2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda 15bin $ kucumseme 28 lig macı ortalama 10 avrupa macı hadi diyelım yarı final oynadık 8 mac macta play off lara koydugumuzda 46 mac yapıo 45 diyelım duz olsun 45*15=675 bin $ dolar yapıyo saglam olsa ztn alıcagı para okadar bence mac bası 15bin dolar teklif edelim :) yeterli sövmez bence kosarak gelir mac basınıda kabul ederse tabi :)
 
Re:

emin doğanca' Alıntı:
brian green i aldık

4 numara pozisyonunda görev yapıyor . cok skorar bi oyuncu . 16 sayı ortalaması var . dısardan sut atabilio hemde cok iii atıo camiamıza hayırlı olsun . birde 3 numara alıcaz . o da cok iii bi sutör olması beklenior . (jamel thomas , antonio granger ) kritik anlarda sazı eline alıp mac kazandırabilecek bi oyuncu . bizim icin süper bir lig olur insallah

Kardesim cok saol bize bu bilgiyi söledgin için bizde yaklasık 6,7 sayfa bu adamı alsak nasıl olur dıyoduk daha önceki sayfalara bakarsan video su felan da var bizde sana böle 1 kıyak gecek :)
 
Emin´in yorum yazdığı konu başlığının geçmişine bakmaması hata ama keşke büyükleri de Emin´in foruma üye olduğu tarihi dikkate alarak konuya yaklaşsalardı.

Neyse konu başlığını daha fazla dağıtmayım, konuya kaldığımız yerden devam edelim...
 
Barıs guney ın dacka ya transferı nası oluyo bunu anlamadım ben bılen varsa anlatsın bı zahmet? heralde tbf yı takan pek yok cunku gecenlerde turk transferı kapandı dendı ondan sora efes serkanı bızde huseyını aldık heralde turkıyede oynayan turkler ıcın transfer donemı kapandı dedım ama barıs guney nası olduda dacka ya transfer oldu onu anlamadım !
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Brian Greene2in takıma ne zaman katılacağı belli mi? Önümüzdeki hafta heralde katılır?
[quote="Kenan Inan":c64e3]Kiralık olarak oyuncu transferi yapılıyor , büyük ihtimal kiralık olarak gitmiştir
Bence BJK için kayıp olmuş...[/quote:c64e3]

italya kampına katılacakmıs
 
Barış Güney haberi doğru beyler.Beşiktaş bana göre güç kaybetti,zaten yerli kadroları yeterli değil şimdi bir de barış'I kaybettiler,bakalım yerine birini alacaklar mı?
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Cihat Cetin":eee0a][quote="Deniz Baskın":eee0a]eğer o milyon dolar verilecekse 3 numaraya,alınacak adam en az okulaja kalitesinde olmalı...Aslında Okulaja'ya da razıyım ben.gelirsae her maç rakiplere en az 15 ribaund fark atarız.okulaja-gaines-hüseyin yanyanayken ribaund üstünlüğümüzü düşünemiyorum.sanırım okulaja'yı bağlamak pek de zor olmayacaktır.
okulaja aradıgımız adam değil kesinlikle,iyi bir oyuncu yararlı bir oyuncu ama bize keskin bir sutor lazım oda okulaja olamaz,diğer onerilerin iyi ama onlardıda almamız zor biraz[/quote:eee0a]
arkadaşım sana görede her transfer zor o zor bu zor hepsi zor bırakta yorumlarımızı yazalım buraya yazılan her isim illa gelebilecek oyuncularmı olmalı önerilerimiz tabiki olacaktır ..keskin şutör lazım diyosun 300 bin dolar'a bir keskin şutör öner bakalım tabiki milyon dolarlık oyuncular önerecez aradığımız oyuncular milyon dolarlık oyuncular ahmet dedehayır'ında dediği gibi ses getirecek bir yabancı gelecek buda demek oluyor ki milyon dolarlık bir oyuncu gelecek[/quote:eee0a]

