Boyu ortalaması iyi gibi gözüküyor tanıyanlar varsa anlatabilir mi ? Ayrıca çok kaliteli oyuncu diyebileceğimiz bir oyuncu mu kendisi ? Yoksa tahmin ettiğimiz gibi 3 numara için yıldız isim mi bekleniyor ?
Hiçbir araştırma yapmadım ama güzel bir transfer ve tahminimce şutu da var.Burak Barut' Alıntı:Boyu ortalaması iyi gibi gözüküyor tanıyanlar varsa anlatabilir mi ? Ayrıca çok kaliteli oyuncu diyebileceğimiz bir oyuncu mu kendisi ? Yoksa tahmin ettiğimiz gibi 3 numara için yıldız isim mi bekleniyor ?
Bence bu adam çok büyük bir ihtimalle benchte oturup Gaines ile değişimli oynayacaktır. bana kötü bir oyuncu gibi gelmedi. İstatistikleri şutu olduğu izlenimini yaratıyor. Bence kesinlikle takıma katkı sağlayacaktır... Asvel gibi bir takımda oynuyor. istatistikleride oldukça iyi...Kenan Inan' Alıntı:Bu kadar beklemişken daha iyi bir oyuncu beklerdim
Ah keşke jeramaine jones gelse...Gökce Başaran' Alıntı:Forum gene çoştu. Bu transferleri ayrı seviyorum.Şimdi sıra geldi 3 numaraya.En çok parayı verip,en iyisini bulacağımız yer...
Çok yakında bu transferde biter.
Boddiker tazrı bir oyunu olması iyi. Zaten bizimde aradığımız oyuncu tipi onun gibiydi. Eğer şutu Boddicker gibi ise üsütne birde ribaundları ile yararlı bir transfer oldu. kısa forvet için çalışmalar sürüyormuş.Cem YILMAZ' Alıntı:bu oyuncuyu sadece bir kez izledim,gözüme çarpan en etkili özelliği ribauntlardaki etkinliği.ligde 11-12 civarı ortalamayla oynayabilir.tabi bir maça bakıp konuşmak yanlış ancak boddicker tarzı bir oyuncu
Ağzından bal damlıyor...Gökce Başaran' Alıntı:Forum gene çoştu. Bu transferleri ayrı seviyorum.Şimdi sıra geldi 3 numaraya.En çok parayı verip,en iyisini bulacağımız yer...
Ah keşke jeramaine jones gelse...[/quote:5e262]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":5e262]Forum gene çoştu. Bu transferleri ayrı seviyorum.Şimdi sıra geldi 3 numaraya.En çok parayı verip,en iyisini bulacağımız yer...
Ah keşke jeramaine jones gelse...[/quote:161c5]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":161c5]Forum gene çoştu. Bu transferleri ayrı seviyorum.Şimdi sıra geldi 3 numaraya.En çok parayı verip,en iyisini bulacağımız yer...