mithat konusu doğru bir kaynaktan mı???
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar yeterince Kombine satılmaması moral bozuyor, lütfen kombinelere biraz ilgi gösterelim.
Bedava girerim diye bekleyen varsa yanlış yapar hem düşünce olarak hemde giremeyeceği için.
Cem YILMAZ' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":72a94]Arkadaşlar yeterince Kombine satılmaması moral bozuyor, lütfen kombinelere biraz ilgi gösterelim.
Bedava girerim diye bekleyen varsa yanlış yapar hem düşünce olarak hemde giremeyeceği için.
Hakan Cebir' Alıntı:Mithat demirel le sözleşme uzatıldı ismet hacıoğlu kiralık gönderiliyor
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Cem selam.
Bu sene biletler 5 lira, ayrıca bedava girişte yok maçların çoğuna gelecek olan almazsa zarar eder.
Daha önemlisi yöneticilerimiz ve idarecilerimiz iddalı bir takım kurduk yatırım yaptık ama kimse kombine almıyor boşa uğraşıyoruz diye düşünebilir.
Basketbola yapılan yatırımın kalıcı olmasını istiyorsak bizde katkı koymalıyız, birde gsbasket olarak daha fazla üyemiz kombine almalıydı.
Kombine olayını organize eden yöneticilerimizede şu eleştiriyi getirebiliriz, kombineler çıkmadan önce keşke bizim fikirlerimizde sorulsaydı eminim şuanki satışı 4-5 e katlarlardı...
Neyse seneye daha iyi olacağından eminim.
Cem YILMAZ' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3733a]
Cem selam.
Bu sene biletler 5 lira, ayrıca bedava girişte yok maçların çoğuna gelecek olan almazsa zarar eder.
Daha önemlisi yöneticilerimiz ve idarecilerimiz iddalı bir takım kurduk yatırım yaptık ama kimse kombine almıyor boşa uğraşıyoruz diye düşünebilir.
Basketbola yapılan yatırımın kalıcı olmasını istiyorsak bizde katkı koymalıyız, birde gsbasket olarak daha fazla üyemiz kombine almalıydı.
Kombine olayını organize eden yöneticilerimizede şu eleştiriyi getirebiliriz, kombineler çıkmadan önce keşke bizim fikirlerimizde sorulsaydı eminim şuanki satışı 4-5 e katlarlardı...
Neyse seneye daha iyi olacağından eminim.
Sinan Soysal' Alıntı:cüneyt erden - william avery - tufan ersöz - charles gaines -huseyin besok (simdilik böle)
bence averyi murat hoca 2 numarada kulanacaktır
hem cüneyt erden röpörtajında william averyinin çok iyi bi 2 numara oldugunu telafuz etmişti
öğrencilere indirim ve taksit olsa alırmısınız???Volkan Ozger' Alıntı:bu arada eyüb abi hem ögrenciyiz hem calısıyoruz ögrencilere indirim varsa alalım kombinlerde simdiki fiyatlar okul vede işin az oldugu donem ras geldi alamıyoruz ....
İlgili kişilere yazdım umarım bir şeyler yapılabilir.Volkan Ozger' Alıntı:tabıkı abi neden almyalım sonucta benı maddi acıdan zorlamıcaksa alırım galatasarıyımın maclarını izlerim
İlgili kişilere yazdım umarım bir şeyler yapılabilir.[/quote:bb29a]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":bb29a]tabıkı abi neden almyalım sonucta benı maddi acıdan zorlamıcaksa alırım galatasarıyımın maclarını izlerim
Ahmet Arif' Alıntı:Sayın Ahmet Salih. Ben şahsen maçlarda hakem faktörünü konuşmayı sevmem. Efes-Fener 0-4 'lük seri de fener yaklaşık 80 sayı kadar fark atmıştı. maç başına ortalama 20'ye yakın bir fark attı. bu farkı ömer'in nicholas'ı dövmesi ile açıklamak bana çok anlamlı gelmior. Nicholas efes için çok değerli bir oyuncuydu ve onun kilitlenmesinin işleri fener için çok kolaylaştırdığı konusunda hem fikiriz ama mahmudi'nin iflas eden sisteminin 100. yıl motivasyonu ile oynayan Fener'den maç kazanma şansı yoktu gibi geliyor bana...