteminin ise kabul edildiğini bildirdi.

Yalçın'ın açıklamalarında şu görüşlere yer verildi: ''6 Ekim tarihinde Avrupa'nın en büyük kulüplerinden Maccabi Tel Aviv tarafından, sezon açılış maçına davet alan basketbol takımımız, Basketbol Federasyonu'na, Türkiye Kupası maç tarihlerinin buna göre belirlenmesi için defalarca başvurup istemde bulunmasına rağmen ret cevabı almış ve önemli bir prestij kaybıyla bu maçtan çekilmek zorunda bırakılmıştır. Türkiye Kupası'nda 1-3 Ekim tarihinde oynaması gereken Fenerbahçe Ülker'in maçları, aynı tarihlerde Bosna'da özel bir turnuvaya davet edildiği için federasyon tarafından 4-6 Ekim'e alınmıştır. Bu durumu hayret ve esefle karşılıyoruz.''

Bu arada, Şeref Yalçın, Fenerbahçe'nin Damir Mrsic ve Gergena Bronzova'yı Türk statüsünde oynatmasına da tepki gösterdi.

Yalçın, şöyle dedi: ''Basketbol Federasyonu, Türk oyuncuları korumak amacıyla yıllardır yabancı oyuncuların Türk statüsünde oynamasına karşı çıkarken, anlamsız ve kişiye özel bir yönetmelik değişikliği ile Türkiye'de sadece Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Damir Mrsic'in ve bayan basketbol takımı oyuncusu Gergena Bronzova'nın yararlanabileceği bir statü yaratılmıştır. Basketbol sezonu başlamadan önce bu taraflı uygulamalar büyük bir endişe ile izlenmektedir. Her takıma eşit mesafede olması gereken kurumların başında olan Basketbol Federasyonu'nun bu taraflı tutumunu kınıyor ve özellikle statü değişikliği konusunda hakkımızı hukuki platformda arayacağımızı bildiriyor, bu hususta diğer tüm kulüplerimizi de duyarlı olmaya çağırıyoruz.''

Bu arada, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i de eleştiren Yalçın, ''Türkiye'nin basketbol milli takımıyla ilgilensin, bıraksın Fenerbahçe'yi. Bir Türk olarak hicap duyuyorum'' dedi.


05.09.2007

Kaynak : AA

turgay demirel deyince sinirlerim tepeme geliyor...
 
TURGAY demirelmisin celik elmidir nedir kendını asmıs... kendı sirketin degil bırılerının bu olaylara sımdıden tepkı gostermesi lazım bu iletimi unutmayın en ufak kotu sozlu tezaruhatta bile salon dısına atılıcaz bu acık vede net her sene oldugu gıbı ama fülker taraftarı naparsa yapsın salonda kalacak herkes bence sımdıden bunu kabullensın kımse bole zatlara saygılı konusun demesın bu gun besiktasa yarın galatasaraya ztn 3 4 senedır en ufak 1 sorunda salon dısındayız artıkkk yeter
 
Yalnız bir site ancak bu kadar güzel olabilr ya :) Ya mükemmel orada oyuncuların verdiği resimler falan :) Bizde de olsa mı sanki :)

Slaugther artık geri getirmek çok zor en azından bu yıl için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst