2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence mitchell ın kabul etmesinden ziyade sadece uleb cup a çıkacak yabancı olması lüksüne hiç gerek yok.bu adamda beleş oynıycak deil ya
 
Re: Re:

Cihat Cetin' Alıntı:
[quote="Burak Barut":a84ab]Mitchell neden bunu kabul etsin ki :? 3. guard ve sadece Uleb Cup'ta oynamaz bence :?
şöyle bir nedeni olabilirmi;takım bulamamak :)[/quote:a84ab]

Takım nden bulamasın ki her ligde onlarca takım var. Elbet birine gider geçen seneki istatistikleri de hiç fena değil.
 
Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Cihat Cetin":d76d4][quote="Burak Barut":d76d4]Mitchell neden bunu kabul etsin ki :? 3. guard ve sadece Uleb Cup'ta oynamaz bence :?
şöyle bir nedeni olabilirmi;takım bulamamak :)[/quote:d76d4]

Takım nden bulamasın ki her ligde onlarca takım var. Elbet birine gider geçen seneki istatistikleri de hiç fena değil.[/quote:d76d4]
ama ben mitchelli 2 numarada düşünmüştüm :)
bu olanaklarda(3.guard) mitchelin yerinde bende olsam bende kalmam :D :D
 
Arkadaşalar Türkiye kupası maçlarının başlamasına az bir süre kaldı.Bu sene maçları kim verecek.Sky türk vermez inşallah.Bunun sebebi sky türkü uyduda bulamam frekansı yazıyorumm bulamıyor.LNB nin 5 senelik olmasından olabilirmi acaba :s
 
Umarım Avery ve Hüseyin'de form tutar. Böylece takım daha üst seviyelere çıkar. Bu sene bu ikiliden çok şey bekliyorum. Gelicek olan 3 numara skor bakımından takımızı taşıyacak niteliklerde olacaktır. Sabrediyoruz ancak uyum açısından biraz daha erken gelmesi iyi olur. Ama biz bekleriz yetterki aradığımız kaliteli bir oyuncu gelsin...
 
arkadaşlar ben hala gelicek adamın 2 numara olabileceğini düşünüyorum.zaten murat hoca sanırım açılışta söylemiş 2 veya 3 numara arıyoruz diye.3 numara diye şartlanmayalım bence
 
Bu transferlere hiç bir inancım yok. Fitch de kurtarıcı olarak gelmişti ama hiçbir şey yapmadığını gördük. Bu takımda veya TBL'ye gelen her oyuncu ancak hırsıyla iş yapar. Eğer bizim ortalama yabancılarımızdan biri KOCH gibi hırslı oynarsa bi şeyler yapabiliriz. Sene başında ligi bitirdiler.
 
Hiç mi hiç katılmıyorum.Fitch bize hiç birşey vermedi söylemenide kabullenmiyorum.Fitch saha içinde hiç birşey vermemiş olsun ki bence verdi.Trubunlerre o kadar kişiyi çeken en büğyük etkenlerin başında gelir.
1-Galatasaray Sevgisidir.2-Fitch'i izlemektir.
 
Fitch'i izlemek mi :) Fitch bize ne izlettirdi allah aşkına :) Merak ettik, bazı güzel şeyler yaptıgını gördük ama öyle aklımızdan kalacak bir oyuncu olması için çok dha fazlasını yapmalıydı. Son yıllarda gelip hatırlanan oyuncumuz Kochtur. Çok mu iyi bir oyuncuydu, hayır ama hırsıyla bizi taşıdı. Bir fener maçını alabildi. fitch... Artık itiraf etmek lazım, pek de iyi oynamadı.

Tribünlere gelmemiz ''başarılar gelir geçer...'' mantıgıylaydı; bir play off umudu içindi. Ciddi amaçlarımız var sanıyorduk. Klüp bizi yanılttı. Bu sene de oyle olmaması için oyuncuların kendini aşmalarını bekleyeceğiz.
 
SuSDuK BeKLiYoRuZ TeK TeSeLLiMiZ TraNSFer oLuR DeVRan DöneR! .. Sabır !! ama alıcağız .. zafere gidelen yolda cekilen cile kutsaldır unutmayalım :) ama bize de bişeyler söyleseler oyuncu kim mesela?
 
