mirsad gibi bir eziğin ne işi var bizde....
Burak gene başlamışın sesini yükseltmeye, yukarılardan aldığın bir transfer haberi var da onu mu ima etmeye çalışıyorsunBurak Barut' Alıntı:Haydi yönetim ya artık bitir şu transferleri açıkla bize gene sessizleşti ortam ya :? Beklemekten nefret ediyorum :? Elalem İtalyalara uçuyor biz hala buradayız :?
Timur Saglam' Alıntı:Kariyerli oyuncuya verdigin para karsılıgında surpriz yasamıyorsun az cok ne oynayacagını biliyorsun daha az risk alıyorsun.Ama bunun karsılıgında aldıgın kariyerli oyuncudan, cok daha kaliteli oldugunu defalarca kanıtlamıs, daha pahalı oyuncuları alabilen zengin takımlar karsısında sansını bastan kaybediyorsun.Coaching takım kimyası -ruh- motivasyon gibi faktorlere kalıyorsun.Efes telekom fbyle kariyerli yabancı yarısına giremezsin! sonra ulkere kızmayın..
Ahmed Salih' Alıntı:Ben, final serisinde hakemler hakkaniyetli kararlar verse idi, Efes'in kesinlikle 4-0 mağlup olmayacağını düşünüyordum.
+1905.....basketçi kalmasada 4 kişi oynayalım da o mirsad bize gelmesin.....Cihat Cetin' Alıntı:mirsadla şampiyon olacagımıza playoffa kalamayalım daha iyi,nerde galatasaraylılık??? arkadaslar cok yanlış düşünüyorsunuz,o gün bize yaptı bizdeyken de onlara yapar mantıgı ne kadar sağlıklı bir düşünce?? basarılı olmak önemlidir tabii ki klüpler için ama bu klüp öyle sıradan bir klüp değil!! bize yapılanı unutmayız biz
Burak Barut' Alıntı:Haydi yönetim ya artık bitir şu transferleri açıkla bize gene sessizleşti ortam ya :? Beklemekten nefret ediyorum :? Elalem İtalyalara uçuyor biz hala buradayız :?
Burak Barut' Alıntı:[quote="Burak Barut":df54f]Haydi yönetim ya artık bitir şu transferleri açıkla bize gene sessizleşti ortam ya :? Beklemekten nefret ediyorum :? Elalem İtalyalara uçuyor biz hala buradayız :?