sen herhalde klüpte calısıyosun ,300 bin dolarımız kaldıgını nerden biliyorsun arkadaşım!!!yorumun yaz tabii ki,seni tutan mı var??? bence de papalukası alalım,yanına diamantidis,3 numaar için siskauskas ta fena olmaz...siskauskasın yedeğide navarro olsun,maccabili vuciç te fena olmaz haniii,
dönelim okulaja olayına,okulajaya yı basketbol izleyip tanımayan yoktur bu adam cok iyi defans yapar ve ekmeğini tastan cıkartıp sayı atar ama hiçbir zaman iyi bir şutör değildi hele şimdi hiç değil,murat hocada, burada yazan herkeste eli titremeyen driplingi olan bir winner oyuncu istiyor,demişsinki o zor bu zor diyorsun??? zor tabii ki biz nasıl ronaldinhoyu alamazsak siskauskasıda alamayız...okulajayı alabiliriz tabiiki çünkü artık cok yaşlı ve piyasası düşük!! yazımı anlamamışsın arkadaşım...!!!
 
Galatasaray Café Crown koçu Murat Özyer, TVNET isimli televizyon kanalında yayınlanan "İsmet Badem'le Basketbol" programında (31.08.2007) biri uzun forvet, diğeri ise kısa forvet olmak üzere iki yabancı oyuncu daha alacaklarını belirtti.

Oyuncuları tanımlarken, uzun forvet (PF) pozisyonu için: "Dışarıdan şut atabilecek, pota altında savaşacak (İsmet Badem'in tabiriyle "Bulaşıkları yıkayacak") bir oyuncu derken; kısa forvet (SF) pozisyonu için: "Skorer, şutu iyi olan, kritik anlarda sorumluluk alabilecek bir oyuncu alacağız" açıklamasını yaptı.

arkadaşlar brian greene transferiyle murat özyer in tarif ettiği dışarıdan şut atabilecek pota altını karıştıraabilecek bir oyuncuya sahip olduk.benchin derinliği için ii bir transfer oldu.sıra o tarif edilen 3 numaraya geldi bakalım nası bir oyuncuyla karşılanacağız.
 
kendi kendimize beklentileri en üste cıkartıyoruz sonrada üzülüyoruz,gercekci olmakta herzaman fayda vardır,bu topic transfer topici,tabii ki herkes tavsiyelerde bulunacak,merakla da bekliyoruz tavsiyeleri,biz gecen sene önemli bir kademe kaydettik,bu sene üstüne koyacagız yani yavaş yavaş üstlere tırmanacagız,bunu derken günlük basarılardan ya da bu seneden bahsetmiyorum,ekol olmaktan avrupa da tanınmaktan bahsediyorum,allah aşkına siskauskas gibi bir adam su an bize gelirmi,daha euroligde değiliz,tanınan bir takım değiliz bütcemiz belli 6,5 milyon dolar(o da futbol için elimizden alınmazsa) siskauskas cska dan biryıl için 2 milyon euro alacak yani 2,7 milyon dolar!!! yani bütcemizin yarısı,zaten o parayı versek bile bize gelmez,bence sabır etmeliyiz!! en az 2-3 yıl cok üst düzeyde basketbol oynamalı ve oynanan yerlerde bulunmalıyız ondan sonra bu tip transferleri ve hedefleri kovalayabiliriz...
 
hersene yeni takım kurarark nası 2-3 sene üst düzey basketbol oynicaz orası tartışılr tabi açıkçası benim GS basketten yana hiç bi umudum kalmadı avruada ses getiren takımlar hep kadrosunu oturtmuş ve hersene onun üstüne koyarak ilerliyo ama ya biz ????
 
Sporx sitesinden Sedat Balcıya Brian Green'i sordum.O da şöyle dedi:

Biran Greene'yi hiç canlı izlemedim ancak orta mesafe şutları iyi olan geçtiğimiz sezon da Fransa'da iyi
ortalamalar elde etmiş tipik bir beyaz Amerikalı tarzı oyuna sahip oyuncu olarak duydum.Çok flaş bir transfer olmasa da uyum sorunu yaşamadığı sürece takıma faydalı olması beklenebilir diye düşünüyorum.

Pekte haksız sayılmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst