Bizim adamda sağlam çıktı ona bişey olmadı diğer dam yerde kıvranıyordu. 20 numara ve 18 numaranın iyi hareketleri vardı...
Ahmed Salih' Alıntı:Asvel'in resmi web sitesine girdim, multimedia bölümünden videolara ulaştım ve sezonun en iyi 10 hareketini izledim.
Bilin bakalım 1 numarada kim var?
http://www.asvel.com/compteur.php?id=80
Galiba 3-4 numara oynayabilen biri abi Askerlik Abi en azından ilk hafta gelde tanışalım...Timur Saglam' Alıntı:Bir gun gec girdim adam gelmis sayfalar dolmus mithat'ın kalmasına sevindim.Oyuncumuz iyi biri herhalde pek tanımıyorum Murat hocanın istegine uygun.Ben cok mutlu oldugumu soyleyemeyecegim.3/4 oynayabilen birini istiyordum sanırım oynayamıyor.Onceden oynamıs oldugu polonya takımı wtk anwil iddialı bir takımdır oradan asvele gittigine gore kendini gelistiren biri.
Gs basketbolda seneler sonra kendini toparladı iddialı bir hale geldi ama maclara gelemeyecegim askerde olacagım.
Valla gerçek ama onlar büyük ihtimal gelmicek heralde.Hedefimizin ne kadar büyük olduğunu göstermek için yazdım onları.Müjdat Gündoğdu' Alıntı:bence aradığımız adamı bulduk 4 numara ve şutu süper gökçe demin yazdığın isimler gerçek mi gerçekse bi yandan sevinirim ama 35 yaşlarında iki adam o yüzden de üzülürüm
Bende tanımıyorum da videoda attığı şuta, durduğu yere,diğer oyuncuların boy ortalamasına bakarak söyledim. Gel abi kuralım ortamı.Timur Saglam' Alıntı:Tanımıyorum dedim ya gokce biraz olsun drive ve pas yetenegi varsa tamamdır.Maclara gelmeye calısacagım, bakalım.3 numaraya cok iyi biri , takımın yıldızı olabilecek biri alınmalı,alınsın.
Volkan Ozger' Alıntı:artık 5 yabancıya gerek yok cok saglam azcık parayada kıyılıp alınıcak 3 numara ile kadro tamamdır vede hemen hazırlık kampına katılmalılar vede simdiden fülker maclarını beklemeye basladım ilk defa onlardan daha iyi kadromuz var kendi fikrimdir nedeni turk olarak da gs olan oyuncumuz sayı fazlalıgı + basarıya ac yeteneklı oyunculara sahıbız
Müjdat Gündoğdu' Alıntı:rüya takım yolda
5 numara hüseyin-fatih-charles (gerek olursa)
4 numara charles-brian
3-yabancı-erdem-tufan
2-tufan-murat-avry
1-avery-cüneyt-mithat