Fitch futboldaki Alex'in denklemi kücük maclarin büyük adami tarzi bir oyuncuydu. karsisinda direncli rakip görünce sacmaliyordu resmen. Malik böyle degildi. Avery de öyle degil, keza Gaines olsun Hüseyin olsun yenilgiyi kolay kolay kabullenmeyen karekterlere sahip. bu bir takim icin cok cok önemli. Fitch gibi adamlar ne kadar iyi oynasada hareketleriyle takim arkadaslarini mactan sogutabilir. 3 kere arka arkaya tek basina zorlar digerleri de sogur mactan. bu sene sert, isiran, ekmegini tastan cikartabilen, gerektiginde skoru alip götürebilecek bir Galatasaray istiyorum. Ha yenilgi olmayacak mi. tabiki sporda yenilmekte var. ama bu savasarak gelen bir yenilgi olursa diger maclara negativ etkisi minimum düzeyde olur. önemli olan hedef belirlemek ve o hedefe öyle ya da böyle ulasmaya calismak. bunun icin de ilk sart mücadele ve hirs. bu iki kelime zaten Galatasaray ile özdeslemis olgulardir. basarimiz burdan geliyor. umarim bu yil takimimizda bunu görürüz.
 
Fitch'i beğenmemeyi,oyun anlayışını doğru bulmamayı anlayabilirim ama Fitch için,takıma hiç bir şey vermedi demek tek kelime ile ayıptır,namkörlüktür. Ve benim düşüncem şudur ki geçen seneye göre daha kaliteli olan kadromuzda Fitch çok daha iyi işler yapabilirdi.
 
Beyler lütfen UÇMAYIN!!

Ne demek Fitch bu takıma birşey vermedi demek!

Banvit macını unutmayın sakat sakat oynayan kimdi?
Takımın el yakan pozisyonunda sorumluluk alan kimdi?
Çoğu maçda skor yükünü çeken takıma sayısız maç kazandıran ilk 4 de kalmamızı sağlayan en önemli taşlardan birisidir.
 
Fitch maç kazandırmıştır doğrudur,ancak tıpkı bugünlerdeki gibi 3 numara beklerken gelip, bencil oyun tarzıyla geçen sene oynadığımız basketbol açısından(hücum tarafını kast ediyorum) bu seneye miras bırakamamamızın da baş sorumlusudur.
 
Re:

Erdal Gündüz' Alıntı:
Fitch'i beğenmemeyi,oyun anlayışını doğru bulmamayı anlayabilirim ama Fitch için,takıma hiç bir şey vermedi demek tek kelime ile ayıptır,namkörlüktür. Ve benim düşüncem şudur ki geçen seneye göre daha kaliteli olan kadromuzda Fitch çok daha iyi işler yapabilirdi.
bence de ayıptır
mesele banvit macı istatistiği 35 sayı 11 ribaunt 5 top calma 5 asist,böyle bir oyuncu,
diğer yanları tartısılır tabii ama unutulmaması gereken solomon kadar bencildir sadece,solomonu nasıl dizginlediyse aydın hoca onu nasıl bir kalıba soktuysa bizde sokabiliriz,zaten onu yapabilen antrönör büyük antrönördür,şu an için başımızda murat hoca var o yüzden onu dizginleyemeyiz artık baska bahara...
 
Arkadaşlar M.Hoca Fitch'in hala boşta olduğunu NBA'de kontrat yapmaya çalıştığını ve ona karşı olumsuz hiç bir şeyinin olmadığını söyledi.
Yinede kadroda düşünmediğini hissettik, disiplinsiz ve asi tavırlarına 1 sene daha katlanmak istemiyor sanırım hocamız.
 
beyler eski ülkerli brad traına nasıl olur 3 numara için o kadar yıldız bir oyuncu olmasada çok iş yapabilir aklıma geldi bu arada fitch geçen sene hucumdaki e büyük opsiyondu untulmamalı saygılar.
 
Re:

Bülent Aydın' Alıntı:
beyler eski ülkerli brad traına nasıl olur 3 numara için o kadar yıldız bir oyuncu olmasada çok iş yapabilir aklıma geldi bu arada fitch geçen sene hucumdaki e büyük opsiyondu untulmamalı saygılar.

ya brad traina bi kulüple sözleşme imzaladı ama kulüp aklıma gelmedi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst